Reklama

Reklama

Připravte se na pořádný tanec! Stěhování z Bostonu do provinčního maloměsta znamená pro středoškoláka Rena MacCormacka (Kenny Wormald) obrovský kulturní šok. Po tragické nehodě tu totiž zdejší reverend Shaw Moore (Dennis Quaid) dosáhl zákazu hudebních a tanečních akcí. Pro Rena, který se zamiluje do reverendovy nezkrotné dcery (Julianne Hough), je to výzva. Díky němu nakonec strnulé město znovu ožívá. Diváci i kritika jsou zajedno: „Budete mít chuť vstát a dát se do tance! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

HaiWithLove 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říct že jsem zklamaná. Ale čekala jsem něco víc. Ariel (Julianne Hough) neuvěřitelně nesympatická. Chuck blbec a Ren z Bostonu v maloměstě. Zbytečně dlouhý film, který chvílema bavil, chvílema ani zdaleka ne. ()

thepeabody 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za dvě obstojné písničky. 3krát mi stály chlupy (z toho jednou i na nohou!) a styděl jsem se před ostatníma, že na to koukám. ()

Cherry_Bomb 

všechny recenze uživatele

Vcelku jednoduchý film a som za to rada. Žiadne prehnané efektnosti alebo snahy o niečo veľkolepé z čoho by aj tak vzišla len ďalšia tuctovosť. Naozaj sa mi páčila hudba a aj choreografie, ktoré majú ďaleko od tých ,,dnešných" čo sú hádam v každom tanečnom filme. Príbeh nebol zbytočne zamotaný a prekombinovaný čo bolo len ďalšie plus. Zasmiala som sa na učení tanca a aj pri konci filmu, keď sa strhla bitka (teda na jej závere, ktorý bol svojím spôsobom celkom vtipný). ()

vlKousek 

všechny recenze uživatele

Kdybych si odmyslel církevní podtext celýho filmu, tak 3* ok. Ale to prostě nešlo. Mr. smartass pan farář a největší boss pan ředitel školy mají pod palcem celé město a co neschválí a neposvětí Bohem pan farář, tak se nestane, je fakt vtipný. V tomto krásném městě si všichni pomáhají a spořádaně chodí do kostela, no v takovém městě by přec chtěl žít každý ne? No....vlastně ne :D Na druhou stranu církevní agitka utrpěla ránu hned po mši, kdy se farářova dcerka šla kurvit v minisukni do baru a tak dále. No fakt jsem nějak nemohl najít smysl toho filmu.... ()

Gamekeeper77 

všechny recenze uživatele

Nejsem fanda tanečních a pěveckých filmů, ale tady toho tancování bylo tak málo, že se to dalo snést. Naopak pro podobný středoškolský filmy mám trochu slabost, takže za mě celkem v pohodě. 60%. ()

VanillaIce odpad!

všechny recenze uživatele

nejhorší "taneční" film, co jsem kdy viděl. hlavní hrdina navíc vypadá jako vašek neckář v šíleně smutné princezně a moc tancovat neuměl :-( hlavní hrdinka totálně nesympatická slepice. doporučuju se filmu úplně vyhnout ()

EggO 

všechny recenze uživatele

Jako co si budem nalhavat :) Let's Dance to neni, neni to ani Love and Dance, ktery je o mnoho lepsi nez toto, ale pro milovniky tance a pro dny kdy clovek nechce nejak moc premyslet a chce se kouknout na slusnou romantiku plnou sarkastickych kecu :D tak je to idealni... Me se to i tak libilo davam tomu nejakych 70% mno a kdyz to zaokrouhlim :-) za tu prekrasnou herecku a jeji krasne ocka :D kurna zase davam 100 % :D ty zensky me jednou privedou do hrobu :D Jinak tanec v country stylu nekdy uprostred filmu nemel chybu :) ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Pohodový príbeh, pár tanečných čísiel a neodmysliteľný happy end. Wormald má s imidžom "rebela bez príčiny" potenciál pôsobiť na dievčatá podobne ako Pattinson. Ničím originálne (a nemyslím tým len to, že ide o remake), ale príjemné aj vďaka rozumnej stopáži... 65% ()

Charlinka 

všechny recenze uživatele

Co jsem to právě pro boha viděla? Scénář byl tedy hodně slabý. Hudba a tanec taky. Nicméně viděla jsem takových filmů už hezkou řádku a pár věcí mu přece jenom musím přidat k dobru. Za prvé hlavní hrdina mě potěšil, že to nebyl ten drsňák co je ale vlastně hodnej, ale kluk, kterýho jenom všichni za toho drsňáka považovali. A za druhé vedlejší klučičí postava (ten kluk co se naučí tančit) ve filmu už přítelkyni má a né že jí získá jak tomu většinou v těchto filmech bývá. To že mi byly všichni ve filmu neuvěřitelně nesympatičtí - hlavní postavy kluka a holky, její otec, kamarádi apod. už je pak jenom malý detail. Originál jsem neviděla ale jsem si celkem jistá že bude lepší než tohle. ()

rasto87 

všechny recenze uživatele

Bohača ale mi trvalo kým sa sa naučil ten tanec. Pôvodný remake som nevidel a po tomto sa na to dívať už ani nebudem, aby mi to nepokazilo náhodou celkom spokojný a dobrý dojem. ()

sunjata 

všechny recenze uživatele

Nonkonformní, ale slušňák, z velkého města, přijede provětrat zatuchlé vody díry kdesi na americkém jihu. Zakázané tancování, místní drsňáci, reverendova dcera, ... rodinné hodnoty, náboženství, svoboda projevu, smíření, ... Prostě vzdělávací program pro teenagery po americku jak vyšitý. Na to, že se vše točí kolem tancování se tam na můj vkus tancovalo dost pomálu. Při tomhle můžete ještě zároveň číst knížku a v zápletce se přesto neztratíte, zvednete občas oči na nějaké to taneční číslo a nedělní odpoledne vám uběhne jako nic. ()

DandaPiper 

všechny recenze uživatele

Parta blbečků se zabije v autě, protože není schopná zpívat si na písničku z rádia a zároven dávat pozor. To vede ve městě k sérii zákazů jako jsou noční vycházky, mít hudbu nahlas a tancovat! Jenže rebel z Bostonu to má na háku a přijíždí udělat revoluci ....Too old for that shit. ()

jokino 

všechny recenze uživatele

Film sa ako remake držal takmer presne pôvodného originálu, so sem-tam drobnými zmenami v deji. Nie je to úplná kópia, no skoro kópia. Avšak originál ma bavil podstatne viac. Tu mi neboli úplne sympatickí herci, najmä v hl.úlohe a taktiež ten tanec, neviem, nebolo to proste u mňa ono. Nebavil som sa až tak, ako pri origináli.. ()

Flamik 

všechny recenze uživatele

Taková ta klasika s hodným cizincem, krásnou Julianne Hough a jejích zlým ex. Tady doplněný o tanec. Celý to působilo směšně, ale příjemně. Žádnej trhák, ale kvalitní odpočinkovka určitě. ()

PatrikP4 

všechny recenze uživatele

myslel jsem že je to starší film... ale ono ne... a proto mě to překvapilo... něják mě to nedokázalo nadchnout... a hezké tvářičky holek to neutáhnou... natožpak to tancování taky žádná sláva... o tancování se najdou lepší filmy... ()

Tsuki003 

všechny recenze uživatele

Velice americké - korektnost, bůh, motozábava a prosazování se proti systému. Najde se tam hromada klišé, ale zase taková katastrofa to není - asi takový styl neurazí, nenadchne. Ale přišlo mi to jako průměrný, v pohodě koukatelný film z prostředí středoškoláků. Jestli je tohle remake, pak chápu, proč je to lehce cringy, přece jen tématika zakázaného tance do osmdesátých let sedí mnohem lépe, ale možné je všechno.. Soundtrack je z větší části moc povedený. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 6/10 ... Vizuální stránka: 8/10 ... Soundtrack: 8/10 ... Didaktický potenciál: 7/10 ... Celkový dojem: 6/10. ()

sitans 

všechny recenze uživatele

Jestli si producenti filmu slibovali od tohoto filmu nějaký výdělek, tak to se jim splnilo. Ale co se jim rozhodně nepodařilo - vyrovnat, neřkuli být lepší originálu. Asi to většinovému, připitomělému americkému publiku stačí. ()

Související novinky

Zaškatulkovaní (?) jinoši

Zaškatulkovaní (?) jinoši

29.03.2009

Robert Pattinson a Zac Efron. Každá průměrná dorostenka by některého z nich ráda viděla v roli otce svých dětí. Jaké role jim ale nabízí Hollywood? Pattinson se právě proslavil, takže se ještě nemůže… (více)

Reklama

Reklama