Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Maxi zábava, maxi laboratoř a maxi pokusy, o kterých nikdo neví, jak dopadnou. Maxi porci chytré zábavy servíruje "šílený" vědec Milan Šteindler.

Vědecko-populární zábavný pořad se soutěžními prvky za účasti celebrit se skládá ze dvou částí - první je soutěžní s účastí celebrit a odehrává se ve studiu, kde hosté debatují o fyzikálních i jiných zákonech a principech, na nichž fungují věci kolem nás, druhá je zábavně experimentální, kdy „vědec" v podání MILANA ŠTEINDLERA demonstruje pokusy, související se základními fyzikálními, chemickými i jinými zákony.

Celebrity se pak sázejí, jak který pokus dopadne. Každý díl obsahuje přibližně pět pokusů, z nichž některé „vědec" provádí ve své „laboratoři" ve studiu, jiné, třeba ty životu nebezpečné, v exteriéru.

Součástí pořadu je soutěž pro diváky u televizních obrazovek, kteří tipují, jak jeden z předvedených pokusů skončí.

Sledovat Clever je tak chytré! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (46)

drexik odpad!

všechny recenze uživatele

Milana Šteindlera mám rád, ale tady mě doslova sral a nejvíce zvukem který vyluzoval když si strčil prst do pusy (respektive ho vytahl). Odpad!!! ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Tento zábavní pořad jaksi nechápu-asi je hodně těžké vymyslet něco nového Jediným kladem je postava Milana Šteindlera. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Milan Šteindler dostal od TV Nova nabídku se znemožnit v prime timu a nabídku využil. Za pár let už si na to ale nikdo nevzpomene. ()

Emzet 

všechny recenze uživatele

Nápad jistě dobrý, ale zpracování trochu pokulhává. Odstranit celebrity, Kostkovou a místy krotit šílence Šteindlera a bylo by to na 4 hvězdy. ()

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Ach jo, tahle pořady o o ukazování pestrosti vědy jsou podle mě nadmíru kýčovaté a nejhorší věcí na tom všem je fakt, že se do nich tvůrci snaží za každou cenu neustále napalovat nějaké vtipné momenty, které jsou spíše trapné, než zábavné. - 3/10 - ()

FireTight 

všechny recenze uživatele

Nápad jako takový určitě nebyl špatný a vlastně jsem se na pořad díval jen kvůli Šteindlerovi a jeho pokusům. Je pravda, že docela často přehrával jako svině a za jeho "nenene, tytyty!" bych mu asi obešel auto s klíčem v ruce, ale jinak šlo o celkem pohodový a nenáročný program, ve kterém se krom celebrit v pohodě hostů dostaly do popředí také samotné pokusy. Škoda, že už ho nedávají... ()

007. 

všechny recenze uživatele

Pořad byl celkem šílenej, ale celkově to bylo zajímavé. Dodneška si pamatuju, jak otevřít víno bez vývrtky bez rozbití lahve.75% ()

m0lL!sS 

všechny recenze uživatele

"Šílená česká věda", aneb Brainiac s menšími obměnami - o něco komornější, střídmější, ale také levnější pořad. Očekával jsem, že pořad bude mít podstatně vyšší úroveň, neboť Milan Šteindler a jeho střeštěná povaha hovoří za vše. Bohužel, přišlo zklamání a každodílový stereotyp plný podobných hlášek a rádoby "vtípků". Tohle se příliš nepovedlo - dvě hvězdičky. ()

ktzc 

všechny recenze uživatele

Šteindler je nemalej blázen a pořad by byl docela dobrej kdyby tam nebyla Kostková, kterou upřímně nenávidim. Občas to bylo vtipný občas trapný... ()

yaqwsx 

všechny recenze uživatele

Nebyl to špatný pořad. Z té "vědecké" stránky lehce občas pokulhával, ale to zase dorovnával Šteindler. Takže takový průměr... ()

Reklama

Reklama