Reklama

Reklama

Rytíř Lancelot je nejsilnějším, i když ne nejbystřejším bojovníkem v království krále Günthera. Je zároveň osobním strážcem krásné princezny Herzelindy. Když ji unese nepřátelský a tajemný Černý rytíř, král vyšle Lancelota spolu s bývalým zločincem, který rytíře zná, na záchrannou misi s cílem princeznu zachránit. Lancelot začíná cestu, během které na něho čeká několik překážek a ostatní si způsobí sám… (TV Prima)

(více)

Recenze (37)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Ty jsi Černý rytíř?'' - ,,Ne, já jsem suvenýr z křížové výpravy'' . ------------- Němci jsou pověstní svým smyslem pro humor, kterému ale bohužel rozumí jen oni. Tohle celé lze těžko nějak hodnoti a mně nakonec napadá jediné. Výpravná ptákovina. Nudné, prakticky bez humoru, byť té diskusi z níž na začátku komentu cituji jsem se zasmál, podobně pak vzniku kebabů a vzniku demokratického feudalismu který pokud močíte jako muž v sedě umožňuje zapálit si kdy chcete :-). Ale to tak bylo vše. Naštěstí alespoň ta princezna byla hezká navzdory tomu svému šílenému jménu. A protože mám na hezké ženské pamatováka, hned jsem si vzpomněl na komedii opravdu o pár levelů lepší jménem Iron Sky, kde také hrála. Dávám tedy za jednu bouli a fakt se divím těm co dali 4 hvězdy. Viděli ti lidé třeba nějaké francouzské komedie, nebo anglické ? Asi, ne - protože těm by pak museli dávat hvězdy od dvaceti výš... * ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Bláznivá blbina v štýle Bulliho Herbiga, idúca v šľapajach jeho Starship Surprise, čo zodpovedá žánru "nemecká paródia". Celkom príjemne som sa pobavila, ľahká oddychovka na nedeľné popoludnie. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

No ja by som zase až taký prísny nebol, veď sú Vianoce a film má rozhodne na viac, ako 40% na CSFD. Prekvapivo mi nevadili ani New Kids on the Block a uletený humor vyslovene potešil. Nehovoriac o tom, že už len pri pohľade na pripečeného Lancelota v podaní Tila Schweigera s tou jeho pážacou parochňou zákonite musíte vybuchnúť od smiechu. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Už dávno som nevidel paródiu bez štipky vtipu. Vlastne hovoriť o humore v tomto prípade je absolútne nevhodné. Kúpte si popcorn, sadnite si a pripravte sa na trapas, po ktorom vám ostanú ústa ako po obrne. Žiaľ nie od smiechu ale od permanentne zadiveného výrazu z nepochopenia, ako mohol niekto napísať niečo tak prízemné. ()

Defaultovna 

všechny recenze uživatele

Naozaj neviem, prečo som sa na toto tak trochu aj tešila, zrejme som čakala obdobu podľa mňa celkom vydarenej Manituovej topánky. Ale toto bolo niečo príšerné. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Jestli si neco z lonskych vanoc pamatuju, tak je to tahle naprosto silena pohadka, ktera rozhodne neni pro deti a hodlam si ji skutecne stahnout, neb je to neuveritelna pokladnice hlasek, u kterych jsem se nekolikrat ujistovala v televiznim programu, ze se skutecne divam na pohadku. Kde jinde muzete videt, jak si ho chce Lancelotuv kamos vyhonit nad obrazkem jeho mile a Lancelot prichazi o panictvi v primem prenosu u lehkych dev, aby se svoji princeznou (fanynkou prestarlych New Kids on the Block, kterou doprovazi na jejich koncert!) vedel, jak na vec.... A abych nezapomnela, Lancelot ma sestrih Merkelovy :) Nebudete verit, ze to mysli vazne! ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Určite som svojím hodnotením prestrelil úroveň filmu, ale z formálneho hľadiska bol ten film neskutočne krásny. Občas som sa sám seba pýtal, prečo plytvali peniaze na niečo takáto a neurobili radšej nejaké fajné fantasy. Potom som sa však chytil a na uletených gagoch a na vtipných hláškach som sa začal smiať ako malé decko. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě se nejedná o nějakou prudce sofistikovanou zábavu, nicméně co čekat od německé parodie, že ano? Na produkci Michaela Herbiga to sice nemá, ale pořád ještě je to celkem prdel, člověk se nenudí a dostane, pro co si přišel. V rámci žánru spokojenost. 70% ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Od Schweigera jsem v tomto případě čekal víc. Dobrý začátek, kde se doba středověku mísila s dnešní moderní kulturou, vystřídalo takové suché nic. Kde třeba obdobný Princ a pruďas docela fungoval, zde spíš tlačí na pilu a snaží se být za každou cenu vtipný. Mohlo to být o mnoho řádů lepší, tentokrát ale zklamání, které mě už od půlky nebavilo. 40% ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Komedie? Tak to vážně nic moc, i když jsem se několikrát vážně zasmál. Hluboký fantasy snímek? Kulisy by se daly použít, ale taky dost těžko. Slušná pohádka bez diváckého zaměření? Asi tak bych to nakonec popsal. Epické zpomalení záběrů se obvykle používá pro dechberoucí dramatickou scénu, nebo aby něco naprosto zesměšnili. V tomhle filmu se nepoužívaly ani pro jedno. Co jsem zvláště nepochopil, hlavně v začátku, byly prostřihy různých záběrů, ze kterých jsem neustále cítil, že se něco musí pokazit, ale nic se nestalo. Tak hvězdu navíc za narážku na Merkelovou. A princezna byla překvapivě k zulíbání. ()

Ironfood odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem doufal, že to bude něco mezi Příběhem rytíře a Princem a pruďasem. Bohužel mé naděje vzaly rychle za své. Přišlo mi to spíš jako Asterix a Olympijské hry, jen ještě o kus horší, a to už je co říct. Možná je to tím, že Asterix byla koprodukce, kdežto tohle dělali pouze Němci se svým velmi specifickým smyslem pro humor. ()

casioa.... 

všechny recenze uživatele

Náhodou, ja som sa bavil. Til Schweiger je zrejme najlepším nemeckým hercom súčastnosti, a tu moderným rytierom. Julia Dietze ako značne nekonvenčná princenzná, ktorá už v oných časoch tasila "fuck finger", chodila "pařiť" na koncerty New Kids On The Block :D a tak ďalej. Občas nice touch, vodka....redbull :) a podobne. ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Fóry a hlášky nevyrovnané - někdy geniální, ale tu a tam i náznak trapnosti. Celkově zábava slušná - skutečné hodnocení by se zde mělo pohybovat kolem 65%... ()

bearmeedek odpad!

všechny recenze uživatele

V deštivém odpoledni mě nalákal historický film. Ale ouha! Byl německý, snad to měla být crazy komedie a ještě k tomu pro teenagery. Vydržel jsem pouze do středověkého koncertu, kde princezna trsala při vystoupení skupiny New Kids on the Block a před vypnutím jsem ještě stačil zahlédnout, jak ožralý rytíř poblil princezně šaty. Němci mají opravdu zvláštní smysl pro veselou historii i pro masové přemísťování národů. ()

Reklama

Reklama