Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anna Welles žije v malém bytě v Londýně od té doby, co ji opustil manžel. Její dcera ji povzbuzuje, aby se pustila znovu do života, a tak začne Anna navštěvovat singles party. Jedné noci se setká s mužem a jde s ním domů. Druhý den ráno Anna narazí na detektiva Bernieho Reida, kterého zavolali, kvůli brutální vraždě, jež se odehrála v činžovním domě, kde Anna bydlí. Bernie prochází místo činu a nemůže Annu dostat z hlavy. Začne ji sledovat a jde za ní i na jednu ze singles party, kde se konečně znovu střetnou. Okamžitě mezi nimi přeskočí jiskra, i když si Anna nepamatuje na ráno, kdy se poprvé setkali. Podle důkazů je Anna hlavní podezřelá z vraždy a detektiv je rozpolcený mezi svým profesionálním postojem a touhou se s Annou sblížit. Nakonec se Anna rovzpomene... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

emma53 

všechny recenze uživatele

Gabriel, Charlotte, Eddie, no nedejte tomu trojku? Moji oblíbenci v psychologickém filmu, ale přece jen jsem měla pocit, že mě Barnaby považuje za příliš velkého znalce a odhadce lidské povahy, či charakteru. V hlavě mně zůstalo pár otázek nezodpovězených. Ale zase depresivní atmosféru navodil velmi dobrou a hudba mně uvízne asi v paměti nejdelší dobu, hned jsem si jí podchytila domů. Obzvlášť na konci sedla jak šitá na míru do té prekérní situace. Jednou se asi vrátím........ ()

FlyBoy 

všechny recenze uživatele

[SFF 2012, Sydney] Do Finchera ladený neo-noir s pevným základom v podobe drámy o rozpade/záchrane osobnosti. Rozvlňujúci ambientný podmaz, ponurosť a nával režisérskej hravosti. Pragmatické stanoviská či logické objasnenia tu nemajú opodstatnenie a sú odstrčené na druhú koľaj, ide o stávku na atmosferický labyrint paranoií, podozrení i pochopení, kde si strach zapríčinený prázdnotou vyberá svoju daň. Takúto sebavedomú premiéru by od Southcombeho čakal len málokto, jeho "I, Anna" je nadpriemerný počin v ktorom sa jednotlivé tvorcovské segmenty stávajú predmetom pozorovateľskej rozkoše a ani ono bezpečnostné cúvnutie tomu až tak neubližuje. ()

Marys 

všechny recenze uživatele

Toto nebola moja šálka kávy. Absolútne ma to nechytilo, film som si chcel pozrieť len kvôli Hayley Atwell, ktorá v ňom však dostala minimálne množstvo priestoru a ja som sa napriek krátkej stopáži výdatne nudil a neustále som film kúskoval, aby som ho dokázal dopozerať. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Depresivní ladění, tajemná atmosféra, podmanivá hudba a kvalitní obsazení - nic z toho bohužel nezajišťuje nadprůměrný výsledek, když není solidní scénář.(Debut syna Ch.Ramplingové). ()

veverysiak 

všechny recenze uživatele

Takéto psychošiny nevyhľadávam, ale Charlotte a Gabriela som si nemohol nechať ujsť, v podstate som ani neľutoval tento úlet, je to dostatočne depresívne a čierne, tak ako sa na ostrovnú drámu patrí, možno ešte ten záver trochu nastaviť na pesimistickejšiu verziu, takže 60%. ()

kolodej1 

všechny recenze uživatele

pro mě spíše zklamání. Především první polovina filmu je dost nudná a chvílemi jsem si říkal, jestli to nevypnu. Potom mě to docela chytlo, ovšem samotný závěr se nepovedl, je jednoznačným mínusem. A i celková atmosféra, depresivní ladění, líně se vlekoucí scény, to není zrovna to, co by mi sedělo. Ne u tohoto žánru. Škoda stráveného času s tímto filmem ()

Reklama

Reklama