Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vysokoškolská komedie plná večírků, sexu a intrik.
Lana Stevensová je svůdná vysokoškolačka. Na koleji bydlí s partou dívek a společně pořádají divoké večírky. Její největší starostí teď je, aby našla tu nejlepší spolubydlící. Vybere si Katie, ale ta záhy začne Lanu nutit k divným závazkům. Lana se rozhodne, že společně s nejlepšími kamarádkami Mei a Zoey, připraví pro Katie noc hrůzy na večírku zvaném „Chlastej dokud nepadneš“. Ráno je však nalezena mrtvá dívka a tři nejlepší kamarádky se rázem stávají hlavními podezřelými. Bude jim stačit jejich a svůdnost k tomu, aby policii přesvědčily o své nevině? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (35)

eraserhead666

všechny recenze uživatele

Kdybych měl vyhlásit osobní žebříček filmů, na které jsem se vydržel koukat nejkratší dobu, tohle by s přehledem vyhrálo, vydržel jsem zhruba 5 a půl minuty. Dál už to prostě nešlo. Něco tak každou vteřinou odpudivého jsem ještě neviděl. Ty herečky musely někomu provést něco opravdu odporně hnusného, že byly takto potrestány. A nebo prostě jen hrály samy sebe. Jiné vysvětlení neakceptuji. A to mám dementní věci s nízkým hodnocením zpravidla rád. Ale tohle prostě není ani parodie těch charakterů, které ve filmu vystupují, tohle je čisté zlo. Nejen proto, že jsem viděl jen kousek, tohle je prostě nehodnotitelné. ()

Mahalik odpad!

všechny recenze uživatele

"Promiň Lano, jak jsem tě mohla obviňit z vraždy..vždyť to skoro narušilo naše přátelství!" Nadutí kluci a 4O holek "Ahoj Barbie!" se mají rádi. Proč? Protože podstoupili hromadnou transplantaci mozků se slevou (4O a jeden zdarma!). Všem velí naprosto tupá Haylie Duff, kterou vlastně Barbie život nebaví ("Chci taky jednou žít. Chodit v teplákách, aniž by se mi lidi smáli") a navíc na jejím úchvatným večírku, který by klidně mohl nést název- Semeno a pivo na počkání-, zabijí nevinnou holku. Holky jdou za katr a lži jim lítaj od pusy jakoby se nechumelilo.__ Nasrat! S klidnou hlavou pravím: Nejhorší film ever! Dalo by se to brát jako parodie na pubertální hovado-šampóny, jenže to by se musela najít špetka...jak je to slovo...ano...humoru. Ten film je úplně pitomej a nemotornej. Když k tomu připočtu růžovou barvu, ze které se mi udělal duhový zákal, nemůžu jinak, než napařit odpad!, ač to nedělám často. Režisér Rothberg evidentně dluží Paris Hilton nějakou pětku, jiný důvod vzniku Protivných svůdných holek totiž nevidím... ()

Mia... odpad!

všechny recenze uživatele

Že se mi nějaký film nelíbí, je normální. Chápu, že si najde své diváky, a proto ho neodsoudím. Nicméně pak je pár takových filmů, u kterých ani za nic nepochopím, proč je vůbec někdo točí a co za úchyla ten člověk musí být! ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Alfa, beta, gama, delta a tie ďalšie grécke pamrdské sesterstvá sú opätovne v akcii, aby tú našu mládež opäť zamestnali nebetyčnou stupiditou, pri ktorej i Paris Hilton vyzerá jak bioinžinier. ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

No kde sú feministky, keď ich svet potrebuje? Zbytočné komentovať. Ak sa v tomto niekto nájde, tak nech si odpustí. Život pôjde ďalej. A jedna skvelá hláška cez celý tento hnoj, situáciu nezachráni. ()

Ruuzha 

všechny recenze uživatele

Tenhle film si nezaslouží nic jinýho než odpad. Absolutně bez příběhu, vtipu a naprosto tragické herecké "výkony". Ale za tu hromadu sexy koček v bikinách dávám * jsem přece jen chlap :D ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

No tak zas takový utrpení to nebylo. Haylie Duff sice opravdu nemusím, ale jinak to tak hrozné nebylo. Medaline si pamatujize seriálu Chůva k pohledání a dost se tedy změnila. Vtipy tam sice chyběly, ale přesto to trošku mělo něco do sebe. ()

asirtes odpad!

všechny recenze uživatele

Úžasne napínavá detektívka, kde všetky postavy určite prešli lobotómiou hneď v úvode filmu, čo sa však napokon režisér rozhodol vystrihnúť a tak mnohé momenty zostali ťažko vysvetliteľné. Bravó mr. Rothberg, toto je revolúčný spôsob psychologickej hry s divákom. Nikto nič nevie, vrátane režisera. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak se miloučká a hezoučká Haylie Duff zapůjčila k tomuto škváru. Protivný svůdný holky je totiž něco, co byste měli rozhodně nevidět. ()

AloeB odpad!

všechny recenze uživatele

Nehorázné utrpení. Starověké čínské mučící techniky jsou proti tomuto nic. Nepřekvapilo mě, že to tady na ČSFD má odpad. ()

Vabr odpad!

všechny recenze uživatele

Jasný odpádek už od první minuty. Herci levní a na jedno použití už od pohledu, nepochopil jsem, jaký výsledek tvůrci očekávali, když skoro naprosto všecko bylo točeno v interiéru domu tou stejnavou kamerou. Děs, hrůza! Postavy jsou ploché jak 1D postavičky a nefungují ani jako parodie na profláklé filmové charaktery. Ptáte se na příběh? No takový, co tu byl, uvidíte v každým high school filmu jako postranní příběh a ne jako hlavní náplň filmu jako tomu bylo v tomto případě! Je velmi tragické, že i s takto ušmudlaným příběhem nedokázali ani zabavit na prachbídných 77 minut. Komedie? Ne ne, tady se nezasmějete ani jednou, protože vtipy opravdu nefungují. Vtipná byla asi tak líbačka lesbiček, toť vše. Prostě celkově nuda o hovně, brácha s babičkou pochopitelně usnuli, nedivím se jim. Vyhodnocení: Raději protivný sprostý holky ()

Reklama

Reklama