Reklama

Reklama

Sonny ve velkém světě

(seriál)
  • USA Sonny with a Chance (více)
USA, (2009–2011), 18 h 1 min (Minutáž: 23 min)

Tvůrci:

Steve Marmel

Hrají:

Demi Lovato, Tiffany Thornton, Sterling Knight, Brandon Mychal Smith, Doug Brochu, Allisyn Ashley Arm, Michael Kostroff, Jillian Murray, Preston Jones (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(47)

Tento nápaditý komediální seriál nahlíží do zákulisí hollywoodské produkce. Talentovaná Allison „Sonny" Munroe přichází ze středozápadu do Los Angeles, aby si zahrála v nejoblíbenější komediální televizní show pro děti a mládež So Random!. Dalšími mladými herci jsou teenagerská královna Tawni, super sympaťák Nico, družný komik Grady a svérázná Zora. Sonny si nyní musí najít cestu k novým přátelům a přitom si zvykat na zcela odlišný způsob života v Hollywoodu. Musí se však také potýkat s miláčkem publika Chadem Dylanem Cooperem, hvězdou konkurenční show MacKenzie Falls, který dává najevo, že jeho dramatická práce je lepší, než její komediální kariéra. (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (1)

  • V 1. sérii v 10. epizodě s názvem "Sonny a spratek" si můžeme všimnout, že když sedí Dakota (Genevieve Hannelius) se Sonnym (Demi Lovato) v jídelně se mění poloha sklenic s džusem a vodou. V jednom záběru je džus u Dakoty a v dalším u Sonny. (TheStitch630)

Reklama

Reklama