Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chlapec Jason má raketu se čtyřmi figurkami tučňáků, kteří jednoho dne ožijí. Parta veselých tučňáků pak podniká záchranné mise do vesmíru. (oficiální text distributora)

Recenze (15)

yaqwsx 

všechny recenze uživatele

No já nevím, ale dívat se na tučňáky v latexu se rozhodně nehodlám dívat - to byla má první reakce. Pak ale po jedné epizodě musím říct, že až zase tak strašné to nebylo (= byla ta hrůza, ale čekal jsem horší). Na druhou stranu je tu otázka; proč se dívat na něco tak ubohého když jsou tu tuny lepších animáků? ()

Eoin 

všechny recenze uživatele

Sledoval som to počas únavnej cesty na dovolenku o druhej v noci. Viečka mi zovierala únava a jediné čo ma držalo v bdení bola úvodná znelka každého dielu, ktorá mi samozrejme pílila uši. Hviezdičku dávam za ponaučenie ktoré sa vyskytuje na konci každého dielu, ak sa teda správne pamätám. O ostatných veciach hovoriť nebudem, deťom by som to pustil iba ak za trest. ()

Reklama

Melios 

všechny recenze uživatele

Tučniaky 3-2-1 (slovenský preklad strašný, tak ako vždy) je typ seriálu, ktorý ak ste sledovali ako malí bastardi, dnes by bolo lepšie, aby ste ho na svetlo sveta už radšej nevyťahovali. Nostalgia to už síce nezachráni, no MEMES sú z toho ešte stále kvalitné (keď už nič iné). Objektívne sa to hodnotiť nedá, pretože nie som cieľovka seriálu, no o subjektívnom názore sa dá povedať jedno slovo: Nie ()

LeoH 

všechny recenze uživatele

Kabelovková pásová výroba cílená na ty úplně nejmenší z nejmenších: syté barvičky, přívětivě kulaté tvary, babička-zástěra s hlavou mimo záběr, trhle poskakující postavy a okatě výchovné zápletky. Tu a tam povedený vtípek. Děti to milovaly přesně tak dlouho, aby si stihly vyprosit dvě DVDčka; když jsme jim chtěli pořídit třetí, už si ťukaly na čelo. Místo v třístovce nejhorších seriálů všech dob jde nejspíš na vrub toho, že úplná mrňata tu účty nemají a ta o něco starší se dáváním odpad!ů rituálně vymezují proti vlastnímu nedávnému mrňatovství – zas takový festival nevkusu ani nuda k uzoufání to není. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Doooobrá... "shodou okolností" pár let po Madagaskaru vznikne nízporozpočtový 3D animovaný seriál o partě tučňáků - vesmírných dobrodruhů, jejichž velitel je kříženec Elvise a Zapa Brannigana, další je pilot/krutopřísný drsňák, třetí je geniální vědátor, a čtvrtý... ehm, tak nějak je. Přičemž první tři se jmenují Zidgel, Midgel a Fidgel, což je zhruba jako Bubík, Kulík a Dulík (kteří se mimochodem v originále jmenují Huey, Dewey a Louie;)). Animace na rok 2007 vskutku nic moc, příběhy jsou takové ty naivní klasiky s poučením (přičemž u některých jsem si říkal, že na sedmileté hrdiny řeší trochu moc "dospělé" otázky, protože to vždycky není jen o moudrech typu "je potřeba umět se rozdělit" nebo "lhát se nemá"), originality to taky rozhodně moc nepobralo a někdy je to opravdu jako Futurama pro mateřskou školku. Z toho ovšem plyne, že některé zápletky jsou hodné pozornosti, a některé humory se opravdu podařily, jako třeba když se při pohledu na dvě žárovky přebalující malou žárovku velitel zeptá, kolik žárovek je potřeba na výměnu žárovky... což je bohužel vtipné jen v angličtině;) Takže pokud jste nováčci na poli televizní zábavy (čti: pokud máte malé děti, které ještě "nepoznají kvalitu"), můžete je k tomu posadit bez obav o jejich duševní zdraví a morální integritu. Jestli nejste cílová skupina, a viděli jste Tučňáky Z Madagaskaru nebo Futuramu, po právu nad tímto produktem ohrnete nos. Ode mě je to na 50%, protože i když to není žádný zázrak, mezi historicky nejhorší seriály to opravdu nepatří. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama