Reklama

Reklama

Akční komedie Zombieland společnosti Columbia Pictures vypráví příběh dvou mužů, kteří se snaží přežít ve světě, ovládaném zombies. Columbus (Jesse Eisenberg) je obrovský zbabělec – ale jak se ukazuje, pokud máte hrůzu z toho, že vás sežerou zombies, dokáže vás strach udržet naživu. Tallahassee (Woody Harrelson) je drsňácký zabiják zombie, který je motivován touhou získat poslední čokoládovou tyčinku na světě. Když spojí své síly s Wichitou (Emma Stone) a Little Rock (Abigail Breslin), které také objevily vlastní způsoby, jak přežít nadvládu zombie, budou muset zjistit, co je horší: spoléhat se jeden na druhého nebo se nechat přemoci zombies. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 3

Recenze (1 720)

H34D 

všechny recenze uživatele

Existují zábavné a jednoduché filmy, které vás ve svých slabých momentech přinutí myslet na svou přímočarost, nevychytanost detailů, stupiditu, či logické kiksy ale naštěstí jsou tu i primitivně zábavné a veselé jizdy jako Zombieland, u nichž se prostě nestačíte začít nudit. Přesto mě po výborném úvodu a celkově skvělém námětu mrzí, jak nevyužitý Zombieland ve svém celku zůstal. Chtělo to více přitlačit na pilu, ukázat nějakou pořádnou zběsilost, či černější humor a namísto teenagerských libůstek nechat Woodyho Harrelsona se více vyřádit... Každopádně i tak osvěžující a hravé. 7/10 ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Super nářez doslova přeplněný hláškami. Zombie film konečně pochopil, že hrdinové musejí být sympatičtí a předhazuje nám partu týpků, kteří nejdou pro ostré slovo daleko a pro zombie představují zhruba stejné nebezpečí, jakými jsou zombie pro ně. Kolem se motá Bill Murray a konečné zúčtování v zábavním parku má skvělé grády. Přes všechna klišé zábava a téma vyždímané do poslední kapky. Film si na nic nehraje, jen devadesát minut baví. Proč si ho maximálně neužít... ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Když si nejste jisti, že z živé mrtvoly je mrtvá mrtvola, tak nešetřete střelivem." Jako zastánce hesla "Vždy ve střehu!" jsem si moc užil tento instruktážní snímek, kterej mi do budoucna dal šanci přežít stále rychleji se blížící okamžik, kdy naši planetu ovládnou zombíci. Svědomitě jsem do sebe nasál nemalý množství vtipných pravidel přežití a začal jsem se učit noty na banju a brokovnici. Přesto doufám, že mám ještě dostatek času na to, abych si rozmyslel, zda budu mít v den D chuť spíše na střelbu do mrtvýho nebo zakousnutí do živýho masa. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Skvělá zábava s nadhledem. Ať se dívám, jak chci, Zombieland mě příjemně potěšil a představil Rubena Fleischera jako příjemného hračičku, co umí najít správný poměr akce, krve a netrapného humoru. Samozřejmě tomu hodně pomohl Woody Harrelson a další (Jesse mi přijde jako náhrada za Antona Yelchina vizuálně a Emmě Stone to moc sluší), včetně Billa Murrayeho... jeho účast je totiž naprosto skvělá a překvapivě decentní a současně nechutně zábavná. Velmi mě potěšilo efektní použití (i úvodních) titulků s pravidly v obraze a celkový post-apo nádech s dostatkem humoru. Doufám, že se na podobnou jízdu brzy zase vydám...a znovu bude stopáž přesně akorát:) ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Lidi jsou čím dál větší hovada a svět se kvůli porušování pravidel řítí do řádných sraček... tohle film odráží, ale vůbec nijak neřeší. Naopak tento fakt bere jako vhodnou záminku k rozpoutání divoké, stoprocentně bezohledné zábavy. Sympatické. Jedinou stabilní hodnotou sice nadále zůstává rodina, ale v tomto případě rodina poněkud umělá a stmelená litry krve a kopci tělesných orgánů. Bezplatný (thx POMO) večer v Zombielandu byl srovnatelně příjemný i přínosný jako den v nejmodernějším zábavním parku. Ničím víc film být nechce, na nic víc si nehraje. Vy-víte-která scéna s BM se pak nachází mimo jakákoliv hodnotící měřítka - so fucking unbelievable! Kéž by šlo o pilotní díl televizního seriálu. Apendix: Abigail Breslin (ta málo pěkná dívenka z Little Miss Sunshine) rychle dospívá v mnohostrannou herečku. 80% Zajímavé komentáře: genetique, 2-Xtreme, JFL ()

Galerie (39)

Zajímavosti (70)

  • Hudební doprovod pod úvodními titulky je píseň "For Whom the Bell Tolls" od skupiny Metallica, z jejího alba "Ride the Lightning" (1984). (david666)
  • Hlavní hrdinové použijí auta Hummer H2, Cadillac Escalade, GMC Yukon XL Denali, BMW 650i a Saab 9-5. (imagoo)

Související novinky

Virová nákaza ve filmech

Virová nákaza ve filmech

15.03.2020

Momentální krizová situace reagující na probíhající šíření viru Covid-19 měla mimo jiné za následek i uzavření veškerých kinosálů, což pochopitelně vedlo k tomu, že distributoři začali rušit či… (více)

Piráti z Karibiku bez Johnnyho Deppa ušetří miliony

Piráti z Karibiku bez Johnnyho Deppa ušetří miliony

04.01.2019

Už je v podstatě jasné, že studio Disney místo klasického pokračování Pirátů z Karibiku hodlá celou sérii rebootovat. Poslední díl totiž vydělal „jen“ 794 milionů a to je po miliardových dílech pád,… (více)

Nej filmy roku a PF 2019!

Nej filmy roku a PF 2019!

31.12.2018

Film, od kterého jsme kvůli komplikacím při natáčení (výměna režiséra) raději nic velkého nečekali. Bohemian Rhapsody. Dnes suverénně nejoblíbenější a masami nejlépe hodnocený filmový šlágr roku.… (více)

Disney zvažuje restart Pirátů z Karibiku

Disney zvažuje restart Pirátů z Karibiku

24.10.2018

Scenáristé Deadpoola a Zombielandu Rhett Reese a Paul Wernick měli údajně mít první schůzky se studiem Disney o potenciálním rebootu miliardové série Piráti z Karibiku. Zatím není jasné, jestli… (více)

Reklama

Reklama