Reklama

Reklama

Capri

(seriál)
  • Slovensko Capri
Itálie, 2006, 50x100 min

Hrají:

Gabriella Pession, Kaspar Capparoni, Sergio Assisi, Isa Danieli, Luca Ward, Anna Galiena, Rosanna Banfi, Bianca Guaccero, Barbara Bouchet, Gabriele Greco (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Záhadná dedička naruší život bratov Galianovcov, žijúcich na ostrove Capri. Jedného dňa dostane Vittoria Máriová od notára list, že sa má dostaviť na Capri ohľadne dedičstva. Istá Doňa Iasabella jej v testamente zanechá časť prekrásnej vily Isabella, s ktorou už majú druhí dvaja dediči - bratia Galianovci - iné plány. Vittoria netuší, kto bola Doňa Isabella a v prvom momente si myslí, že ide o omyl a chce sa dedičstva vzdať. (amigo4u)

(více)

Recenze (18)

IrisHelenka 

všechny recenze uživatele

Mnohem horší seriály jsou tady ohodnocené mnohem lépe včetně telenovel a různých amerických krávovin... Zas taková hrůza, že by se musel tenhle seriál dostat na úroveň odpadů to není. Proč? Protože je italský? Mně připadá "příjemně italský". Neříkám, že je to něco hlubokomyslného, ale prostředí ostrova Capri je minimálně pro člověka, který tam byl, docela půvabné a vlastně se na seriál hezky kouká samozřejmě s očekáváním, že půjde o zábavu a odreagování. ()

pepo odpad!

všechny recenze uživatele

viete ako Joker prišiel k svojim jazvám? sedel s frajerkou pri telke a ona ho donútila pozerať tento seriál...treba pokračovať? ()

Reklama

marileen 

všechny recenze uživatele

No možno tento seriál naozaj nie je prevratný, alebo nejak kvalitný, ale to ja ani od seriálov tohoto druhu neočakávam. Pri Capri sa mi vybavia spomienky na detstvo, ako som vždy každý štvrtok dychtivo sledovala novú časť. Asi aj vďaka tomuto seriálu som si zamilovala Taliansko a asi si ho niekedy pozriem znova. No, mne to za tie 4 hviezdy stojí :) ()

misulka03 

všechny recenze uživatele

Komentáře typu viděl jsme jeden díl a dávám odpad jsou prostě dokonalé, jak můžete hodnotit něco, co jste vlastně neviděli? Neříkám, že poté by bylo vaše hodnocení jiné, ale pokud něco hodnotím, musím to vidět. To je můj názor a kdo s ním nesouhlasí, je to jeho věc. Netvrdím, že seriál je nějaký úžasný v obrovské kvalitě, ale je celkem milý a italský. Ke svému hodnocení mám i své jiné citové důvody, takže 3* ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama