Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Diskusní pořad vysílaný na televizi Nova od května roku 1997 po dobu pěti let. Seznamoval nás s lidmi různého věku, kteří si prošli různými úskalími a strastmi, prožili, měli či mají různé nemoci, které změnily jejich životy, trpí určitou fobií, závislostí na něčem nebo mají jiné chování než ostatní. Pořad byl také věnován lidem, kteří mají doma blízké, kteří potřebují jejich pomoc, žijí jiným způsobem než většina z nás, ale také nás seznamoval s lidmi, kteří dokážou s něčím žít, zachraňovat lidské životy a podobně. (Stocki)

(více)

Recenze (71)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Já ten pořad měla opravdu velmi ráda:) Ač mi v té době bylo okolo deseti let a už si z něj moc nepamatuju, bude to pro mě jeden z "nestárnoucích" českých pořadů mého dětství. Sice nechápu, jak jsem tehdá mohla pochopit spoustu témat, ale zajímalo mě to:) ()

sud

všechny recenze uživatele

Všední odpoledne, kdysi na začátku puberty, vždycky prosezené u tohoto pořadu. Cikáni, skinhedi, děti z rozvrácených rodin, narkomani, prostitutky... pokud mě paměť nešálí, kvůli jednomu dílu s nimi pořad na nějakou dobu zakázali. Tohle se nedá hodnotit. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Svojho času veľmi dobrá televízna talk-show. Môj prvý vážnejší kontakt s podobným typom relácie. V štúdiu A TV Nova sa konala niekoľko krát za týždeň zaujímavá diskusia na rozličné témy. Začiatky boli kvalitné, postupom času to však nabralo klesajúcu tendenciu a v roku 2002 "Áčko" definitívne stiahli z vysielania. Kde sú dnes tí mladí, draví, ambiciózni moderátori? Zľahla sa nad nimi zem. ** ()

Disk

všechny recenze uživatele

Jedna z možností, jak z dnešního odstupu definovat 90. léta. A je velmi zajímavé, jak se společnost tenkrát bavila o tehdy tabuizovaných a kontroverzních tématech. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Do tej doby to perfektne sadlo a dôvod, prečo som program celkom pravidelne nejaký čas pozeral bol aj môj teenagerský vek. Takže solídne hodnotenie skôr z nostalgie, reprízu by som už v tv vidieť nechcel. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Já prostě nemůžu jinak. Zrovna nedáno jsem viděl pár dílů a musím uznat, že svého času to mělo i něco do sebe. Vždycky jsem se rád díval hlavně na Šárku Kubelkovou a Pavlínu Wolfovou. Záleželo samozřejmě na daném tématu, které se zrovna probíralo, ale tu a tam jsem se dozvěděl i řadu zajímavých věcí. Takže já prostě Áčko odsoudit nemůžu. Průměrný pořad, ale určitě ne nezajímavý… ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Je jasné, že takovéto pořady závisí na tématech, kterým se zrovna věnují. Byly díly, které opravdu nudily, ale na druhou stranu jiné "bavily" a divák přemýšlel, co všechno daná osoba prožila. Někdy mě napadlo, že se to může stát i mně. Tím chci říct, že by jste všichni měly být opatrní a vážit si jeden druhého. Nikdy nevíte, co vás může potkat. ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Nostalgie opět zabrala. Si pamatuju jak jsem přišel domů ze školy a tento pořad běžel v TV. Krásně se u toho odpočívalo. Kubelková a Musil byli dobří, Wolfová a Veselovský mě vyloženě iritovali...Na další moderátory si teď nemůžu vzpomenout:-) ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

..v tej dobe to bolo niečo nové - zaujímavé -s odstupom času si myslím,že je prirodzené,že Áčko "vyhynulo".... ()

Reklama

Reklama