Reklama

Reklama

V den svatby je Sára zatčena federály za vraždu Michaelovy matky a zavřena do ženské věznice. Generál Krantz, který v mužské části vězení čeká na popravu, vypíše odměnu 100 000 tomu, kdo Sáru zabije. Michael nemá jinou možnost než jí dostat ven… (liquido26)

Recenze (169)

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Hodně uspěchaný závěr po všech stránkách. Pochopitelně nebylo více prostoru, ale když už se do toho pustili, mohli si dát záležet alespoň na závěrečné pěti minutovce - ta pro mě nebyla nikterak emocionální, což je rozhodně škoda, jelikož jsem čekal podobný zážitek jako při posledních deseti minutách čtvrté série...Přesto ale těch pět minut je docela dobrých, a dávám trošku nadsazené čtyři hvězdy. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zakončení seriálu bylo přesně takové, jako celý seriál. Rychlé, pro někoho těžko stravitelné, ale přesto koukatelné. Jediný důvod, proč nedám plný počet je ten, že se mi pořád nelíbí ten způsob, jak to zakončili. I když už se mi míň nelíbí, než se mi nelíbil na konci 4. série. :-) Takže skalní fandové jsou už rádi, že to natahování skončilo, normální fandové, (mezi ně se počítám i já), jsou taky rádi, že už to skončilo, ale nelíbí se jim jak, a pak tu máme další skupinku fandů, kteří přestali být fanoušky hned potom, co viděli poslední minuty 4. série. Co naplat, každému se nejde zavděčit... ()

Reklama

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Závěrečný film, který měl všechny ty píčoviny vysvětlit a ejhle, ono to začíná hned další píčovinou a žádný vysvětlování se nekoná. Jaký překvapení! Scénáristi tomu nasadili definitivní korunu, nic debilnějšího fakt vymyslet nešlo. No alespoň, že už máme to nesmyslný natahování kdysi originálního seriálu za sebou. ()

Karush 

všechny recenze uživatele

Spoilerujem. Nakoniec som si predsa pozrela aj Final Break, mala som najprv obavy, lebo seriálové zakončenie si nežiadalo pokračovanie. Ale koniec koncov to bolo príjemné prekvapenie. Záverom sa nám Scofield naposledy previedol, len to nechápem, že takýto superinteligent prečo musí s holými rukami spojiť 2 káble. Mimochodom ešte taký postreh-ja som nevidela zomrieť Scofielda :), takže pokračovanie ako poznáme tvorcov je úplne možné. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Z toho co robilo Prison Break kvalitnym serialom zostalo len obsadenie (naschval nehovorim herecke kvality, pretoze tie az na par vynimiek hercom veru chybali aj v seriali) a minulost nasich hrdinov, na ktoru by bolo po poslednej casti 4 serie najlepsie zabudnut. The Final Break je priserny zlepenec snaziaci sa este vycicat co to zo studne, ktora sa uz davnejsie vysusila a na vysledku to poriadne vidiet...samostatnu pol* davam z nostalgickeho hladiska, pretoze Prison Break som sledoval velmi rad...1,5/5* ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Film sa skladá z dvoch posledných častí štvrtej série - "The Old Ball and Chain" a "Free". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama