Reklama

Reklama

VOD (1)

Gang bankovních lupičů vymyslel geniální útěk z místa činu. Poté, co vyloupí banku, utečou všichni na střechu, odkud zavolají televizní štáb se slibem exkluzivních záběrů. Když na střeše přistanou nic netušící reportéři, lupiči se zmocní jejich vrtulníku a bezpečně zmizí. Z party zlodějů jsou boháči s krásnými auty, motorkami, domy i ženami. Užívají si lehce nabytých peněz, dokud se neobjeví bývalý kumpán Rivers. Ten byl propuštěn z vězení poté, co ho policie při jednom z vloupání postřelila a zatkla. I když má Rivers bankovní účty plné peněz, nemůže svým dávným kamarádům odpustit, že ho nechali policii napospas. Jediné, pro co celá ta léta žil, byla pomsta. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (298)

Falko 

všechny recenze uživatele

Vzdy ma bavili filmy o gangstroch, ktori vykradaju banky, casina atd, takze ani tento ma nemohol unavit. Najviac somsi spomenul na MESTO (2010) od Bena Afflecka alebo NELUTOSTNY SUBOJ (1995) s De Nirom, pricom tieto filmy mali o nieco vyssiu kvalitu, nez tito Gangstri, avsak aj tento film ma zaujal a nevadilo mi, ze som dopredu vedel, ze posledna lupez nepojde ako po masle. Viac mi tu vadila hudba hlavne vo chvili, ked prisli Rusi do hotela a zacala ta prestrelka, ale to je taka vedlajsia vec, inac film je skvely. _________ Matt Dillon - (Jack Welles) +++ Jay Hernandez - (Eddie Hatcher) +++ Paul Walker - (John Rahway) +++ Chris Brown - (Jesse Attica) +++ Hayden Christensen - (A.J.) +++ Michael Ealy - (Jake Attica) +++ Idris Elba - (Gordon Cozier) +++ Zoe Saldana - (Lilly) +++ Produkcia: Chris Brown +++ ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $32miliónovTržby USA $57,744,720Tržby Celosvetovo $70,587,268Tržby za predaj DVD v USA $17,588,466 //počet predaných kusov 1,078,164║ film nabitý známymi tvárami má svoju dravosť, prešpikovaný dej, akciu, dramatickosť, dobrú kameru a natočené za rozumný rozpočet, aj keď podobných filmov je už niekoľko má čím strhnúť, zaujať /80%/ ()

Reklama

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Zručně natočená akční kriminálka se zvučnými jmény v hlavních rolích. Pro mne zcela neznámý režisér Luessenhop se očividně snažil posunout snímek někam výš z kategorie žánru, avšak jeho snaha se utápí v přehnaném pozlátku a frajerství, jež způsobuje, že si už od začátku příběhu přejete, aby někdo těm "namistrovaným grázlíkům" dal výchovnou lekci. Vyzdvihnout musím likvidační scénu v hotelu podbarvenou skvělou hudbou. Naopak jakýsi odkaz na konec Butche Cassidy a Sundance Kida v podání Michaela Ealyho a Chrise Browna je těžkým direktem dobrému vkusu. Ve výsledku tak Gangsteři určitě stojí za zhlédnutí a rozhodě Vás těch 107 minut nebudou nudit, celkově ale jen o málo převyšují podobné snímky, jako jsou třeba původně komiksoví Parchanti. ()

Ice.dog 

všechny recenze uživatele

Další z řady "robbery" filmů, které už nemají moc co nabídnout nového. Nicméně tentokrát mě potěšilo herecké obsazení filmu. Clifford "T.I." Harris v roli elegána propuštěného z vězení Ghosta, který s grácií a charismem sobě vlastním vymyslí takřka geniální plán, jak si vyřídit staré účty a shrábnout všechny prachy. Zbylá parta kumpánů svými hereckými výkony nějak zářivě neoslnila, ale také nezklamala. Pro mě příjemně ztravených 107 minut akce. S lepší režií to mohlo dopadnout i lépe, proto ***. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Celkem mě to zklamalo.. Je to takový ten typ Akčního filmu s pomalým tempem vyprávění.. když se nějaká Akce ukáže, tak není bůh ví jak dobře natočená, Herecké obsazení se mi Nelíbí, nemám rád ani jednoho herce. Na jedno zkouknutí by to i Šlo,ale já už očekávám od Akčního filmu zřejmě více... Těžkéj Akční Průměr,který jsem mohl vynechat, ()

Galerie (35)

Zajímavosti (10)

  • Film byl doručen do kin pod kódovým názvem "Wide Ranging". (c.tucker)

Reklama

Reklama