Reklama

Reklama

Krev mojí krve

  • Francie Le Premier Cercle (více)
TV spot

Koprodukční kriminální thriller, s francouzským hercem Jeanem Renem v hlavní roli, vypráví o otci a synovi, který se snaží uniknout z kruhu krvavého násilí a osvobodit se z rodinných pout, jež ho předurčují k životu mimo zákon.  Milo Malakian je hlavou arménského gangu, jemuž vládne železnou rukou. Přesto by si už rád odpočinul a předal svou "živnost" synovi Antonovi (Gaspard Ulliel). Ten byl sice odmalička vychováván, aby pokračoval v rodinné tradici, jenže když potká Elodii, dívka mu otevře oči. Zamiluje se do ní a náhle vidí, že svět jeho otce je plný násilí a krutosti. Raději by tedy dal přednost obyčejnému životu, ale to znamená tvrdý střet s Milem… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (68)

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

S francouzskými kriminálkami se roztrh pytel. Nikdy jsem netušil,že řeknu bohužel. To co se tu poslední dobou z francouzské produkce objevuje je většinou podprůměrná až nudná záležitost. Tuel sice má už něco za sebou, ale nedokázal dát filmu pořádné tempo. Díky scénáristovi zase nemáte ani s jedním z aktérů chuť se nějak zblížit a držet mu palce. Jean Reno je sice lákadlo,ale ani on nepředvádí nic vyjímečného. Spíš naopak. ()

omega_SK 

všechny recenze uživatele

Kde hrá Jean RENO to nemôže byť zlé. Francúzske filmy sú väčšinou klasa. Rozhodne oveľa lepšie ako trapošiny nemčúrov. Tento snímok ale nebude trhákom ako bol napríklad LEON. Trápne béčko to rozhodne nieje. Je to pozerateľné, ale asi iba raz. Aspoň ja nevidím dôvod k ďalšiemu zhliadnutiu. Proste tri hviezdy ---ani ryba ani rak--- zlatá stredná cesta ......ani prepadák ale ani hit ()

Reklama

Smok 

všechny recenze uživatele

Nechcem si ani predstaviť, čo by bol tento film bez Žána. Zrejme odsúdený na pád do hlbokého prepadliska kinematografických dejín. Príbeh tak otrepaný a vypĺznutý, akcia nelogická a prachbiedna, záver len tak vystrelený do prázdna... A pritom som sa celkom tešil, bohužiaľ táto placka sa už v mojom prehrávači nezvrtne. ()

Vikinec 

všechny recenze uživatele

Průměrné evropské pojetí mafiánského filmu. Hlavní postavy mají ve srovnání s americkou konkurencí méně charisma, akce je tak trochu evropsky chudá a milostný příběh, který je součástí děje, zavání červenou knihovnou. Celkovou atmosféru zachraňuje hudba, která je ale zase emotivní imrvére a podivně vybělený Reno. Vzhledem k tomu, že jsem se nudil tak průměrně, dávám 3* z milosti. ()

pirate 

všechny recenze uživatele

Až na nějakých 5 minut "akce" ke konci je to nuda, čemuž jsem se sám divil, když tam hrál Jean Reno. Pro mě asi jeho nejhorší film. Smutný konec (i když z jakého pohledu se vezme). To, co se zde děje hodinu a čtvrt by šlo shrnout tak maximálně do půl hodiny. Nečekal jsem nic moc, ale i to "nic moc" je tady o ničem. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama