Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šílený mstitel barví svátek zesnulých do ruda. Pamatujete si na Michaela Myerse, který na Halloweena vyvraždil polovinu své rodiny? Nyní přichází daleko horší monstrum, které svátek zesnulých promění v jednu velkou krvavou lázeň. V roce 1982 byl mladík Chris Vale neprávem odsouzen k pobytu v ústavu pro choromyslné poté, co byly u něj v domě objeveny orgány policistů. Nyní, po deseti letech, které ho změnily k nepoznání, se rozhodl utéct a dokázat svou nevinnu. Vrací se do domu, kde vyrůstal, ale nachází zde úplně novou rodinu, právě slavící halloweenskou noc. Jak večer postupuje, Chris se stále zuřivěji snaží nalézt jakoukoliv stopu, která by ho očistila. Účastníci divoké party a policie jsou mu ale v patách, a tak se Chris rozhodne změnit své plány. Rozpoutá vlastní vražedné šílenství, které má navždy ukončit jeho zoufalství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Keď sa kontroverzné štúdium The Asylum zrovna nezaoberá svojimi obľúbenými plagiátorskými mockbustermi či odpudivo digitálnymi monster battle otrasnosťami, tak sú schopní vyprodukovať aj niečo pozerateľné. Halloween Night je slasher, ktorý síce neprináša nič prevratného či doteraz nevideného a drží sa osvedčenej subžánrovej šablóny (dávny hriech - maskovaný zabijak - umierajúci teenageri), to je však úplne bežný trend a obdobne si počínajú aj tvorcovia desiatok iných vyvražďovačiek. Chlapci z Asylumu vsadili hlavne na gore a masky, čím určite nič nepokazili a ich Halloween Night nie je o nič horší, než 95% súčasnej slasherovej produkcie. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Zdejší obsah si tedy dost dost vymýšlí. Když bylo Chrisovi asi deset let, tak mu před očima znásilnili matku a pak ji zabili. Během toho se snažil Chris utéci ze svého úkrytu, ale kulka zasáhla potrubí a pára mu znetvořila obličej. Střih. Dospělý Chris je v ústavu, odkud se mu podaří utéci. A zrovna je Halloween, což se hodí, páč všichni okolo mají kostýmy a strašidelné masky. Jak se naučil řídit auto, těžko říci, respektive zvládl to během pár sekund, ale nechť...hlavní je, že nakonec dorazí domů, kde už je mezitím někdo jiný a kde se právě koná strašidelný večírek. A teď to hlavní, proč má smysl se na film podívat - nastane masakr. Gore fajnové, rozhodně nejlepší jsou střeva ven, pěkný je i nůž v ústech. Divák si užije i trochu lesbického sexu a bondáž. A konec vcelku potěšil. Nenáročná oddechovka, kdy si můžete tipovat, kdo zařve jako další. Od Asylum jeden z těch rozhodně povedenějších kousků. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Nějaký životem zklamaný zoufalec, který má přebytek volného času by sem mohl obětovat a místo každodenní onanie sem naházet pár snímků do galerie. Bohužel jsem totiž během sledování zjistil, že už jsem se snímkem měl kdysi tu čest. A nelijme si toho nejčistější vína, tohle zrovna není snímek, který bystě za každou cenu chtěli vidět více než jedenkrát. Někdy i jedenkrát může být až zbytečně moc. Jistou netradičnost však snímku upárat rozhodně nelze. Kde jinde uvidíte příběh uplácaný snad ze všeho co dům dal. Lehoulince mi to připomíná styl mezinárodně uznávaného šéfkuchaře Babici. K vidění je hned několik druhů záporáků. Přičemž, když už si myslíte, že právě tento bude nejzápornější, tak vás tvůrci velmi rychle vyvedou z omylu. Pár scének je skutečně vtipných. Děj příliš nevázne. Atmosféra je sice téměř nulová, ale já osobně i druhé zhlédnutí přežil bez známek poškozeného zdraví. Erekce mě ovšem pochopitelně taky minula. Mám dobrou náladu, takže tomu klidně dám pobouchané 2 *. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou mám smůlu na poměrně špatné filmy a filmy od Asylum mě měly zachránit(ano čtete správně). Bohužel ale ani oni mi moc nepomohly. HN je nudnej slasher který sice má pár slušných vražd ale je k uzoufání nudnej až to bólí. Kašlu na to že herci hrají mizerně a kašlu i na příběh který je prostě vykrádačka dalších 100 slasherů. Ale proč tam tvůrci cpou takový idiotský pokusy jako je to že se snaží udělat z tohohle filmu víc než je. Tenhle film zkouknout jedině dříve než jste zkoukly půůvodní Halloween nebo když nemáte nic jiného. Jedinej důvod tohle zkouknout jsou vraždy, které aspoň dobře vypadají. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že po zakoupení DVD mě doslova omyla hrůza. To když jsem zjistil, že za vším stojí společnost Asylum a já byl už dopředu připravený na odpadní podívanou. Jaké bylo však mé překvapení, když naskočily závěrečné titulky. O žádnou katastrofu se totiž nejednalo a dokonce jsem se tu i celkem dobře zasmál. Přestože je asi všem jasné, že se tvůrci opět nechali inspirovat několika známějšími filmy a výběr herců opět nepatří mezi ten nejšťastnější. Naštěstí tu však máme znetvořeného psychopata, který svým obětem nic nedaruje a brutální show tak mohla v poklidu začít. Asi nejvíce mě oslovila směsice černého humoru, nahoty a slušných gore scén. Nikdy bych nevěřil, že mnou nepříliš oblíbení Asyláci dokáží natočit něco takového. Především mě zaujal pestrý výběr vražd, kterých zde bylo opravdu hodně. Dokonce i gore patří do kategorie toho vydařenějšího, takže když k tomu připočítám humorné hlášky/situace, které tomu předcházely – byl jsem doslova přikován k obrazovce. Samotný scénář však místy hodně skřípal, jako celková logičnost v chování postav, ale tohle jsem v tomto případě moc neřešil. Hlavně že tekla pořádně krev proudem. Navíc musím pochválit masku hlavního záporáka, která celkem ušla. Jeho vzhled v někom mohl určitě vzbudit trochu té hrůzy, ale mě se prostě líbil nejvíc ten jeho vyzubený ksicht. Při příliš blízkých záběrech si ovšem nešlo nevšimnout celkové gumovitosti, ovšem při dobrém podsvícení to bylo jiné pokoukání. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Veľakrát nechápem tie obsahy, lebo keď som ich pred rokmi posielal ja, tak mi boli viackrát zamietnuté bez čo i len malého vysvetlenia, čo sa im na tom nepáčilo. A distribútor pošle totálne kraviny a často aj s veľkými chybami a to je už dobre, tu niekto má asi ine priority. Tí čo ste tento obsah pustili ďalej zatlieskajte si. Dobre, to len k nedokonalosti tejto databázy. Toto je čista kopírka Halloweenu, kde je aj hudba prevzatá od tohto giganta. Keby som to bral ako voľné pokračovanie Halloweenu, tak je to jedna z najhorších častí. Napríklad som nepochopil, že killera furt niekto oslovuje menom, ale ako vedeli , že pod maskou je ich kamarát a tých logických lapsou je tu oveľa viac. Hneď od začiatku cítiť amaterskosť a lacnotu, či sa to týkalo chabých hereckých predstavení či slabo dôrazných vrážd. Vražď je veľa, ale skoro všetky sú na jedno kopyto a aj keď asi dve stali za pozornosť, ostatne teda nie a preto niekedy menej je viac. Tu napríklad neboli vysvetlené pohnútky killera, prečo sa rozhodol vrázdiť všetko, čo sa hýbalo. A nešlo mi do hlavy ani to, že sekundová para z potrubia rozožerie tak veľmi tvár, aby na nej nezostalo skoro nič. Slabé, ale zas na druhu stranu od Asylumu som videl aj oveľa horšie filmy, silné 2*. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Halloween night človeka zaujem asi tak ako Kiskov novoročný prejav. Ten tiež iba kopíruje to, čo druhý už povedali a spravili, nemá žiadnu vlastnú myšlienku a autor je tak inteligentný, že si sám vlastný scénar napísať nemôže a tak sa musí spoľahnúť na druhých. A oba scenáre sú napísané v štátoch nacistických. Dej filmu je nasledovný. Chlapec schovaný pod posteľou vidí, ako mu znásilnia mamu a potom strelia. Zľakne sa, vybehne spod postele ale kedže jeho mama ešte žije páchatelia ju strelia ešte raz a guľka, ktorá preletí jej hlavou zasiahne aj potrubie s vriacou vodou ktorá následne obarí chlapcovu tvár. Dej sa posunie o niekoľko rokov, keď chlapec, už podstatne starší utečie z ústavu a vraždí a vraždí. Film sa ani len nesnaží o akúkoľvek vlastnú myšlienku, herci, ktorý vlastne hercami nie sú sa ani len nepriblížia k niečomu, čo by sa dalo označiť ako herecký výkon a maska, ktorá má zobraziť znetvorenú tvár je asi na úrovni žiaka prvého stupňa základnej školy, ktorý si rozhodol na karneval spraviť vlastnú masku a nie kúpiť ju s rodičmi. Nebyť pomerne dobre spracovaného úvodu (čo predstavuje asi 2 minúty z dĺžky filmu) bolo by to za odpad, takto dáme 4% aj vzhľadom k scéne s dvomi dievčatami. ()

StrYke 

všechny recenze uživatele

Když jsem si tak pročítal komentáře uživatelů Karamanlis a SOLOM., doufal jsem, že se dočkám alespoň jednoho ze dvou mých oblíbených stylů Asylum - opravdu vydařená podívaná (zatím jsem na žádný takový film od nich nenarazil, ale některé se k tomu alespoň vzdáleně přiblížily) nebo opravdu, opravdu špatná a tím pádem i zatraceně zábavná (přes polovinu jejich filmů). Ale Halloween Night je bohužel ten třetí a jediný typ, který u Asylum, ale i u všech ostatních filmových studií, nenávidím - zapadají do něj filmy, které si snaží hrát na něco, co nejsou a to se jim taky zlostně mstí. Asylumský slasher a směšná myšlenka, ale až příliš reálná. Dojmem vyznívá děsně i přes to, že věrně kopíruje nejeden kult (hlavně teda Friday the 13th a Halloween) a samozřejmě že když poprvé se jedna z postav těsně před smrtí zachová opravdu hodně logicky a reálně (nemyšleno ironicky; mám na mysli scénu na záchodě u benzínové pumpy), musí následovat otravný film s těmi nejpřehnanějšími reakci na každou prkotinu. Tomu všemu potom velí neuvěřitelně pomalé a nudné tempo, necharismatický zabiják s nevyužitým prostorem a mizerné triky - prostě všechno, co by jste od Asylum čekali. Takže až si budete Halloween Night pouštět, neztraťte při tom hlavu a nezapomeňte, které studio to natáčelo... Jinak vás totiž čeká velmi hořké zklamání ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si zpočátku, že toto je konečně vyvražďovačka, která má hlavu a patu, aby se film nakonec utopil v nesmyslném závěru. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Mentalne naruseny clovek, ktoreho znetvorena tvar od poziara, sa vybral na halloweensku party aby tam za ucelom vrazdenia uspokojil svoje potreby. Na moj vkus je tento film robeny trochou amaterizmu, ale mne sa docela tento horor pacil. Pocas celeho filmu som sa vobec nenudil a vrazd je tam ties dost. Vrah mi je sympaticky, podla mna patri do kategorie kde je aj Jason Voorhees, ale sity slabsou nitou ako Jason. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Jack O’ Lantern mi svítí v pokoji a pro mě odstartoval již několikatý Halloween spjatý s celonočním koukáním na horory. První horor, který jsem vybral pro mojí letošní halloweenskou hororovou noc byl celkem přehmat. O Halloween Night jsem věděl, že to bude nízkorozpočtový slasher od The Asylum, bohužel však hodně kopíruje od sérií Halloween a Friday the 13th. Snímek jsem měl nahraný z Horor filmu a ač měl film pár světlejších momentů, nudná druhá polovina, lacině natočené vraždy a konec film pohřbily. Jdu na další horůrek. * ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Rok 2006 ?? Mě ro přijde tak rok 1976 tvl... to byl zase hnus nekoukatelnej.. :( už po prvních minutách co jsem viděl ten popalenej obličej s tou amaterskou gumovou maskou jsem tušil že to bude další žumpofilm.. Taky se to snaží zachránit lesbickou scenou v prvni části filmu a Ano to je jedinej důvod mé 1* ty děvčata... Smutné sledovat ty amatérské vraždy.. neskutečně hloupoucke výkony nehercu... utrpení od začátku do konce.. 10% jak říkám za ty kozičky... ()

petrik11 

všechny recenze uživatele

Dalo sa na to pozerať. Síce málo originality, ale stále sa tam čosi dialo, sekerka triafala svoje ciele. Záver rovnako tak klasika. ()

honzic 

všechny recenze uživatele

Podprůměrný horor s pár efekty, jinak však nic extra, herecké výkony jsou opravdu slabé a závěr nijaký. Hodnocení: 35 % ()

chaosteory 

všechny recenze uživatele

Dne 21.10.11, kdy to tu smolím, má HN krásných 44%. Narovinu se připravte na dvě věci, první je možná záměna se stejnojmenou povídkovou peckou a druhá, film je made by Asylum. I já čekal další nenucenou parokomedii se vším, co k tomu patří. Smůla. Studiu se povedlo natočit horror, za který se nemusí stydět a který v hlavních aspektech funguje. Očividné inspirační ošlehnutí Mayerse s Vorheesem jsem akceptoval díky zdařilému ksichtu maniaka. Děj poskládaný především pro vraždy je hodně jetý, ale třeba Halloweenské párty překvapení se mi líbilo. Herci jsou kupodivu koukatelní, přeci jenom tady moc talentu nepotřebujete a autoři jsou věrní žánru, ani tady nechybí šukací scéna. No, spíš asi lízací. Průměr zaslouží masky, vraždy, naopak hudba mi přišla nezajímavá a stopařský závěr je k smíchu. Zajímavost: Asylum zase propašovali svoje jméno do děje. Článek na internetu "Man escape ASYLUM". ()

Reklama

Reklama