Reklama

Reklama

VOD (1)

Gang bankovních lupičů vymyslel geniální útěk z místa činu. Poté, co vyloupí banku, utečou všichni na střechu, odkud zavolají televizní štáb se slibem exkluzivních záběrů. Když na střeše přistanou nic netušící reportéři, lupiči se zmocní jejich vrtulníku a bezpečně zmizí. Z party zlodějů jsou boháči s krásnými auty, motorkami, domy i ženami. Užívají si lehce nabytých peněz, dokud se neobjeví bývalý kumpán Rivers. Ten byl propuštěn z vězení poté, co ho policie při jednom z vloupání postřelila a zatkla. I když má Rivers bankovní účty plné peněz, nemůže svým dávným kamarádům odpustit, že ho nechali policii napospas. Jediné, pro co celá ta léta žil, byla pomsta. (TV Nova)

(více)

Recenze (298)

POMO 

všechny recenze uživatele

Pokus o dynamickejšie, akčnejšie a menej psychologické Heat. Nápad pre kľúčovú prestrelku v hoteli okato vykradnutý z True Romance, ale nezaujímavo nakrútený i zostrihaný (na rozdiel od vizuálne atraktívneho vykrádača Smokin' Aces). Záver klišovitý a neuspokojivý. Napriek tomu však celú dobu dostatočné enjoyable, s nádychom áčkovosti vďaka hereckému obsadeniu (ktoré zrejme očakávalo o chlp lepší výsledok). Ako DVD výplň víkendového večera v pohode, v multiplexe by neišlo o najlepšiu volbu. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Jo, jo. Přesně takhle to dopadne, jste li zneuznaný režisérský génius, co před deseti lety natočiil jedinou nízkorozpočtovou sračku. Po ruce máte jen kameramana s parkinsonem, partičku černošských recitátorů, Homokina Skywalkera, který od Hvězdných válek kdovíproč pořádně nesmočil a vyčpělého Mata Dilinu, bytostně toužícího po exhumaci. Dále máte v zádech frajera s kopírkou, co si říká scénarista a Pačíno s de Nirem vás pošlou do prdele, i když měsíc campujete před jejich vilami v Malibu. Co s takovou situací? No nejlépe nelítostně zplagiátovat nějakou klasiku. Ať žije invence a originalita, která jde ruku v ruce s režisérskou zručností! ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Elegance až na prvním místě, scénář na tom posledním, aneb nameleme do 100 minut úplně všechno, co kdy žánr přinesl, poslepujeme šokujícími náhodami a občas hlasitě dupnem do akčních pedálů, aby o zbytku nikdo moc nepřemýšlel. Takové to švihácky nablyskané slo-mo hov*o, které klouže po cool povrchu, ale nikdy se do něj skutečně ambiciózně nezakousne. Vpravdě debilní, ale pořád o stupeň zábavnější než třeba Armored (podobná poloosa obrněné auto - Matt Dillon - herecká parta k pohledání). 50%. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Nablýskaná a miestami nasilu, miestami naozaj cool variácia na Affleckovo Mesto. Má to rytmus a solídne akčné scény, Idris Elba je bomber, aj Matt Dillon sa snaží, len škoda tých slabo prepracovaných a v závere bezradne odstrihnutých "vzťahových" línií. Nuž a točiť prestrelky so samopalmi a brokovnicami v ratingu PG-13 je svinsky nevďačná vec. Aj divácky. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

V rámci povrchně naleštěných heist stylovek vlastně absolutní špička, u níž nemožno chtít víc. Tedy jasně, může se chtít děj, který si nepůjčuje odevšad a hrdinové, kteří jsou i něco více, než jen nekompromisní ranaři v kvádrech, ale jednou za čas se to dá přežít. Zvláště, pokud seskládáte navýsost kvalitní sebranku pořádných béčkařů. [PS: Jestli kvalita režisérových filmů zachová při stejném časovém rozpětí kontinuální vzestup, můžeme se v roce 2020 těšit na pětkovou pecku. :-)] ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tvůrci si vážně myslí, že do naprosto klasického scénáře vloží kopu známých herců a hned na tom budou líp? Jako si to představte. Je parta, která krade, pak už bude chtít přestat, ale jejich bejvalej parťák přijde z vězení a řekne jim, že má přichystanou jednu obrovskou akci, kde si nakradou snad nejvíc, co si nakradli dohromady. Takže váhají, ale nakonec svolí, že do toho půjdou. Následuje řada scén příprav a následná akce. Celý film se tváří s těmi dějovými šoky hrozně hustě, ale vlastně vůbec ničím nepřekvapí, protože takové problémy se děly i v jiných, podobných filmech. Sympatické je, že se ve filmu objevilo plno známých tváří, stejně tak akce není vůbec špatná, ale kolikrát jsem si u střihu přišel jak mastičkář, co si právě masíruje tržné rány na noze. A stejně tak jsem se nezasmál prakticky u ničeho. Přestože ve filmu jsou známé postavy, snad kromě Paul Walkera nikdo do toho nedokázal dát víc, aby stálo za to alespoň jeho sledovat. Prostě rutina. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $32miliónovTržby USA $57,744,720Tržby Celosvetovo $70,587,268Tržby za predaj DVD v USA $17,588,466 //počet predaných kusov 1,078,164║ film nabitý známymi tvárami má svoju dravosť, prešpikovaný dej, akciu, dramatickosť, dobrú kameru a natočené za rozumný rozpočet, aj keď podobných filmov je už niekoľko má čím strhnúť, zaujať /80%/ ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Peter Allen, Gabriel Casseus, John Luessenhop, Avery Duff .. Stylové béčko. Jak už scénářem, který je slepencem nejrůznějších podrazů nebo hereckou sestavou, kde se sice pár známějších jmen objeví, ale o vyložené hvězdy a vysoce kvalitní herce nejde, tak průměrnou režií a důrazem na třesoucí se klipovou kameru. Ploché, rozžehlené a důrazně c"oo"l. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Ktora mudra hlava povedala, ze akcne filmy maju byt logicke? A kto povedal, ze rapperi nevedia hrat? A kto povedal, ze Matt Dillon je shitty flojd? Ktory pako povedal, ze elegancia uz davno vymrela? A kto do pekla povedal, ze Zoe nie je sexy kost?!?! Ja urcite nie! Chcete sa presvecit? Pozrite si Takers, ktori maju vsetky atributy akcnej jednohubky... Bavila som sa. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Smíšená parta, automatické zbraně, C4 a přesné načasování. Jsou to PROFÍCI!!!.... Mám rád práci profíků. Je však potřeba dopředu upozornit, že tady stačil jeden a to na postu režiséra! Herci nemají prostor pro charisma a první polovina mnoho zábavy nepřináší. Až pak, když se to (trochu) posere a přijdou rusáci, stává se děj zajímavějším a díky běžecko-skokanské variaci koňského parkuru a solidní gangsterské přestřelce i akčnějším. Rutině odvedené řemeslo s několika zajímavými okamžiky, které by zručnější režisér proměnil v solidní zábavu. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Vzali mi prachy, ženskou a vyšoupli z party. Přece to takhle nenechám! 2.) Uvidím, k čemu jsou užitečný paparazzi. 3.) Nechápu, proč nemám dělat při loupeži žádný gesta. PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Production Companies: Screen Gems , Rainforest Films, Grand Hustle Entertainment , Overbrook Entertainment // Dobre zahrané Krimi akčné predstavenie, ktoré z veľkej časti splnilo moje očakávania. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Celkem mě to zklamalo.. Je to takový ten typ Akčního filmu s pomalým tempem vyprávění.. když se nějaká Akce ukáže, tak není bůh ví jak dobře natočená, Herecké obsazení se mi Nelíbí, nemám rád ani jednoho herce. Na jedno zkouknutí by to i Šlo,ale já už očekávám od Akčního filmu zřejmě více... Těžkéj Akční Průměr,který jsem mohl vynechat, ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Odhodlaně stávám na straně práva a pořádku, ale na druhou stranu zase plně respektuji kohokoli, kdo připraví banky o jejich pečlivě nakradené finance. Z toho plyne, že tentokrát jsem se musel postavit před dilema, zda mám fandit zarputilému leč nijak zvlášť sympatickému poldovi nebo charismatickým zlodějům pravidelně dávajícím deset procent lupu na charitu. Nakonec jsem se rozhodl snímek sledovat bez osobní angažovanosti s tím, že se po jeho skončení vychytrale připojím na stranu vítěze, ale výsledkem bylo zjištění, že zdařile rozehranou hru postupně stáhly k průměru nešikovné filmařské náhody, které by i v mozku zabržděného forrestovic Gumpíka zasignalizovaly, že tohle si zasloužilo natočit líp. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

S veľkou chuťou by som hneď po skončení filmu vycapil aj štvrtú hviezdičku. Momentálne nadšenie z vyblýskaného vizuálu, skvelého soundtracku, niektorých podarených hlášok a pomerne svižného deja, sa našťastie o dva dni pri písaní komentára rozplynulo, keď som si nevedel spomenúť na nič konkrétnejšie, čo by som ešte pochválil. Ono je síce pekné, keď sa je na čo pozerať, akcie tu bolo naozaj dostatok, najmä v druhej polovici filmu mužská polovica publika určite krochkala blahom, ale spätne, okrem týchto povrchných vecí, toho film naozaj veľa neponúkne. Príbeh kopíruje zmesku niekoľkých jemu podobných a výsledná variácia je len ďalším odvarom a príspevkom do zanedlho zabudnutých filmov. Herecké zloženie je tak trošku atrakciou pre hudobne založených jedincov a najmä fanúšikov r'n'b, či hip-hopu, ale myslím, že by sme sa zhodli, že za mikrofónom im to ide o pár tried lepšie a mixovanie hereckého a speváckeho talentu nie vždy dopadne v štýle Jareda Leta. Ani ostatní herci, kameraman, či strihač však nemali vo svojich ambíciách ukázať viac, než je ich štandard. 70%. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Svihácká blbina, která naštěstí nenudí a má Idrise Elbu za šéfa. Scénář je rozpadající se pokus o inovace v loupežnickém žánru, selhává však v těch nejdůležitějších směrech. Akce, na to že jde o PG-13 je celkem slušná, auťáky jsou tu super, obleky jsou tu stylovější než ti kašpaři co je nosí, no a ještě tu jsou běloši. Matt Dillon se snaží a ždíme z role maximum, Hayden tu má sice ten strašný klobouk, ale v akci se neztrácí (scéna s nákupem C-4ky), no a Paul Walker sice nepředvádí nic víc než svůj standart, ale sakra - je to Paul Walker! Slabší kámoš Benova MĚSTA. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Velmi stylové, vyžehlené a velice rádoby cool podívaná. Rober De Niro v HEATU ovšem opravdu neřešil zda si na přepadení banky vezme oblek od Armaniho nebo Hugo Bosse (bohu dík). Idris Elba luxusní. Nechápu PG-13. Ten film to naprosto zabijí. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Vzdy ma bavili filmy o gangstroch, ktori vykradaju banky, casina atd, takze ani tento ma nemohol unavit. Najviac somsi spomenul na MESTO (2010) od Bena Afflecka alebo NELUTOSTNY SUBOJ (1995) s De Nirom, pricom tieto filmy mali o nieco vyssiu kvalitu, nez tito Gangstri, avsak aj tento film ma zaujal a nevadilo mi, ze som dopredu vedel, ze posledna lupez nepojde ako po masle. Viac mi tu vadila hudba hlavne vo chvili, ked prisli Rusi do hotela a zacala ta prestrelka, ale to je taka vedlajsia vec, inac film je skvely. _________ Matt Dillon - (Jack Welles) +++ Jay Hernandez - (Eddie Hatcher) +++ Paul Walker - (John Rahway) +++ Chris Brown - (Jesse Attica) +++ Hayden Christensen - (A.J.) +++ Michael Ealy - (Jake Attica) +++ Idris Elba - (Gordon Cozier) +++ Zoe Saldana - (Lilly) +++ Produkcia: Chris Brown +++ ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Lepší, než jsem čekal. Co si budeme povídat, tenhle film nepřináší nic nového. Při jeho sledování si častokrát řeknete "hele, tohle už jsem (ne)jednou viděl někde jinde", ale to je fuk, protože vám to dojde až deset minut poté. A proč? Protože tenhle film chvátá dopředu jako nadopovaný Usain Bolt. A znáte to, když se moc rychle pohybujete, tak nemáte čas ani na to zamyslet se, že to je vlastně úplná blbost. Nicméně ta blbost má charismatického Idrise Elbu a krásku Zoe Saldanu (která zde má menší prostor, ale i tak vás stačí okouzlit). O herectví Matta Dilona a Paula Walkera raději pomlčím (aneb jeden výraz po celý film, klobouk dolů, to je taky jistá forma herectví). Takers jsou jen chutnou jednohubkou, která do vás spadne, že si to ani neuvědomíte, ale nezanechává ve vás nic, takže si pravděpodobně nebudete chtít přidat (tím myslím ten otevřený konec). 60 %. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Novodobá gangsterka o lúpežných prepadoch bánk, ktorá smelo zapadá do priemeru. Ničím výnimočný film na zahnanie nudy. Vidieť raz a zabudnúť. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Celkově docela příjemný akčňák, kterému ale chvilku trvá než se rozjede. První půlhodinka se trochu vleče, akce tam ze začátku moc není, rádoby drsný hlášky jsou spíše nechtěně vtipný a kamera se přiliš klepe. Pak se ale zapne do akčnějšího režimu a celé už to odsejpá i přes děravý scénář celkem slušně. Kamera se sice klepat nepřestane, ale akce je i tak fajn a proti poslední půlhodince nemůžu říct ani popel. Je zde navíc výborný Matt Dillon nezvykle v kladné roli policajta a taky neselhávající Elda s Walkerem. Bohužel se zbytkem obsazení už to tak růžové není, to je totiž buď nevyužité (Christensen, Saldana) nebo příšerné (rappeři). I tak jsem se, až na ten začátek, pro jednou celkem dobře pobavil a vypnul mozek. ()

Reklama

Reklama