Reklama

Reklama

Another Gay Movie 2: divoká jízda

  • USA Another Gay Sequel: Gays Gone Wild! (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Kluci jsou zpátky a jsou nadržení jak nikdy předtím!
Vybaveno totálně oplzlým humorem, toto pobuřující pokračování Another Gay Movie uvádí dobrodružství jarních prázdnin Andyho, Nica, Jaroda a Griffa, kdy vstupují do soutěže „Divoká jízda Gayů“. V této skandální komedii je rozpustilá čtveřice zapletena do všech možných druhů sexuálních náhod. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (43)

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Ako asi tak môže dopadnúť pokračovanie takej demencie, akým bol prvý diel tohto paškvilu? Umiestnenie v 200 najhorších filmov je pre tento zblitok ešte pochvalou. Potom nech sa ma niekto opýta, kde sa berú všetky tie predsudky voči teplošom... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Stephens není normální, nco tak debilního nazývat komedie je síla, navíc ty pazvuky když prdel potkala ptáka je nechutný a pěkně trapný, vtipy vůbec nefungujou a herci jsou příšerní, raději už nic palí mě z toho oči. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Scénář není zas tak špatný, ale všechno kolem nestojí za nic. Některým scénám by se člověk i zasmál, ale to, co je předchází, nebo následuje, to pokazí. ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Pokračovanie filmového gay pokladu, ukazuje ako sa nemajú točiť sequely. Je tu zlé proste všetko. A ak sa v predchádzajúcom ´´dobrodružstve´´ aspoň bavili v rámci normy, tu sa to prepísklo. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

První díl se mi docela líbil a nasmála jsem se u něj..Ale už na začátku druhého dílu jsem měla výraz "OMG".Tento film je příšerná hovadina..Ne jen že bohužel přeobsadili herce což mě naštvalo ale hlavně jsem myslela, že to vypnu u scén kde třeba na sebe asi 5 minut zvrací apod.Neměla jsem daleko k tomu abych se taky pozvracela.V prvním díle mi postava Nica přišla ještě trochu vtipná ale v druhém už to bylo přehnané a opravdu trapné.A vůbec celý námět mi přišel zvrhlý a nemožný.Naprosto zasloužené hodnocení-ODPAD. ()

FilmFan24 odpad!

všechny recenze uživatele

Nevadilo by mě, že je film totálně ulítlý, ale vadila mě blicí scéna, díky které film v mých očích skončil v odpadu! ()

dubinak odpad!

všechny recenze uživatele

Myslela jsem, že nic horšího než první díl už být snad ani nemůže. Omyl. Škoda, že tu není větší škála hodnocení, protože tohle je dvojitý odpad. ()

DivX 

všechny recenze uživatele

Jak vidím tak film má spoustu odpůrců. Nevím proč. Mezi mými kamarády je taky pár gayů a můžu říct, že někdy se chovají lépe než heterosexuálové. Komedie je naprostá magořina, která balancuje na hranici ironie, vtipem a někdy i úchylárnou. 60% ()

Kratoc odpad!

všechny recenze uživatele

Když natočili první díl, tak si člověk myslel, že jednou se to dá vydržet i když to bylo příšerné. Ale nějakým nedopatřením jednička skončila zisková, takže co uděláme? Natočíme další "shit". Jeden z největších odpadů na CSFD. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Vadí mi tam hlavně ta strašná, vykroucená, zženštilá buzna - to se mi zvedal kufr, příběh katastrofa, akorát na některé "herce" se dá koukat alespoň z fyzického pohledu ... 1322 ()

Olík odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, už jme se o tom bavili při recenzování prvního filmu, opravdu někdo natočil gay reakci na kultovní „prcičky“. A ano, což je ještě zarážející, někdo měl ten žaludek natočit další pokračování. V ústřední čtveřici se mávnutím kouzelného penisu vyměnili z třetiny tváře (správně, tváře ne postavy). Trapnost vystřídala megatrapnost. A gayové dostávají na prdel snad víc, než sedláci u Chlumce. Jestli že jsem u prvního dílu řekl: „NE“, tak teď nemohu jinak, než „NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!!“ ()

gp_one odpad!

všechny recenze uživatele

Do konce jsem se vydržel dívat jen proto, abych nehodnotil nedokoukaný film. Je to suveréně ze všech odpadů ten nejodpadovější. Můj osobní TOP ONE odpad! Jedinný film, který ve mě vyvolal chuť tvůrcům ublížit. ()

Honzeechec 

všechny recenze uživatele

Často mam při sledování filmů pocit, že už jsem viděl všechno a po pěti minutách dokážu říct jak to dopadne. Až na vyjímky jsou hollywoodský komedie (obzvlášt romantický) jedna jako druhá, stokrát viděný klišé, banální zápletky a upocecně tlačený vtipy jak přes kopírák. Už jen proto musím týdle žumpě dát tolik hvězdiček - něco takovýho jsem prostě ještě neviděl (a doufam že zase dlouho neuvidim). Film je tak zvrácenej a špatnej, že se může s klidem zařadit vedle produkce společnosti Troma. Fekálie, až nepříjemně detailní sexuální scény, stojících č***ků jak na demonstraci dělnický strany, anal fisting zombies... wow. Typickej gag vypadá tak, že si to otec se synem pár minut rozdávaj a pak se navzájem poblijou. Na druhou stranu marně vzpomínam, kdy naposled jsem se tak smál, že jsem musel film pauznout. Filcky v domě, dancing in the (golden) rain, "mám svěrač jak sedmiletej"... + hodně dobrej soundtrack - Pains of Being pure at heart, Le Tigre, Nancy Sinatra... Oba filmy považuju za naprostý dno televizní zábavy, přesto jeho existenci chápu víc než další zoufale průměrnej a bezzubej film bez nápadu. ()

megan017 

všechny recenze uživatele

No jak to napsat. Je to prostě hovadina, tak se na to tak musíte dívat a pak pochopíte, co mají za divný smysl pro humor. První film celkem šel, ale tohle je strašně umělé a celkově horší než 1.díl. Postava Nica se celkem o dost zhoršila, ale taky to nebylo tak děsný. Je to prostě taková parodie na parodii..celkové zesměšní homosexuálu, transexuálu. Docela jsem se divila, že tam hráli tak hezcí chlapy...upřímně jsem je zase litovala..co člověk pro slávu neudělá, ale tady si moc nepomohli. ()

Reklama

Reklama