Reklama

Reklama

Another Gay Movie 2: divoká jízda

  • USA Another Gay Sequel: Gays Gone Wild! (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Kluci jsou zpátky a jsou nadržení jak nikdy předtím!
Vybaveno totálně oplzlým humorem, toto pobuřující pokračování Another Gay Movie uvádí dobrodružství jarních prázdnin Andyho, Nica, Jaroda a Griffa, kdy vstupují do soutěže „Divoká jízda Gayů“. V této skandální komedii je rozpustilá čtveřice zapletena do všech možných druhů sexuálních náhod. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (43)

Vonter 

všechny recenze uživatele

Čauky lidičky, chci s vámi poklábosit o druhém a ještě odvážnějším a vypečenějším pokračování análních gaypříhod čtyř krásnejch pichuchtivejch kluků. No co vám budu povídat, jednička byla fajn, ale tohle druhý dobrodrůžo, to je teprve pořádná jízda. Sice se vyměnili cukrouši, co hráli v jedničce, ale to neva. Ty nový prdelky jsou taky fajn a hlavně zůstal Nico. Toho prostě žeru. Celej film je fakt hodně povedenej a já se tak smál, že jsem si málem vykloubil sanici. No nefalšovaná hlína jako. Taky je tu k vidění spousta mladýho, neunavenýho masíčka a dokonce si můžeme zblízka prohlídnout pár macatejch hadic. Hihi. Prostě v mostě je to supr filmík a měli by jste si ho pustit i vy....... áno, už jdu Ríšo! Promiňte, Ríša volá, musím šupajdit. Tak páčko milánci. ()

Averelli odpad!

všechny recenze uživatele

ačkoliv jsem se nenechala odradit komentářema, a říkala si "jedničku taky odsoudili a koukatelná byla, tak co může bejt za hrůzu tohle.." to byla ale chyba!! První chyba - vyměnili hlavní hrdiny, typologicky se trefili pouze do Jaroda, jinak se s nima absolutně nesmíříte.. druhá chyba- opravdu udělali z gayů totální buzeranty, které by člověk jen potkal na ulici a zabil je.. třetí chyba- Nico a inteligentní rádoby emotivní monolog? Podejte mi někdo kýbl!! Čtvrtá chyba - CELÝ FILM!!! Opravdu, ani jako ta nejzkomercionalizovanější blondýna jsem na tomhle filmu nenašla jedinou scénu která by se mi líbila.. tenhle film je opravdu ztrátou času, a když už to říkám i já, tak už to je hodně zlý :) ()

Reklama

megan017 

všechny recenze uživatele

No jak to napsat. Je to prostě hovadina, tak se na to tak musíte dívat a pak pochopíte, co mají za divný smysl pro humor. První film celkem šel, ale tohle je strašně umělé a celkově horší než 1.díl. Postava Nica se celkem o dost zhoršila, ale taky to nebylo tak děsný. Je to prostě taková parodie na parodii..celkové zesměšní homosexuálu, transexuálu. Docela jsem se divila, že tam hráli tak hezcí chlapy...upřímně jsem je zase litovala..co člověk pro slávu neudělá, ale tady si moc nepomohli. ()

Honzeechec 

všechny recenze uživatele

Často mam při sledování filmů pocit, že už jsem viděl všechno a po pěti minutách dokážu říct jak to dopadne. Až na vyjímky jsou hollywoodský komedie (obzvlášt romantický) jedna jako druhá, stokrát viděný klišé, banální zápletky a upocecně tlačený vtipy jak přes kopírák. Už jen proto musím týdle žumpě dát tolik hvězdiček - něco takovýho jsem prostě ještě neviděl (a doufam že zase dlouho neuvidim). Film je tak zvrácenej a špatnej, že se může s klidem zařadit vedle produkce společnosti Troma. Fekálie, až nepříjemně detailní sexuální scény, stojících č***ků jak na demonstraci dělnický strany, anal fisting zombies... wow. Typickej gag vypadá tak, že si to otec se synem pár minut rozdávaj a pak se navzájem poblijou. Na druhou stranu marně vzpomínam, kdy naposled jsem se tak smál, že jsem musel film pauznout. Filcky v domě, dancing in the (golden) rain, "mám svěrač jak sedmiletej"... + hodně dobrej soundtrack - Pains of Being pure at heart, Le Tigre, Nancy Sinatra... Oba filmy považuju za naprostý dno televizní zábavy, přesto jeho existenci chápu víc než další zoufale průměrnej a bezzubej film bez nápadu. ()

Olík odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, už jme se o tom bavili při recenzování prvního filmu, opravdu někdo natočil gay reakci na kultovní „prcičky“. A ano, což je ještě zarážející, někdo měl ten žaludek natočit další pokračování. V ústřední čtveřici se mávnutím kouzelného penisu vyměnili z třetiny tváře (správně, tváře ne postavy). Trapnost vystřídala megatrapnost. A gayové dostávají na prdel snad víc, než sedláci u Chlumce. Jestli že jsem u prvního dílu řekl: „NE“, tak teď nemohu jinak, než „NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!!“ ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Na konci druhého dílu je odkaz na to, že má následovat další díl, který by se odehrával ve vesmíru. Nakonec kvůli negativnímu ohlasu nevznikl. (megan017)
  • Natáčelo se na Floridě ve městě Fort Lauderdale a v Los Angeles. (Terva)
  • Film měl světovou premiéru na filmovém festivalu Frameline 28. června 2008 v San Franciscu. (Terva)

Reklama

Reklama