Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Diskusní pořad vysílaný na televizi Nova od května roku 1997 po dobu pěti let. Seznamoval nás s lidmi různého věku, kteří si prošli různými úskalími a strastmi, prožili, měli či mají různé nemoci, které změnily jejich životy, trpí určitou fobií, závislostí na něčem nebo mají jiné chování než ostatní. Pořad byl také věnován lidem, kteří mají doma blízké, kteří potřebují jejich pomoc, žijí jiným způsobem než většina z nás, ale také nás seznamoval s lidmi, kteří dokážou s něčím žít, zachraňovat lidské životy a podobně. (Stocki)

(více)

Recenze (71)

Vlkodlak13 

všechny recenze uživatele

Bohužel na to kdy to vysílali si téměř nepamatuji, ale co to teď opakují, tak se občas kouknu a musím říct, že tehdy byla Nova opravdu perfektní televize. V tomto pořadu se probírají (probírali) celkem vážná témata, ale narazil jsem i na odlehčené až komické - což bylo záměrem. ----- Pro ty, kteří by si rádi zavzpomínali nebo si chtějí poslechnout životní příběhy lidí, je tento pořad ideální. Je škoda, že se už takové pořady jen opakují. ()

Voxel 

všechny recenze uživatele

Zajímavý pořad měho dětství. Jeden uživatel tu píše o dílu, kde se diskutovalo se ženou co byla dříve muž, nevím proč ale ten si pamatuji dodnes. Vypadalo to asi takhle: Moderátor - pokusil se vás někdy někdo sbalit? Žena (dříve muž) - ano stalo se mi to, na autobusové zastávce se mi neustále dvořil nějaký muž a někam mě zval. A tak to bylo i v jiných dílech, diskutovalo se všem možném. Někdy koukatelné, jindy ne a v tele tele udělali parodii s názvem "řetko" - ta byla lepší. ()

Reklama

Trinculo 

všechny recenze uživatele

Jedno z prvních talkshow. Hodně záviselo na tématu a zde se také snad poprvé objevil Martin Veselovský. Pamatuji si, že tento pořad vyvolal jednu z prvních afér, když v části "Živím se svým tělem ..." řekl kdosi, že se mu musí při natáčení postavit na povel. Plzák pak z toho prej udělal kauzu. Joj, abychom se neosypaly z té prudérnosti. TV NOVA ve svých dějinách dopravila k divákům daleko závěžnější hrůzy. ()

Drom 

všechny recenze uživatele

Mohli byste se divit, že takové kravině dávám tak závratné hodnocení tří hvězdiček. Kulisy jak ze studia kamarád, samej mladej floutek a to včetně moderátorů a zpracování taky nic moc. Co ovšem nemohu u tohoto pořadu opomenout je to, že se poměrně otevřeně věnoval tématům, která dnes sice považujeme za běžná a také se běžně v mediích objevuji, ale v době před 15-20 lety to byl vlastně jeden ze začátků. Přínos je tedy jasný, oslabení tabuizace některých témat v pořadu spíše pro mladé. I přes pokulhávající formu. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Diskuzní pořad Tv Nova z devadesátek odpoledne, který se tvářil strašně vážně a undergroundově a nakonec se jim to i podařilo, když to po nějakém díle o homosexuální prostituci zakázali. Ale jo, občas to tématy bylo aktuální nebo i odvážné tematicky, ale v té záplavě milionu dílů je zpětně největší dojem, že to působilo hrozně naivně amatérsky skoro až nezaslouženě. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (7)

  • Od začátku do konce v něm vystoupilo více než 5300 hostů. (Halloween9)

Reklama

Reklama