Reklama

Reklama

Recenze (9)

helljahve 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ sa Vám páčia duchárské historky, strašidelné príbehy u ohňa, gotické horrory zo 70.rokov s prekvapujúcimi zvratmi, a příležitostný humor, potom Crooked House čaká len na Vás. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Hail Gatiss! Nepadá mě moc jiných současných autorů, kteří by dokázali ryze béčkový hororózní námět zpracovat tak, aby mě bavil (no tak, del Toro, všichni ví, že ty to zvládáš taky, nenuť mě to psát!), tady si navíc i zahrál a to je vždycky velmi příjemné osvěžení. Crooked House je... Klasická duchařina, která se spoléhá na sadu vysoce neoriginálních propriet, jenže je tu pár věcí, díky kterým je výsledek přijatelný i mě, kterému většina neoriginálních a béčkových hororů způsobuje psotník kombinovaný úpornou touhu rozkousávat kabely od počítače. Snad nejvíc pomáhá délka, každá epizoda je půlhodinková, což je na klasické zápletky tak akorát, navíc jsou zasazeny v příjemném rámci a navrch se postavy chovají relativně normálně ,snad nebude přílišným spoilerem, řeknuli, že třetí episoda se odehrává v současnosti a jejím hrdinou je posluchač prvních dvou příběhů (episod), jehož reakce na porůzné děsivosti jsou celkem očekavatelné a lidské. Zkráceně: není to blbý, oploutvenec se bavil, konec hlášení. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tento třídílný britský seriál sice ze začátku asi nikoho moc nenadchne – snad jen ty, jenž nemají zrovna dvakrát v lásce zvonky na dveřích a raději si pořídí na vchodové dveře domu „starodávné klepadlo“. Během chvíle však máme šanci sledovat tři rozdílné příběhy, které ovšem přesto něco spojuje… Kromě typického ostrovního způsobu vypravování – tedy hlavně se klade důraz na dramatičnost zápletky a postupně se začne „přitvrzovat“, tu na nás čeká i trocha toho humoru či hororové atmosféry. U každého dílu to je rozdílné, přesto druhý a třetí nevypadali vůbec špatně (když už se o hororovém žánru bavíme), ten první zase spíše tíhne k dramatu. ()

-Bomba- 

všechny recenze uživatele

Důvod, proč jsem se na tenhle mini seriál podíval (mimo to, že je to horror), je účast Derrena Browna. Čekal jsem, že dostane pouze malé cameo ale skutečnost mě docela negativně překvapila. Na obrazovce se totiž ukázal asi jenom na 1 vteřinu + byl vidět na obraze a to až do druhého dílu. Trochu se projevil až ve třetí části, kde podle očekávání dostal pouze malou roli, avšak důležité postavy. Řekl jednu větu, udělal překvapený výraz a to je vše. V seznamu herců byl samozřejmě na prvním místě. První díl se mi líbil, byl příjemně uvádějící a byl jsem plný očekávání, kdy se Derren ukáže. Druhý díl byl už horší a celkově jakoby nezapadal do kontextu příběhu. Třetí byl asi nejlepší, kvůli Derrenovi a rychle ubíhajícímu času, kdy jsem se bavil. Jako celek ale sérii hodnotím za tři hvězdičky, průměr. ()

Forty- 

všechny recenze uživatele

Taká zvláštna tajnostkárina s notnou porciou britskosti v sebe. Slušný prvý diel, druhý bol pre mňa príliš slabý a tretí bol výborný. Priznám sa, že k tomuto seriálu som sa dostal len kvôli tomu, že tam je meno Derren Brown. Nie je to síce strata času, ale ani nič čo by ste museli silou mocou vidieť. Pre mňa priemerné. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

opět Velká Británie zabodovala v dobrém seriálu, kde je nejen napětí, ale i prvky hororu, i když není tento žánr vyloženě hororový, ale přesto mělo svoji tajemnost, a to se mi líbí ()

Reklama

Reklama