Reklama

Reklama

Claymation Comedy of Horrors Show

(TV film)
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie / Horor
USA, 1991, 23 min

Obsahy(1)

Hlavní hrdinové, ziskuchtivé prase a jeho kamarád šnek, najdou ukrytý poklad. K jeho vyzvednutí stačí sledovat cestu na mapě, která je dovede do strašidelného hradu, právě uprostřed halloweenské párty plné monster. Když však monstra zjistí, že hlavní hrdinové nejsou zvanými hosty, hledání pokladu není nadále prioritou. Hlavní je přežít a dostat se odsud. (HellFire)

(více)

Recenze (4)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Prvé, čo by som mala pripomenúť - TOTO NIE JE BURTON ! Aj tak je to však zábava , posypaná sympatickými figúrkami , no leadrom je tentokrát " prasina " ktorá si v labáku vydume " FRANKYHO " a spolu s pripečeným slimákom si to celé užije. Je to plné odkazov na známe flicky ( k slovu sa snažila dostať aj motorovka - nezabudlo sa ani na Amanda de O. ) , má to milosrdnú minutáž , celé je to zabalené do kabátu PAT & MAT - takže som sa bavila a vlastne viac som ani nečakala. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Televizní animák určený opravdu převážně jen pro malé publikum místy potěší, jindy poněkud nudí, ale tak proč si nerozšířit obzory. Oba plastelínoví přátelé Wilshire Pig a Sheldon Snail se vydávají po stopách Frankenswineho monstra a zažívají přitom poněkud děsivější dobrodružství, než si zprvu mysleli. Ne každého totiž mezi sebe monstra přijmou s otevřenou náručí. Stopáž mohla být opravdu poněkud kratší, ale co už. Slabých 50% tomu dám, ale stačí vidět jednou. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Krásná parodie na Halloween a monstra s neobvyklými postavami - prasetem a šnekem. Ti se ženou za vidinou lehce vydělaných peněz, načež se dostanou na halloweenskou párty do strašidelného hradu plného příšer. Velmi humorné, skvělý dabing a plastelínová animace. ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Ziskuchtivé prase a jeho srabácký kámoš šnek se vydali po stopách laboratoře šíleného vědce a narazili na halloweenskou oslavu plnou opravdových příšer, které jim připravily horké chvilky poté, co zjistily, že nejsou mrtví jako ony. Animačně lepší průměr, hlavně mimika je skvělá a celkem se člověk pobaví. ()

Reklama

Reklama