Reklama

Reklama

Tajemství chrámu křišťálových lebek

  • USA Allan Quatermain and the Temple of Skulls
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Největší poklad v historii je střežen v té nejnebezpečnější zemi. V tomto dobrodružném akčním film ve stylu Indiana Jonese nechybí nic co k tomuto žánru patří – napětí, dobrodružství, honičky, přestřelky s domorodci, záhady, ale hlavně vtip. Vše podtrhují úchvatné scenérie Jižní Afriky, v níž se film natáčel. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Když na mobil natočím gastarbeitry co chodí kolem našeho baráku na ubytovnu ze šichty v jedné z místních robotáren, vznikne snímek který má více záhad, dobrodružství, honiček a vtipu a hlavně lepší herecké výkony než tato asylumácká slátanina, která je dobrá opravdu tak akorát jako mizerná výplň mezi o mnoho zábavnějšími reklamními bloky na TV Barrandov. ()

j.o.j.o. odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem o těhle nízkorozpočtových filmech, parazitujících na slavných filmech s podobnými názvy slyšela, myslela jsem, že alespoň přinesou nějaký nový nápad k starým námětům... Bohužel Ani naše česká abeceda by nestačila na zařazení tohoto snímku do nějaké kategorie. Jako by si někdo odjel do Afriky natočit pár pěkných záběrů přírody a připletli se mu do toho něco hledající divní lidé... ()

Reklama

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Kazdej tu tepe do velkyho dobrodruzstvi od Ropera ale to byla aspon velka velezabavna sracka ale tohle je proste absolut megashit neni tu slusnej hlavni hrdina aspon treba na urovni toho Grifitha kterej by to trochu zachranil neni tu akce neni tu vlastne ani poklad neni tu vubec nic jenom jedna vetsi traparna nez druha tahle Quatermainstina to zkratka projizdi na cely care a aby nekdo kdo nepozna kvalitni odpad nerejpal proc jsem Velkymu dobrodruzstvi dal za tri a tomuhle odpad kdyz to sou stejny sracky tak pridavam postreh Wacoslava1 ze lze od sebe rozeznat filmy tak spatny az jsou dobry od filmu ktery jsou tak spatny az jsou opravdu nejhorsi no a kam sem zaradil tenhle si myslim ze uz je jasny ()

AsylumFan 

všechny recenze uživatele

No jo, kdyby to natočil Spielberg, tak budete řičet blahem jako podsvinčata. Mark Atkins vám nevoní, co? Společnost Asylum do natočení tohoto filmu investovala závratných 50.000 USD, za kolik by to zvládl ten váš Spielberg? Podobné dílko leckdy pobaví víc, než nějaký předražený navoněný prd šíleného megalomana. Jen to chce na podobné filmy nejen koukat, ale umět i vidět! ----- 65 % za film + 35 % za blbý kecy v komentech = 100 %. ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Asylumácký Mockbuster o dobrodruhu Allanu Quartermainovi a dobrodružném pátrání po legendárním dolech krále Šalamouna, kde je údajně ukryt poklad nesmírné ceny. Snímků natočených na motivy slavného románu H. R. Haggarda je už vskutku mnoho a tento zářez se bez mrknutí oka dá považovat za to nejhorší, co kdy vzniklo. Zprasit tak vynikající dobrodružný román musí mít dotyčný k tomu opravdu ohromnou náturu bez respektu k hodnotě díla a vyjímečnou odvahu to vůbec uvést. Při sledování této hrůzy to opravdu bolí. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama