Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Historky, anekdoty a minipříběhy Květy Fialové, Nadi Konvalinkové a jejich hostů. (oficiální text distributora)

Recenze (12)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Úplný odpad to pochopitelně není, už kvůli všem babičkám, které to se slzou smíchu v oku rády sledovaly. Jsa ale otráven jen dalšími frky a WTF vzpomínkami druhořadých herců, padám k jedné hvězdičce snad za tu nedělně odpolední poobědovou atmosféru plnou rodinné pohody a liberárního tmelení. Bože, já plácám... ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Nic světoborného, ale příjemné, pohodové a nostalgické pokoukání. I když de facto, ke koukání tam toho mnoho nebylo, klidně to mohlo být v rozhlase. Ale vybavuju si sympatickou historku, kterou tam vykládala Naďa Konvalinková z doby, kdy hostovala na Vinohradech, byla nervózní a nesměle pípla směrem k Josefu Bláhovi, zda by jí v případě problému na jevišti nemohl pomoct, načež Bláha zaburácel: "Cože? Já, pilíř Vinohradskýho divadla, mám někomu krejt prdel?" :-) ()

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Myslím, že jsem pár dílů tohoto pořadu, který ani nedokážu specifikovat, viděl. Pamatuju si, že se jelo starou 810... ()

Bohemák 

všechny recenze uživatele

Ještě dříve, než se stihnu zamyslet nad tím, jestli jsou ty historky zábavné, tak to skončí. Tak to je jeden z těch lepších televizních zážitků. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

No Naďa Konvalinková není žádná veliká vypravěčka a tohle ji zase až tak moc nešlo, ale kvůli Květušce Fialové dávám hezké tři hvězdy. ()

Reklama

Reklama