Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sergio, úspěšný a známý chirurg je podezřelý z brutálních sériových vražd v bohatém provinčním městě.To je nejhorší noční můra, která se může stát komukoli z nás.Hlasy a narážky jsou nebezpečnější než trest, podezření se šíří rychleji, než je trestní zákon a to všechno bez jakýchkoliv důkazů. (oficiální text distributora)

Recenze (3)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Výborný námet, kruto zavraždený prevedením. Od réžie cez kasting po herecké výkony, absolútne amatérsky pôsobiaci “prepadák”. Toto mohol byť v danej tematike kultový film, no stal sa z neho snímok, na ktorý treba buď čo najskôr zabudnúť, alebo spáchať “remake”. Strašná škoda, lebo nie každý TV-film pôsobí takýmto dojmom, no mne od prvej minúty doslova klal oči. Ťažko horko som ho dopozeral, no zvedavosť z rozuzlenia mi skrátka nedala. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Námět hodný velkých filmů typu Dvanáct rozhněvaných mužů či Dva muži ve městě, ovšem realizace ustrnula na úrovni jihoamerických novel a spodního patra televizních seriálů. ()

Šuplík 

všechny recenze uživatele

Najprv som zaúpel: toto snáď nie, robíte si srandu? Zas hentaké klišé? A všelijak podobne. Ako končil prvý diel, už sa pilo iné kafíčko. Bol som v tom, fakt ma to chytilo. Čo druhý diel? Ešte čistejšia esencia, režisér sa hral s divákom ako mačka s myšou. Gradácia do samého konca. A náhle sa veci zvrtli a ja som bol v keli... Rozhovor v base: "Jsem inženýr. Projektuju mosty." - "Jó? A co děláš tady?" - "Jeden spadnul." Vo filme je veľa skvelých momentov, ale o čom ten film vlastne je? Budem to musieť rozdýchať. ()

Reklama

Reklama