Reklama

Reklama

Krev mojí krve

  • Francie Le Premier Cercle (více)
TV spot

Koprodukční kriminální thriller, s francouzským hercem Jeanem Renem v hlavní roli, vypráví o otci a synovi, který se snaží uniknout z kruhu krvavého násilí a osvobodit se z rodinných pout, jež ho předurčují k životu mimo zákon.  Milo Malakian je hlavou arménského gangu, jemuž vládne železnou rukou. Přesto by si už rád odpočinul a předal svou "živnost" synovi Antonovi (Gaspard Ulliel). Ten byl sice odmalička vychováván, aby pokračoval v rodinné tradici, jenže když potká Elodii, dívka mu otevře oči. Zamiluje se do ní a náhle vidí, že svět jeho otce je plný násilí a krutosti. Raději by tedy dal přednost obyčejnému životu, ale to znamená tvrdý střet s Milem… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (68)

claudel 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání. Když se v Paříži před měsícem objevily první plakáty upoutávající na tento thriller, moc jsem se těšil. Říkal jsem si, že půjde o podobnou záležitost jako např. Říše vlků plnou akce a napětí. Bohužel se jedná o naprosto zbytečný film, bezduchý a plytký scénář, akce pomálu, napětí žádné. To byl teda dvojden - včera Bellamy, děsně rozvláčný a pomalý, dnes Premier cercle nudný, bez efektu a jediného nápadu. Od tandemu Reno-Ulliel bych čekal opravdu mnohem víc. Jediným úsměvným momentem zůstává spojitost mezi Bellamym a Premier cercle přítomností Vahiny Giocante, která v prvním snímku masíruje nohy Gérardovi Depardieu a v druhém filmové babičce Gasparda Ulliela. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

To je tak, když si někdo hraje na Michaela Manna a nemá na Michaela Manna. A nemá ani na Oliviera Marchala a dokonce ani na Bena Afflecka. Škoda filmovýho materiálu. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Stačilo několik sezení u dobrého specialisty v oboru psychologie a bylo by nejspíš po problému. Nač do toho zatahovat celou "arménskou famílii(uvědomte si odkud pocházíme, bla..bla..bla)" a honit si triko, před zatvrzelým synátorem... "Jeane, máš tohle zapotřebí?!" ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriler, bez nějaké větší akce nebo napětí. Hodně se tu mluví, do toho je utahaná hudba....... Ale až tak nudné to zase není, herecké výkony jsou dobré a na jedno zkouknutí to určitě je. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Reno si zapomněl své charisma doma v šuplíku, Bouajila dostal minimum prostoru a o zbytku osazenstva nemá smysl se zmiňovat. Snadno zapomenutelný film, za zmínku snad stojí pouze akce na letišti. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Nechcem si ani predstaviť, čo by bol tento film bez Žána. Zrejme odsúdený na pád do hlbokého prepadliska kinematografických dejín. Príbeh tak otrepaný a vypĺznutý, akcia nelogická a prachbiedna, záver len tak vystrelený do prázdna... A pritom som sa celkom tešil, bohužiaľ táto placka sa už v mojom prehrávači nezvrtne. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Vřele nedoporučuju! :-) Jak jsem "někde tady kolem" psal, že je francouzská kinematografie v rozkvětu, tak toto bylo uvadnutí. Možná se to už i blížilo hnilobě. :-) Jean Reno není všechno, když jsou ostatní telata, a když scénář psalo malé dítě a i to by to zvládlo lépe. :-) Hnus, nebrat... 20% ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Scenáristicky i režijně naprosto nezvládnutý pokus o kriminální drama. Postavy nezajímavé, zápletka klišovitá, podání k uzívání. To jsem si zase naběhl na pořádnou blbost! ()

MeanWhile 

všechny recenze uživatele

Nic extra zvláštního se nekonalo, musim říct že jsem něco takového čekal od tohoto filmu, ale nebylo to zase tak hrozné, ale přežít se to dalo. Takovej menší krimi-thriller, na kterej se stačí jednou podívat a to stačí. Kdybych se koukal podruhé, tak bych se zaprvé už nudil a čekal bych pouze na to až to skončí a asi bych celkově s tim snad raději začal hrát nějakou videohru i. Jean Reno docela ušel a nakonec dvě hvězdy stačí. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

I'm too young for this old shit. Proste staromilske pomale tempo, kde sa viac keca ako striela som skoro neprezil. Ocenujem aspon Rena za to, ze po dlhej dobe stvarnil trochu iny typ postavy ako je u neho zvykom. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Bez Rena by to byla asi blbost. A piáno jako hudební doprovod lezlo docela na nervy. Nechápu tu logiku děje....oni střílejí po policajtech ze samopalů, poldové vědí kdo to je, ale stejně všichni dělaj, že se nic neděje. A my čekáme jako trubky na závěrečnou scénu. ()

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Bavila mne hudba. Jinak jsem se nebavila vůbec. Nezajímavé. Nuda. Hezké obrázky, qui. Ale tady ani Jean Reno nic nezachrání. A já zase a opět volám, "kde je stará zlatá Francie filmová?" ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

velmi slušné .. takové skromné, komorní, ale o to víc asi reálnému světu se přibližující krimi/love story nás poměrně poklidně, ovšem s mrazením v zádech, přivede k očekávanému finále .. je ale v pořádku, že zase trpíme smrtí zločince, zatímco nad policajty ohrnujeme nos a šklebíme se jim za zády? … Reno stále ve formě a stále stejný .. a to je dobře, že nám zatím nesešel věkem … navíc přiznávám : já už dlouhá léta věrně fandím francouzské kinematografii, je to pro mě pořád jasná světová dvojka … ()

Jigy 

všechny recenze uživatele

Šeď a nuda. Celou dobu jsem čekal, kdy se film rozjede a nakonec přijde trapný závěr po totálně nepromyšlené ráně. Kravina. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Vymanit sa z okovov krvaveho nasilia, brutality a zo zivota mimo zakon je hodne namahave  a tazke. Reno je aspon v slusnom priemere, a Gaspard Ulliel nie je moc dobry herec : 62 % ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Pro Francii až příliš komorní,nudnej snímek.Málo akce,a jakoby uspěchanej konec.Ne že bych musel pokaždé vidět akční orgie a stříkající krev,ale některejm filmům trocha pohybu zcela prospěje.40%. ()

Reklama

Reklama