Reklama

Reklama

Kevin (Al Santos) a jeho přítelkyně Tiffany (Sandra McCoy) jdou přivítat Nový rok k Randymu. Na párty se pije, na poschodí v koupelně se kombinuje kokain s LSD a Tiffany právě není děvče, které takovou záležitost postupuje s radostí. Nečekaný Randyho výpad na Tiffany ji přinutí k náhlému odchodu a návratu domů. Po cestě se zastaví nakoupit občerstvení na čerpací stanici, kde se Kevinův pohled střetne s pohledem tajemně a divně vypadajícího Neznámého. Začíná boj o přežití, který vyústí v dramatický konec. Kdo je ten, před kterým se snaží uniknout , kdo je tajemný Neznámý??? (TV Barrandov)

(více)

Recenze (9)

drackula 

všechny recenze uživatele

Skrz to, že pointa je evidentná prakticky od začiatku, tento film nemá čím výraznejšie prekvapiť. Oceňujem niekedy naozaj vtipné telefonáty na linku 911 a scénu s "rozbehnutým" ratrakom. Inak som sa ale pri tomto výtvore vyslovene nudil a záver, ktorý síce priniesol malé prekvapenie, bol aj tak len akousi formou vykúpenia. 30 % ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Pro lesní horory mám slabost, tohle bohužel není ani horor, ani zcela lesní snímek. Respektive lesního prostředí je dost, jenže jen pár kmenů, větví a sněhové závěje k tomu. Poetika a tajemno nikde. Jakási obdoba Houbiček ze stejného roku, které jsou však vydařenější. Zde je akorát halucinogenní látkou LSD. Takže blb s blkou si šlehnou, pak se vydají k domovu, což je za městem u lesa, přepadnou je halucinace, utečou z auta a následně se už jen tak různě nahánějí. Ani ne v polovině filmu si Kevin vykloubí čelist a od té doby vypadá jako chovanec blázince. Tvůrci si však přáli, aby divák nebyl o svých závěrech jednoznačně přesvědčen. Chybí napětí, nulové strašání, žádné gore, o nahotě se ani nemluví (nepovedený vtip na adresu Tiffany nepočítám). Příjemný soundtrack (Lowell Thompson, Mother Superior aj.) je za jednu hvězdu. Podle skutečné události? Na tenhle reklamní trik snad už nikdo sednout nemůže... ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Jednoducho vý- bor- néé ! V okamihu, ked divák ( a to veľmi skúsený divák! ) bude pozerať tento film ako " trip " dvoch novicov, nemôže naň ( logicky) nahliadať ako na horor. Jednu * som musel ubrať za ten záver, ktorý práve tomuto " výletu " tak trochu ten hororový nádych prisúdil. Bohužial. Keby počkali tak 12 hodín ešte... ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Doporučujem sledovať len počas dlhšieho zimného večera, v čase, keď v telke beží dáky trus (a toho trusu nie je málo) a navyše sa vám podarí konečne skopnúť otravnú návštevu zo schodov. Na konci síce skonštatujete, že herci hrali horšie ako zle, že pointu filmu ste prečítali v momente, keď ste vyberali DVD z obalu a že výpravu financovali kostolné myši, no na druhej strane máte lákadlo skutočnej udalosti a nevšedný dej. Ak dobre rátam, vychádza to na 50 prepotených percent s doslova odrezanými ušami. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Pěkná krávovinka.Podobnej druh filmů dost nesnášim,a v kombinaci s dost amatérskym provedenim ,musim dát jen 10%. ()

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná amatéřina. Dvojice si dá na Silvestra drogy a pak jeden autem a má halucinace.. .. . Jednoduchý a primitivní. Hrozná nuda, herecké výkony taky bídné. ()

Teardown 

všechny recenze uživatele

Lost Signal je takový malý, nenápadný horor, který sice nepřichází s ničím novým, je levný až hamba a za díry ve scénáři by se nemusel stydět žádný vyzrálý ementál, nicméně musím konstatovat, že se mi to nějakým zvláštním způsobem docela líbilo. A to i přes vytušení závěrečné pointy. Na chladný zimní večer s přítelkyní je to myslím docela ucházející zábava. ()

Reklama

Reklama