Reklama

Reklama

Sonny ve velkém světě

(seriál)
  • USA Sonny with a Chance (více)
USA, (2009–2011), 18 h 1 min (Minutáž: 23 min)

Tvůrci:

Steve Marmel

Hrají:

Demi Lovato, Tiffany Thornton, Sterling Knight, Brandon Mychal Smith, Doug Brochu, Allisyn Ashley Arm, Michael Kostroff, Jillian Murray, Preston Jones (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(47)

Tento nápaditý komediální seriál nahlíží do zákulisí hollywoodské produkce. Talentovaná Allison „Sonny" Munroe přichází ze středozápadu do Los Angeles, aby si zahrála v nejoblíbenější komediální televizní show pro děti a mládež So Random!. Dalšími mladými herci jsou teenagerská královna Tawni, super sympaťák Nico, družný komik Grady a svérázná Zora. Sonny si nyní musí najít cestu k novým přátelům a přitom si zvykat na zcela odlišný způsob života v Hollywoodu. Musí se však také potýkat s miláčkem publika Chadem Dylanem Cooperem, hvězdou konkurenční show MacKenzie Falls, který dává najevo, že jeho dramatická práce je lepší, než její komediální kariéra. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (50)

viperblade odpad!

všechny recenze uživatele

Co vám budu povídat, jsem takhle na návštěvě u 12letého bratrance a mají tam furt zapnutý Disney Channel. Když se konečně objevilo něco, co nebylo animovaný, tak jsem náhodou zvedl oči. A po 3 minutách se mi skoro chtělo křičet "Zlatý HSM!!!" Tohle je totiž zlo v nejkoncentrovanější podobě! Větší zhovadilost jsem v životě neviděl (a to mám za sebou celou trilogii HSM!) Tady o dobrý vtip zavadíte možná jednou za 20 minut a to jen pokud máte štěstí na díl, obávám se. Jinak tady máme nenápadně vsunutou výchovnou agitku (aneb Sonny chce podvádět, napíše si tahák, a když ji chytí, tak zjistí, že to umí, protože si to zapamatovala, když si ten tahák psala, takže podvádět se nevyplácí a příště se bude už učit). Navíc je tu největší počet falešných, křečovitých úsměvů na metr čtvereční. Pokud máte více, než 10, nebo pokud vaše IQ je vyšší, než pokojová teplota, tak se tomuto skvostu zdaleka vyhněte! Tohle mě dokonce donutilo udělat výjimku a hodnotím tento "seriál" už po jednom (necelém) díle. Takhle mě už hodně dlouho nic nezhnusilo. A pak že dnešní generace nemá být blbá, když musí sledovat tohle… :-( ()

DJ Obelix odpad!

všechny recenze uživatele

Snažil jsem najít alespoň něco za jednu hvězdu, ale nakonec to bohužel nevyšlo. Neuvěřitelně iritující Demi Lovato tomu nasadila korunu. Nejhorším hraným seriálem na Disney Channel sice s přehledem zůstávají JONAS, ale tohle mu zdatně sekunduje. Až je mi hanba, že jsem kdysi označil za nejhorší Disney seriál Zacka a Codyho. Asi se mně myšák Mickey snaží vehementně přesvědčit, že jsem se hluuuuuuboce mýlil... P.S.: KDY SE PŘEKLADATELÉ KONEČNĚ NAUČÍ PŘEKLÁDAT SLOVO RANDOM! V SOUVISLOSTI S DANOU SITUACÍ????!!!! Přeložit pořad "So Random!" jako náhody, je prostě na ránu a jako "kolegu" mě to neuvěřitelně vytáčí... ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Kdybych měla hodnotit celkový dojem ze seriálu,dám odpad! Ale tu jednu * si nemůžu neodpustit. Ale je to čistě jen za vzhled rekvizitárny a pěkného barevného studia,který působí trochu komediálně. :-) ()

Orthank 

všechny recenze uživatele

TV Disney Channal = postrach súčasnej teeneagerskej komunity. S tým rozdielom, že oni o tom zatiaľ bohužiaľ ani len netušia. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Ze všech sraček z Disney Chanel je toto asi ta prozatím nejvíce koukatelnější. Ale i přes to se nejedná o žádné terno. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od toho mnohem, mnohem více, ale nakonec se s toho stala jedna z největších blbostí co Jetix, tedy Disney Channel udělal. Dokonce se mi i JONAS líbí o něco více.. Demi Lovato mám rád, protože je i celkem sympatická a hezká, ale seriál je absurdní Slátanina. Kdo-ví s čím příjde DISNEY příště. Žeby s mluvícím orangutánem, který bude řídit Nahravací studio ? 22% ()

lardko 

všechny recenze uživatele

První série je tak na jednu hvězdičku , je strašně trapná a nudná , ale od druhé série mi přišel seriál zajímavý a zábavný , jen někdy něco trapněho. 57%. ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

VIděla jsem poměrně hodně epizod, a všechny se pohybují mezi odpadem a 2*. Takže průměrně jedna hvězdička. Nápad to není špatný, ale provedení velice slabé, a k tomu slabí herci. ()

Snake.Charmer odpad!

všechny recenze uživatele

Tisíckrát zrecyklovaný vtipy a navíc v naprosto blbém a trapném podání. To vše v klasických Disney-chanell kulisách, v kterých se promenáduje afektovaná americká omladina. Asi už vím, proč je většina dnešní mládeže slušně řečeno jednoduchá, bez vkusu a jakýchkoliv smysluplných hodnot... (Dal jsem dva díly a vím, že další epizody můj názor a hodnocení rozhodně nemůžou změnit.) ()

matthew.17 

všechny recenze uživatele

Kto toto vôbec pozerá? Nesymaptická hlavná hrdinka, ešte nesympatickejšie vedľajšie postavy, nepríjemné prostredie (predsa len vo filmových štúdiách musí byť večne tma) a zlý scenár. Celé zle, zle zle. U mňa leadermi v hraných seriáloch na disney ostávajú Hannah Montana a Sladký život ()

Bob14 odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem asi 3 díly a stačilo mi to do konce žïvota. Větší stupiditu jsem v životě neviděl a myslím, že ještě dlouho neuvidím. Nechápu jak se to dostalo na 24% mělo by to bejt mezi prvníma desti nejhoršíma seriálama. ()

Ydrosten odpad!

všechny recenze uživatele

Další peklo z Disneyho stále se zhoršujícího studia. Chudák Waltr. Kdyby věděl jak jeho sen dělat radost dětem, kurví kdejaká sračka bez smyslu a zábavnosti. Viděl jsem asi 7 dílů ( dcera se na to občas koukne ) ()

Reklama

Reklama