Reklama

Reklama

Rampage

všechny plakáty
Trailer

Na první pohled obyčejný třiadvacetiletý kluk Bill (Brendan Fletcher) stále žije u rodičů, pracuje jako automechanik a má kamaráda, se kterým často probírá problémy dnešní společnosti. Zde však podobnost s jeho vrstevníky končí. Jednoho dne totiž vyrazí do města vybaven těžkou výstrojí, samopaly a výbušninami a kdokoli se přiblíží na dostřel, stává se obětí jeho šíleného plánu. (Tomx112)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nejsem žádný znalec Bollova díla, dosavadním filmům, co jsem od něj viděl, jsem nedal více, než 40 %, ale občas jsem si říkal, že ty hejty na něj jsou přehnané. A Rampage se stal důkazem toho, že je to zbytečně podcěňovaný režisér. Rampage je totiž brutal, neutuchající řež. Tomuhle se říká fest promyšlená loupež. Minimálně již šesté setkání Katharine Isabelle (i když ta se zde jen mihne) a Brendana Fletchera ve společném filmu, co jsem viděl. Až by člověk začal snovat konspirační teorii, že tihle dva spolu něco mají a záměrně si vybírají společné filmy, aby spolu mohli trávit čas. 3.5* ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Toľko dobrých myšlienok tak dehonestovaných v rukách psychopata. Nenásilná cesta pre mnohých vyzerá ako nič nerobenie, ale nemyslím, že vraždenie hlava nehlava je nejakým východiskom. Každopádne nevylučujem, že čím ďalej tým viac jedincov sa bude v tejto civilizovanej spoločnosti cítiť pod poriadnym tlakom. To čo bolo povedané o peniazoch, absolútne sedí. Skutočný človek, ktorý by ale myslel týmto sposobom, by v živote nešiel touto cestou, pretože si váži každý život včetne ľudského. Pani psychologička mala doma psychopata a ani o tom nevedela, k tomu už musí byť človek skutočne slepý, ale aj o tom je predsa tento film. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nie, nie nenechajte sa oklamat prekvapivo vysokym hodnotenim. Uwe Boll stale nie je dobry reziser (aj ked technicka stranka je tentokrat znesitelna), ale hlavne nie je dobry scenarista (mizerne dialogy a nudne vystavanie zapletky) a vdaka tomuto filmu je evidentne, ze nie je ani prilis inteligentny clovek (chora ideologia, ktoru tu prilis povrchne propaguje by v lepsom filme nutila divaka aspon k zamysleniu, ale v takto diletantskom prevedeni vo mne nevyvolava ziadne negativne emocie ale len neveriacky usmev). ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem se dočkal dalšího filmu tohodle německého přízraku. Nemůžu ale říct, že by se mi film líbil ani nelíbil. Nejspíš se v tomhle ohledu, jak to myslím já, nelíbil nikomu, i když pár magorů mezi námi běhá. Natočen tedy byl se vší grácií. Ta psychologie toho magora byla zřejmá. Zajímalo by mě, kam Uwe na ty nápady chodí. Nejdřív Stoic a pak Rampage. Stejná myšlenka, krutá reality, naprosto reálně natočená. Tak jako by si to nikdo jiný nedovolil. Klobouk dolů. Snaží se, to se mu upřít nedá. Už ten film není tak strašný ani co se týče střihu. Ten třeba u Dungeon Siege byl příšernej. A i muzika je vcelku nápaditá a všecko je to docela zajímavý. Dávám ale tři hvězdičky, protože tak odpornýmu filmu nemůžu dát víc. Stejně tak jako jsem si po skončení tohodle filmu uvědomil, že Stoic je vlastně taky hnus a ty čtyři sundal na tři. Nehodnotím kvalitu filmu, ale tak jak to cítím a takovýmu hnusu bych prostě plnej počet nedokázal dát, i když by si to třeba zasloužil. Každopádně jsem na to ale čuměl s otevřenou držkou a to on taky chtěl. ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Tak kde začít? Tupé dialogy, absolutní ne-herectví ze strany "herců", hrozný scénář, katastrofická kamera. První polovina se táhne od ničeho k ničemu, v druhé polovině psychopatovi přeskočí, a celou druhou polovinu vraždí. Toto může vymyslet opravdu jenom Boll, a to nezmiňuji fakt, že ve skutečnosti by tam do deseti minut naběhnul SWAT nebo jiná zásahová jednotka, a měl by po ptákách... Další hovadina na filmové scéně. Jako by toho po Postalu a Far Cryi nebylo dost...Dvě dávám jen proto, že jsem u toho vydržel, a oproti výše zmiňovaným filmům je zde pokrok... ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Film měl nesoutěžní premiéru na Festivalu Phantasmagoria v Německu 14. 8. 2009. (Terva)
  • Příběh se odehrává ve smyšleném městě Tendervile okres Oregon v USA. (Terva)

Reklama

Reklama