Reklama

Reklama

Příšerka v Paříži

  • Francie Un monstre à Paris (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Paříž roku 1910. Městem vládne panika. Hladina vody je čím dál vyšší a příšera je na útěku! Začátkem roku 1910 čelila Paříž katastrofálním záplavám, které způsobila rozlitá Seina. Řeka kulminovala osm metrů nad svou obvyklou hladinou, a možná proto už si dnes nikdo nepamatuje, že se tehdy město také třáslo hrůzou z šestinohé příšery, která řádila v jeho ulicích. A jen málokdo by si tyto události spojil s hudebním fenoménem, který se zrodil v jednom místním šantánu. Rozruch ve městě působí děsivý tvor, který je na útěku. V patách je mu hrozivý komisař Maynott se svými muži. Příšerka naštěstí najde útočiště v pěveckém kabaretu po boku místní hvězdy, krásné a srdečné Lucille. Ta se společně s výstředním vědcem a jeho vznětlivou opicí snaží neškodnou příšerku zachránit. (Česká televize)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (76)

majo25 

všechny recenze uživatele

Slabé, a to som ani veľa od toho nečakal. Animácia je celkom podarená, sympatičnosť postáv je na vysokej úrovni. S animáciou napr. automobilov je to už horšie...s cieľom dynamickej jazdy (ako keby to bolo v animáku nejaké podstatné) odchádzajú fyzikálne zákony a logické prevedenie animácie do úzadia. Príbeh je jednoduchý až podpriemerný, prosto nič, čo by z neho nejako viac zaujalo. No a humor ma ani raz nepobavil, a to je na zamyslenie. Nie že by ho bolo málo, ale chcel byť až priveľmi in, priveľmi kúúl, prosto príliš "tlačil na pílu" a viackrát bol slabý až trápny. Opäť sa raz mi potvrdilo, že francúzske 3D animácie nestíhajú ani "európsky vlak". Posun vidno akurát po technickej stránke. Hodnotenie: 55% ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Roztomilá kreslená komedie o zvláštní nehodě v jedné laboratoři a problémech s velikou blechou, která byla jejím výsledkem. Když pominu fakt, že příběh byl docela slabý a děj spíše zmatený, pak hodnotím lehce nadprůměrem. Mám rád animáky a opravdu bych nemohl nikdy dát slabé hodnocení ani té největší pitomosti. Tohle je ovšem jedním z těch slabších příkladů a nevím, jestli bych to chtěl ještě někdy vidět. 65% ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Když se Raul městem potlouká, každá kočka mu..zamňouká............... Buďte opatrní a nepanikařte. Vezmu to rychle - Hudba nulová, plastická Paříš je příšerná a animace hrozná. Scénař je dobrý, ale možná by to chtělo normální herce. Mohl to být super béčkový horor. CITÁT - Víte co to je být populární?......... Tak tohle teda asi populární nebude. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Animovaným filmům věnuji svou pozornost jen zřídka kdy (nechávám si je spíš na dobu, kdy na ně budu „nucen“ čumět s nějakým svým prckem…), ale občas přece jenom udělám výjimku a na nějaký se podívám. Tento francouzský kousek jsme shlédli během jednoho chladného londýnského večera, kdy po celodenní túře přišlo na potřebu si něco pustit na „vytuhnutí“. Nakonec jsem vydržel až do konce a nebylo to ani tak dějem či průměrnou animací, ale především díky zpěvným pasážím – hlasu Vanessy Paradis. Tuhle ženskou já můžu a to nejen kvůli vzhledu, ale i jejímu hlasu (písničkám). Co se děje týče, tak ten sice nebyl zrovna dvakrát velké terno, ale kupodivu jsem se u něj ani nenudil. Mělo to místy špetku ponuré atmosféry, občas jsem se i zasmál a navíc to netrvalo ani moc dlouho. Takže za mě průměrná podívaná. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,RAOULE, NEVIDĚL JSI TAM NIC DIVNÉHO, ŽE NE?“ ... ,,NE. TY JSI VIDĚL NĚCO DIVNÉHO?“ ... ,,,TAKŽE JSI NEVIDĚL SEDMINOHÉHO TVORA S VELKÝMA ČERVENÝMA HMYZÍMA OČIMA, ČTYŘMA RUKAMA A BODÁKY PO CELÉM TĚLE?“..... /// Animovaná podívaná o přerostlý bleše, dobrým srdci a zjištění, že největší příšera nemusí vypadat nejvíc příšerně. Fandové Disneyho budou zklamáni, protože místo popěvků ze Superstar tu pěje Johnnyho stará a Sean Lennon, roštomilá žvížátka nahrazuje přerostlá blecha s chlupatejma údama (??? neříkali...), která by ovšem mohla v dětech vzbudit lásku a touhu po ektoparazitickým hmyzu. Rozumnej způsob jak zabít čas. Nic víc, ale ani míň! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že Francouzi uměj animovat i normálně. 2.) Jsem rád, když pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí. 3.) Thx za titule ,,channina“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Animovaný film byl v České republice promítán během 52. ročníku Mezinárodního filmového festivalu pro děti a mládež ve Zlíně. (R´Hell)

Reklama

Reklama