Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to humorný pořad Bolka Polívky. V každém díle jsme si mohli poslechnout netradiční příběhy Bolka Polívky a jeho kamarádů, které nám převyprávěli do humorných historek. Pořadu se účastní i jiné populární osobnosti. Bolkoviny se natáčí v restauraci U klauna na farmě Bolka Polívky v Olšanech u Brna. (duklak2)

Recenze (72)

Boss321 

všechny recenze uživatele

Určitě to není špatný pořad a pro mnoho lidí zcela jistě i zábavný, ale mně zkrátka nesedí humor Bolka Polívky...... ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Polívka je bezpochyby fajn, dokáže příjemně zkombinovat vystupování vesnického burana a seriózního herce, ale jeho Bolkoviny byly výrazně horší, než Manéž. Žádná legrační vystoupení a mnohdy jen suché kecání proložené více, či méně podařenými vtípky a historkami. Škoda. 4/10 ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Úroveň pořadu kolísá na základě schopnosti hostů naladit se na mnohdy svéráznou frekvenci humoru olšanského farmáře. Zajímalo by mě, jestli to malé pivánko před Bolkem slouží k vyproštění z kocoviny, nebo je jen uvaděčem do další.. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Popri tom, že je Bolek Polívka naozaj výborný herec, tak sa osvedčil aj ako moderátor svojej vlastnej talk-show - "Bolkoviny". Uvoľnený, priateľský pokec s troma hosťami, ktorí prijali pozvanie do reštaurácie "U klauna" na jeho farme v Olšanoch pri Brne, zvládol vždy s prehľadom a humorom. Dynamickým vedením debaty a pohotovou improvizáciou si získal moju pozornosť. Mimo to ma tým dokázal aj pobaviť, o čo predovšetkým išlo. *** ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Talk-show závisející na kvalitě hostů, jak už to u tohoto druhu pořadů bývá obvyklé. Někdy nadprůměrně vtipné, jindy divák stěží dvakrát ohrne rty a nudí se. Prostě průměr, Bolku, šedivý průměr, televizní vata a nic víc... A otázečku na konec - ten červený frňák, to je ten na gumičce z "Manéže" nebo z chlastu? 50% ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Asi jeden z neslabších Polívkových televizních pořadů. Jen díky jeho osobnosti jsem schopen se udržet na třech hvězdičkách. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tlachalo se na farmě v Olšanech a už je to za nama, Bohušu. Pěkná řádka hostí různých profesí prošla pořadem s úctyhodným počtem pokračování, jehož hlavním hostitelem a protagonistou by samozvaný valašský král Bolek Polívka, který sám přidal k dobru několik (zřejmě) vtipných historek, ale pro jeho většinou nesrozumitelnou artikulaci, ne vždy spojenou s alkoholem, jsem nemohl ocenit jejich kvality, neb vypravěči bylo rozumět jen vzácně. A tak tlachali jiní, zpívalo se a našli se i tací, kteří se do pořadu opakovaně vraceli. Ze zábavného posezení jsem si mnoho neodnesl. Zaplácne to nudné odpoledne spolehlivě i po letech, kdy pořad zanikl, farma je v konkursu a Bohuš už si historky povídá se čtyřmi stěnami, popřípadě cvičí artikulaci, kdyby náhodou někoho napadlo zábavné vyprávění historek oprášit. No doufám, že se hned tak nestane. A pokud přece jen ano, tak prosím méně stereotypně a v elegantnějším prostředí nevyvolávající dojem začouzené putyky. Mé hodnocení: 40% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nuž, tento furt pôsobí ako ožralý minimálne rečou, potom mimikou, ale čo keď to už tak dlho baví? Nízkorozpočtový formát, kde lacno vyzerá všetko okolo, ale ako talk-show to niekedy aj zaujalo. A dokonca aj Lenka Filipová tam bola triezva! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Manéž byla o poznání lepší a zábavnější, ale ani Bolkoviny nebyly vyloženě špatné. Vždy záleželo, koho si tam Polívka pozval za hosty. Nicméně pořád se to drželo v rámci přijatelnosti a televizní zábavy. Takže si nemohu stěžovat. Polívku mám coby herce a baviče rád – hlavně z jeho staré éry, takže mu jsem ochotný i ledasco prominout. Tudíž i zde se přikláním k průměrnému ohodnocení… ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Pár dílů jsem viděl, ale celkově to na mě působilo, jako nějaký guláš scének. Bolkoviny se mi pletly s Manéží. Myslím si, že tento pořad spíše ocenila střední generace. My, co jsme mladí, tak naše kroky vedly v době vysílání raději do knajpy:-). Ale i tak a to jen díky Bolkovi, tento pořad oceňuji příjemnými třemi hvězdami. ()

kleopetra 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem tomu nepřišla na chuť, ale doma si to pouštěli a často nebylo kam utéct... Někteří hosté byli vtipní... ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Bolek Polívka je výborný komik, ale stejně jako v ostatních pořadech podobného typu, i v Bolkovinách záleží především na výběru hostů. Někdy se lámete smíchy, někdy zírate na trapnost historek... ()

Reklama

Reklama