Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Maxi zábava, maxi laboratoř a maxi pokusy, o kterých nikdo neví, jak dopadnou. Maxi porci chytré zábavy servíruje "šílený" vědec Milan Šteindler.

Vědecko-populární zábavný pořad se soutěžními prvky za účasti celebrit se skládá ze dvou částí - první je soutěžní s účastí celebrit a odehrává se ve studiu, kde hosté debatují o fyzikálních i jiných zákonech a principech, na nichž fungují věci kolem nás, druhá je zábavně experimentální, kdy „vědec" v podání MILANA ŠTEINDLERA demonstruje pokusy, související se základními fyzikálními, chemickými i jinými zákony.

Celebrity se pak sázejí, jak který pokus dopadne. Každý díl obsahuje přibližně pět pokusů, z nichž některé „vědec" provádí ve své „laboratoři" ve studiu, jiné, třeba ty životu nebezpečné, v exteriéru.

Součástí pořadu je soutěž pro diváky u televizních obrazovek, kteří tipují, jak jeden z předvedených pokusů skončí.

Sledovat Clever je tak chytré! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (46)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Pořady o "populární vědě" se dají dělat dobře a zábavně, bohužel české televizní stanice mají pocit, že bez "soutěže" "osobností" a jejich oslomostních rozhovorů a průpovídek s "nevědeckou" částí moderátorského tandemu se to neobejde. A MaxiClever jde ještě dál, protože tu "vědeckou" část svěřuje do rukou Milana Šteindlera, který svoji úlohu pojímá jako neustále se pitvořícího, hihňajícího se a řvoucího magora v bílém plášti... Tohle se prostě fatálně nepovedlo, a ani dekolty Terezy Kostkové s tím nic nenadělají. 20% ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Hodně pokulhávající kvalita jednotlivých dílů. Někdy se tam určitě ukázaly zajímavé věci, na které bych odpovědi věděl jen stěží, ale ve výsledku mi to vychází na lepší dvě hvězdičky......... ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Vědec Milan Šteindler, no spíš si na něj jen hraje. Experimenty v laboratoři a pokusy. V pořadu hádají celebrity správnou odpověď. Sledování celkem stálo zato a někdy se člověk až divil co je možný. / Viděné epizody cca *4.díly / ( Hodnocení: 7/10 ) ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Ujetý pořad šíleného vědátora Milana Šteindlera. On si ty pokusy opravdu užívá a nejradši má mikrovlnku. :D A Lucie Výborná to neuvádí špatně. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Informace se zdají být v pořádku, o zábavnosti pokusů samých o sobě jsem už byl na vážkách. Ale Šteindler mě štve a to už dokázal, že je skutečně dobrým komikem (zejména Alles Gute segment v České sodě). Bral bych raději ten britský Brainiac, ale podle mého názoru jsou koncepty těchto dvou pořadů trochu jiné, toto jsou vlastně jen pokusy z laborky. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nikterak originální ani vyvážený „vědecký pořad“, ve kterém Milan Šteindler dělal ty své (a vaše) pokusy a soutěžící hádali, jak by to mohlo dopadnout. Občas jsem si říkal, že by to mohlo pořádně bouchnout a byl by klid, protože místo solidní zábavy tam dost často převyšovaly nezáživné kecy. Nevyváženost jednotlivých dílů byla na pováženou… ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Na tento pořad jsem se těšil. Jenže po zhlédnutí byly mé pocity smíšené a já přemýšlel, jestli to nešlo natočit lépe. Prý se jedná o "chytrou zábavu". Dovolím si nesouhlasit. Šteindler sice vědecky experimentuje, ale to jeho přehrávání je do očí bijící. Má asistenty a divákům předvádí pokusy. Všiml jsem si, že když vysvětloval výsledky pokusů, tak se dopouštěl nepřesností. Ještě je tam paní Kostková, která komunikuje s hosty. Působí příjemně, i když v poslední době je jí všude plno, což způsobila její role v "ordinaci". Clever nepatří do odpadních vod. Některé pokusy byly zajímavé a poučné. Hodnotím dvěma hvězdama. ()

Linda.csfd 

všechny recenze uživatele

Víc takovýchto pořadů! Miluju vědu, miluju chemii a pokusy, úplně mi září oči štěstím. Nevadí, že je to místy moderátorsky "trapné", na to opravdu nehledím. Mít tak víc mikrovlnek, už v nich ohřívám DVD a drátěnky. :) ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době celkem koukatelný a smyslný pořad na úrovni na Nově. Śteindler tu latku dokázal udržet, ale rovněž to dlouho nevydrželo. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Pár zajímavých dílů i pokusů by se našlo, ale jinak průměr. Milan Šteindler je velmi průměrný moderátor, 3 hvězdy. ()

Reklama

Reklama