Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Maxi zábava, maxi laboratoř a maxi pokusy, o kterých nikdo neví, jak dopadnou. Maxi porci chytré zábavy servíruje "šílený" vědec Milan Šteindler.

Vědecko-populární zábavný pořad se soutěžními prvky za účasti celebrit se skládá ze dvou částí - první je soutěžní s účastí celebrit a odehrává se ve studiu, kde hosté debatují o fyzikálních i jiných zákonech a principech, na nichž fungují věci kolem nás, druhá je zábavně experimentální, kdy „vědec" v podání MILANA ŠTEINDLERA demonstruje pokusy, související se základními fyzikálními, chemickými i jinými zákony.

Celebrity se pak sázejí, jak který pokus dopadne. Každý díl obsahuje přibližně pět pokusů, z nichž některé „vědec" provádí ve své „laboratoři" ve studiu, jiné, třeba ty životu nebezpečné, v exteriéru.

Součástí pořadu je soutěž pro diváky u televizních obrazovek, kteří tipují, jak jeden z předvedených pokusů skončí.

Sledovat Clever je tak chytré! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (46)

FireTight 

všechny recenze uživatele

Nápad jako takový určitě nebyl špatný a vlastně jsem se na pořad díval jen kvůli Šteindlerovi a jeho pokusům. Je pravda, že docela často přehrával jako svině a za jeho "nenene, tytyty!" bych mu asi obešel auto s klíčem v ruce, ale jinak šlo o celkem pohodový a nenáročný program, ve kterém se krom celebrit v pohodě hostů dostaly do popředí také samotné pokusy. Škoda, že už ho nedávají... ()

m0lL!sS 

všechny recenze uživatele

"Šílená česká věda", aneb Brainiac s menšími obměnami - o něco komornější, střídmější, ale také levnější pořad. Očekával jsem, že pořad bude mít podstatně vyšší úroveň, neboť Milan Šteindler a jeho střeštěná povaha hovoří za vše. Bohužel, přišlo zklamání a každodílový stereotyp plný podobných hlášek a rádoby "vtípků". Tohle se příliš nepovedlo - dvě hvězdičky. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Pořady o "populární vědě" se dají dělat dobře a zábavně, bohužel české televizní stanice mají pocit, že bez "soutěže" "osobností" a jejich oslomostních rozhovorů a průpovídek s "nevědeckou" částí moderátorského tandemu se to neobejde. A MaxiClever jde ještě dál, protože tu "vědeckou" část svěřuje do rukou Milana Šteindlera, který svoji úlohu pojímá jako neustále se pitvořícího, hihňajícího se a řvoucího magora v bílém plášti... Tohle se prostě fatálně nepovedlo, a ani dekolty Terezy Kostkové s tím nic nenadělají. 20% ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Informace se zdají být v pořádku, o zábavnosti pokusů samých o sobě jsem už byl na vážkách. Ale Šteindler mě štve a to už dokázal, že je skutečně dobrým komikem (zejména Alles Gute segment v České sodě). Bral bych raději ten britský Brainiac, ale podle mého názoru jsou koncepty těchto dvou pořadů trochu jiné, toto jsou vlastně jen pokusy z laborky. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Na tento pořad jsem se těšil. Jenže po zhlédnutí byly mé pocity smíšené a já přemýšlel, jestli to nešlo natočit lépe. Prý se jedná o "chytrou zábavu". Dovolím si nesouhlasit. Šteindler sice vědecky experimentuje, ale to jeho přehrávání je do očí bijící. Má asistenty a divákům předvádí pokusy. Všiml jsem si, že když vysvětloval výsledky pokusů, tak se dopouštěl nepřesností. Ještě je tam paní Kostková, která komunikuje s hosty. Působí příjemně, i když v poslední době je jí všude plno, což způsobila její role v "ordinaci". Clever nepatří do odpadních vod. Některé pokusy byly zajímavé a poučné. Hodnotím dvěma hvězdama. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama