Reklama

Reklama

Akční komedie Zombieland společnosti Columbia Pictures vypráví příběh dvou mužů, kteří se snaží přežít ve světě, ovládaném zombies. Columbus (Jesse Eisenberg) je obrovský zbabělec – ale jak se ukazuje, pokud máte hrůzu z toho, že vás sežerou zombies, dokáže vás strach udržet naživu. Tallahassee (Woody Harrelson) je drsňácký zabiják zombie, který je motivován touhou získat poslední čokoládovou tyčinku na světě. Když spojí své síly s Wichitou (Emma Stone) a Little Rock (Abigail Breslin), které také objevily vlastní způsoby, jak přežít nadvládu zombie, budou muset zjistit, co je horší: spoléhat se jeden na druhého nebo se nechat přemoci zombies. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (1 722)

JerryPilsen 

všechny recenze uživatele

Bohužel až moc na jednu notu.V půlce filmu pasáž kde se nic neděje,začátek i konec dobrej. Ale jinak asi jen pro fanoušky zombie hororů,ostatní asi jen pokrčí rameny.Bill Murray velké překvapení v takové blbosti. ()

tomick33 

všechny recenze uživatele

Smál jsem se, až jsem se za pupík popadal. Výborná zombie vyvražďovačka s fantastickým Woody Harrelsonem. Měl jsem najednou obrovskou chuť na "Twinkie" tyčinku a "Mountain Dew" Pro nadšence komediálně pojatých horrorů těžko hledat lepší oddychovku. Doufám, že dvojka si udrží podobné tempo a vyváženost. Co se mi nejvíc líbí na Zombieworldu? "No more Facebook status updates" :)) (a popravdě ještě hned úvodní znělka, zpomalené záběry, Zombie kill of a week a zajímavá kamera)... ()

Muad 

všechny recenze uživatele

Pro mě, jako pro fandu zombie filmů, byla tohle opravdová lahůdka. Film, který si umí udělat legraci z celého žánru a tím pádem i ze sebe. W. Harelson jako vždy výborný. Spousta dobrého humoru, zombíků a hlavně twinkes. Nakonec přišel i kouzelník Bill Murray. Naprostá spokojenost. Tehle film je prostě blbost hodnotit po nějaké vážně kvalitativní stránce. Je to prostě boží sranda .-) PS: A to jsem k tomuto filmu zpočátku přistupoval hodně skepticky. ()

Gazzellka 

všechny recenze uživatele

Konecne nieco, co ma vytrhlo z rozjimania o bolesti zubov mudrosti. So sackom ladu na ksichte a dostatocnou zasobou zradla som sa uchylila k sledovaniu niecoho, co ma pobavilo ako uz davno nic. DOUBLE TAP - vela krvi a vela vtipov. Ku koncu mierne nuda, ale aspon som si mohla ist vymenit do mraznicky roztopeny lad. Zivotna uloha of Bill F****N Murray!!!! Konecne som pri druhom sledovani tohto skvostu nasla spolocnu temu na rozhovor s mojim adolescentnym bratom. KARDIO!!! ()

Aceboris 

všechny recenze uživatele

Necakal som, ze ma to tak perfektne pobavi. Super film na odreagovanie ovsem jedine vtedy ak nemate nic proti zombikom. Pri niektorych filmoch sa ziada aby trvali trosku dlhsie tu by tomu vobec neublizili ved moznosti v zombielande bolo neskutocne vela. Vsetci herci v tomto filme posobili na mna uplne prirodzene, sympaticky. Hudba bola velmi dobra co sa mi pacilo perfektne zapadala do deja. U mna 7/10. ()

Mikkys 

všechny recenze uživatele

Dobrá komedie, u které se člověk může smát skoro celou dobu. Ale bohužel jen smát a ne lámat smíchy. Pro některé může být film velmi nudný, záleží zda máte rádi zombie a parodie. Pokud ano, tak se vám film bude líbit. ()

Bayonnet 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla masová záležitost, krvavý, nechutný, srandovní a ten blázen v klobouku a Bill Murray. Totální masakr :D a ty dvě holky byly Cool! takže za 4* s klidným svědomím. ()

mikenukem 

všechny recenze uživatele

Snímek spoustu věcí nevysvětlí a ani se o to nesnaží. Woody a Bill Murray ve svém cameu vynikající. Hodně jsem se nasmál a příjemně jsem si u toho odpočinul. Docela se těším na druhý díl. ()

yousee 

všechny recenze uživatele

Tak takhle jsem se už dlouho nezasmál! V tomto snímku jsou velice dobře zkombinované prvky komedie, brutality, romantiky a zombie. Tallahassee brutální zabiják a Columbus zabiják strašpytlík a nakonec dvě sestřičky zlodějky. Tato čtveřice dělá film výjimečným. Věřím tomu, že ostatní mi dají za pravdu v tom, že nic podobného na filmové scéně není. Moje konečné hodnocení je 80%. ()

Crosby 

všechny recenze uživatele

Trafili ste mi klinec po hlavičke pán Fleischer. Vytiahnuť takúto štvoricu z nejakého rockového baru, počítačovej herne, kaderníckeho salóna a mekdonaldu je priam neskutočne neskutočná náhoda... Zaujímavý pohľad sledovať Woodyho a mladíka Eisenberga, ktorý je v mojich očiach talent nerozmeniteľných rozmerov. Čierny humor obalený špičkovo premyslených trikov nenásytných zombíkov dodal filmu korenie.. Výprava filmu si musela dať rozhodne veľkú námahu.. Cameo taktiež potešilo. Super! Konieckoncov, pamätáte sa ešte, ako som spomenul zaujímavý pohľad sledovať Woodyho? Nuž. O dosť vehementnejší pohľad bolo sledovať Emmu v obtiahnutých nohaviciach ()

Sisa4 

všechny recenze uživatele

Filmy se Zombie moc nemusim, ale když se to vezme takovouto vtipnou formou, tak to je jiná + Talahasee, který měl v zásobě stále nové a nové způsoby zabíjení :-) ()

bron 

všechny recenze uživatele

Jak nemám rád zombíky ani filmy, ve kterých se vyskytují, tak tentokrát jsem se opravdu dobře pobavil. Zombieland je snímek pro oddech a odreagování jako dělaný. Velkým plusem je skvěle zvolené herecké obsazení. Především bijec Woody Harrelson exceloval v každé scéně, na Emmu Stone se krásně dívalo a role Billa Murrayho byla prostě k popukání. 80 % ()

vetesarna 

všechny recenze uživatele

Dobrá počáteční myšlenka (udělejme černuhelnou komedii se zombíky) nebyla bohužel dotažená do konce (postřílí se spousta zombíků a dáme i nějaké to kýžené cicmání)...Sice zabili Billa Murrayho, parchanti!, ale protože mám pro zombie filmy slabost, je hodnocení vcelku nadsazené...Pro mě je to taková romantická zombie komedie, takže něco jako Sex ve městě 2. ()

losmachos 

všechny recenze uživatele

Paráda, já se výborně bavil. Woody Harrelson si roli naprosto užívá, ale tomu se vůbec nedivim. Když konečně dostane svoje buchtičky tak vypadá jako malý dítě, kterýmu dáte vysněnou hračku.. Jenom je trošku škoda, že se trochu víc nerozjela série Zombie kill of the Week. To by nejspíš utáhlo samostatnej film. ()

henrybrno 

všechny recenze uživatele

Na zemi žijí zombie. Námět nic moc, ale film je natočen velice zajímavě a hlavně vtipně. Od filmu sem očekával trochu něco jiného, ale ve výsledku jsem naprosto spokojený. 4* ()

plsek45 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě naprosto dostalo i když jsem od toho moc nečekal . Ale obsazení je úžasné a děj originální i když jde o zombie . Parta mladých lidí a jeden drsňák na světě už možná jediní živý jinak samý "živýmrtvý" ... Charaktery postav jsou originální a domyšlené řekl bych že hercům psané přímo na tělo . Myslím že omývané zombie téma už nemůže mýt úspěch jako klasický horor ale když se z toho udělá komedie s nádechem hororu je z toho trhák ... Výborná akce nabyté , vtipem a spousta perfektních hlášek . Zkrátka to má styl a vyplatí se to vidět ;) ()

Devoon 

všechny recenze uživatele

Vtipné ponímanie témy, ktorá je rozoberaná v mnohých filmoch, ale všade s tou vážnosťou. Jasné, že je to vážna a tvrdá téma,ale tento film ukázal, že aj svet zamorený "nemŕtvymi" môže byť, uhm, zábavný? Určite to nie je film na každodenné pozeranie, stačí raz dvakrát. Columbusove pravidlá sú zaujímavé a zároveň zábavné. K Tallakasseemu nemám koment, lebo tá jeho posadnutosť tou tyčinkou či buchtičkou či čo to bolo, bola strelená. Nečakala som takú dobrú komédiu, akú som dostala. ()

strpozdiv 

všechny recenze uživatele

Mix starého zombie žánru se současnými možnostmi a povrchním stylem, zde nečekaně plodí dobré ovoce. Natož když se pak chopí brokovnice Woody Harrelson a jeho pravý opak Jesse Eisenberg. Ten je v roli Columbuse nezapomenutelný už na začátku příběhu, kdy v úprku před mrtvolami zmateně kličkuje - cupitá - po parkovišti a dává si rovnou dvě kolečka, než se mu povede ukrýt se v autě. Potěší Bill Murray, který tu má krátkou, ale o to vtipnější epizodu. Emma Stone mě opravdu dostala až při prvním líbání s trotlem Jessem - kde je spousta střev a masa kolem, musí být i pořádná kost. ()

Související novinky

Virová nákaza ve filmech

Virová nákaza ve filmech

15.03.2020

Momentální krizová situace reagující na probíhající šíření viru Covid-19 měla mimo jiné za následek i uzavření veškerých kinosálů, což pochopitelně vedlo k tomu, že distributoři začali rušit či… (více)

Piráti z Karibiku bez Johnnyho Deppa ušetří miliony

Piráti z Karibiku bez Johnnyho Deppa ušetří miliony

04.01.2019

Už je v podstatě jasné, že studio Disney místo klasického pokračování Pirátů z Karibiku hodlá celou sérii rebootovat. Poslední díl totiž vydělal „jen“ 794 milionů a to je po miliardových dílech pád,… (více)

Nej filmy roku a PF 2019!

Nej filmy roku a PF 2019!

31.12.2018

Film, od kterého jsme kvůli komplikacím při natáčení (výměna režiséra) raději nic velkého nečekali. Bohemian Rhapsody. Dnes suverénně nejoblíbenější a masami nejlépe hodnocený filmový šlágr roku.… (více)

Disney zvažuje restart Pirátů z Karibiku

Disney zvažuje restart Pirátů z Karibiku

24.10.2018

Scenáristé Deadpoola a Zombielandu Rhett Reese a Paul Wernick měli údajně mít první schůzky se studiem Disney o potenciálním rebootu miliardové série Piráti z Karibiku. Zatím není jasné, jestli… (více)

Reklama

Reklama