Reklama

Reklama

Rytíř Lancelot je nejsilnějším, i když ne nejbystřejším bojovníkem v království krále Günthera. Je zároveň osobním strážcem krásné princezny Herzelindy. Když ji unese nepřátelský a tajemný Černý rytíř, král vyšle Lancelota spolu s bývalým zločincem, který rytíře zná, na záchrannou misi s cílem princeznu zachránit. Lancelot začíná cestu, během které na něho čeká několik překážek a ostatní si způsobí sám… (TV Prima)

(více)

Recenze (37)

TonyHawk94 

všechny recenze uživatele

Uff, toto nieeee :D. Film v pohode, príbeh priamočiary a trošku aj milý :), ale nebavil :-/. Sem-tam som sa zasmial, bolo zopár odkazov na súčasnosť, niekedy sa mi to pomaly podobalo až na Shrek-a v niektorých veciach, kde boli zahrnuté "moderné vymoženosti", resp. odkazy na ne. 2* za skvelú hviezdnu výpravu (Til Schweiger, Udo Kier, Tobias Moretti, Justus, a mnohí ďalší :), ktorých mám fest v obľube). Verím, že deckám by sa táto komédia páčila :) (niekto už v komentároch naznačoval Herbig-a, a veľmi trefne, mne totiž film trošku pripomenul Manituovu botu, ktorú práve Herbig režíroval :)). Pozretie neľutujem, na vypnutie a drobné pobavenie ok :), ale druhýkrát nemám v pláne ;). ()

casioa.... 

všechny recenze uživatele

Náhodou, ja som sa bavil. Til Schweiger je zrejme najlepším nemeckým hercom súčastnosti, a tu moderným rytierom. Julia Dietze ako značne nekonvenčná princenzná, ktorá už v oných časoch tasila "fuck finger", chodila "pařiť" na koncerty New Kids On The Block :D a tak ďalej. Občas nice touch, vodka....redbull :) a podobne. ()

Reklama

bearmeedek odpad!

všechny recenze uživatele

V deštivém odpoledni mě nalákal historický film. Ale ouha! Byl německý, snad to měla být crazy komedie a ještě k tomu pro teenagery. Vydržel jsem pouze do středověkého koncertu, kde princezna trsala při vystoupení skupiny New Kids on the Block a před vypnutím jsem ještě stačil zahlédnout, jak ožralý rytíř poblil princezně šaty. Němci mají opravdu zvláštní smysl pro veselou historii i pro masové přemísťování národů. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Od Schweigera jsem v tomto případě čekal víc. Dobrý začátek, kde se doba středověku mísila s dnešní moderní kulturou, vystřídalo takové suché nic. Kde třeba obdobný Princ a pruďas docela fungoval, zde spíš tlačí na pilu a snaží se být za každou cenu vtipný. Mohlo to být o mnoho řádů lepší, tentokrát ale zklamání, které mě už od půlky nebavilo. 40% ()

Smok 

všechny recenze uživatele

No ja by som zase až taký prísny nebol, veď sú Vianoce a film má rozhodne na viac, ako 40% na CSFD. Prekvapivo mi nevadili ani New Kids on the Block a uletený humor vyslovene potešil. Nehovoriac o tom, že už len pri pohľade na pripečeného Lancelota v podaní Tila Schweigera s tou jeho pážacou parochňou zákonite musíte vybuchnúť od smiechu. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (5)

  • K filmu vyšlo aj CD s pôvodným soundtrackom; vrátane piesne, ktorú spieva sám Til Schweiger, "Walta Sattla" o pirátovi Walterovi Sattlerovi, ktorý paroduje Robina Hooda. K filmu vyšla aj PC hra vyvinutá Daedalic Entertainment. (Arsenal83)
  • Portál southdeutsche o filme napísal: „Trápna prehliadka celebrít: Til Schweiger odmietol nenávideným kritikom predpremietanie svojho nového filmu. Nie bezdôvodne. …Banálne gagy a primitívna groteska ... Film je presne taký chabý, ako to vyplýva už s jeho traileru.“ (Arsenal83)
  • Nemecká organizácia Film and Media Rating FBW vo Wiesbadene udelila filmu hodnotenie „Hodnotný“. (Arsenal83)

Reklama

Reklama