Reklama

Reklama

Velký Kýchač

  • USA Great Sneezer, The
Animovaný / Krátkometrážní
Česko, 2001, 11 min

Režie:

Noro Držiak

Scénář:

Noro Držiak

Recenze (5)

A_FISH 

všechny recenze uživatele

Velký kýchač - bakalářská práce, tehdy studenta FAMU, Noro Držiaka. Film pojednává o dvou lupičích, kteří ukradnou z muzea mumii kýchajíci diamanty. Vtipná záležitost. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Jedna malá, animovaná, krátkometrážní bankovní loupež (pardon - Musejní), která je sice zábavná, ale mohla by být zábavná mnohem víc, jenže má podivnou kameru, díky které není v akčních pasážích moc poznat, co se děje. Jinak je to ale fajn a výtvarná stylizace by se dala přirovnat k loutkovým pasážím z fimfára. ~>~>http://aniont.com/cs/film/velky-kychac<~<~ ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Akční loutkové fantasy o dvou zlodějích, zvláštním muzejním exponátu a třetím, který se směje, když se dva perou. Výborná animace, skvělé nápady a perfektní hudba. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+2* Velkého Kýchače jsem si našel na těchto stránkách. Je to zábavný studentský kraťas, jehož stylizace je tak ošklivá až je hezká. Opravdu se podobá některým dílkům z Fimfára a nebo teď z Lajky. Bohužel obsahově to není žádná sláva a jde vesměs jen o bláznivou honičku. I když je to jen studetská práce, tak budu kritický a tři hvězdičky nedám. [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 3 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Reklama

Reklama