Reklama

Reklama

Připravte se na pořádný tanec! Stěhování z Bostonu do provinčního maloměsta znamená pro středoškoláka Rena MacCormacka (Kenny Wormald) obrovský kulturní šok. Po tragické nehodě tu totiž zdejší reverend Shaw Moore (Dennis Quaid) dosáhl zákazu hudebních a tanečních akcí. Pro Rena, který se zamiluje do reverendovy nezkrotné dcery (Julianne Hough), je to výzva. Díky němu nakonec strnulé město znovu ožívá. Diváci i kritika jsou zajedno: „Budete mít chuť vstát a dát se do tance! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (141)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Kdybych měl ty dvě hvězdy rozdělit, tak první hvězda by padla na taneční kreace a povedenej maturitní ples (PS: Taky bych se chtěl během týdne naučit pařit jako Willard :D) a druhá hvězda by padla na super hot Julianne Hough. Tady nejde o nějaký propracovaný děj nebo pointu, tady jde hlavně o to si film užít a pokud jste velcí fanoušci tance, třeba se i zakroutit v křesle. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// A jedem !! Koho zajimá ta slabá premisa a prosté dialogy...hlavně když se paří !) A myslím to vážně, ten film by postavil na nohy i tým basketbalových paraolympiků. Parádní hudba, skvělá choreografie (hádám) a i když to asi nebyl plán, polovinu filmu jsem měl debilní výraz štěstí a druhou jsem prosmál, zkrátka super. Julianne Hough je pekelně sexy, Dennis Quaid si protentokrát vybral roli toho největšího vocase a perfektně mu padla a Kenny Wormald - to je klasický americký borec na druhou. Nejde mu nefandit. No a já už si teď jen říkám, že při první příležitosti se taktéž vrhnu na parket, nejlepší způsob jak balit holky. Loose, footloose, everybody got footloose! :)) edit:// nevím jak je je to možné, ale s odstupem času to vypadá, že můj první komentář jsem psal značně podnapilý... jinak si nedokážu vysvětlit, proč si z toho filmu už nevybavuji ani jednu vteřinu. ;X loss, memory loss, everybody got memory loss! ()

Reklama

Alementina 

všechny recenze uživatele

Kycovite, pribehem i stylem natoceni. Tanecni filmy mam rada a jen diky tem par tanecnim scenam ty 2*, ale kvalita tech scen byla mizerna, kyc proste vladne vsemu, od tragickeho osudu hlavniho hrdiny, ktery se z neznameho duvodu zamiluje do priserne namyslene a protivne holky, pres prvni polibek v zapadu slunce samozřejmě opřeni o auto... A celkove nesympaticka ustredni dvojice... ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Původní verzi jsem bohužel neviděla, ale tohle mi samo o sobě přišlo neuvěřitelně vhod. Skoro mě to až překvapilo vzhledem k tomu, jak špatně je tady film hodnocen. Jasně, dějově to není žádné terno a jedná se spíš o nenáročný pohodový snímek, ale myslím, že někomu, komu jde více o hudbu a tanec, se tenhle modernější Footloose může rozhodně líbit. A z nějakého důvodu mi přišlo, že v tom je i špetka ze starší americké filmové školy (nemyslím jen některým výběrem hudby). Kenny Wormald mě například mile překvapil svou silou a pohyblivostí. Miles Teller naopak sice tančil až na konci, ale o to víc jsem koukala, co vlastně dokáže - po tomhle filmu si začínám myslet, že je to jeden z těch hereckých chameleonů. Zde hrál spíše venkovského balíka s buranským přízvukem, ale na konci se ukázal jako dobrý tanečník (což je sakra rozdíl oproti jeho rolím třeba v Divergenci nebo Fantastické čtyřce). Takže i herecky mi film hodně sedl. ~(4,0)~ ()

Evinkanka 

všechny recenze uživatele

Tento film se mi dost líbil,poprvé jsem koukala s nadšením i když mi Kenny Wormald je chvilkama nesympatický a nelíbí se mi,ale to je jenom můj detail. Hodně mě nadchl příbíběh...město kdo se nesmí tancovat je dle mého názorů originální.Po prvním shlédnutí jsem byla nadšená, bohužel jsem se na tento film koukla ještě asi "jenom" 4 a začalo mi na tomto filmu chybět málo tanečních scén, dali by se spočítat na prstech,což je dle mého názoru škoda, kdyby tam bylo více tanečních scén možna by se mi celý film líbil i po 6, ale tak si jen někdy pouštím taneční scény.... některé rozhovory jsou trošku nudné, ale i přesto film vcelku dost dobrý,příběh pěkný dávám 4* ()

Galerie (39)

Zajímavosti (19)

  • Počas záverečnej tanečnej scény vidno Rusty (Ziah Colon) v pozadí s Willardovým (Miles Teller) čiernym kovbojským klobúkom. Willard jej však na hlavu nasadí klobúk až pri ďalšom zábere. (Arsenal83)
  • V jedné ze scén odjíždí hlavní hrdina ze školní knihovny svým VW brouk, kde mu na zadní části auta chybí kryt motoru. Jakmile však přijíždí ke staré továrně, kryt už má opět na svém místě. (JARDAHONDA)

Související novinky

Zaškatulkovaní (?) jinoši

Zaškatulkovaní (?) jinoši

29.03.2009

Robert Pattinson a Zac Efron. Každá průměrná dorostenka by některého z nich ráda viděla v roli otce svých dětí. Jaké role jim ale nabízí Hollywood? Pattinson se právě proslavil, takže se ještě nemůže… (více)

Reklama

Reklama