Reklama

Reklama

Nekecej a pádluj 2: Volání divočiny

  • USA Without a Paddle: Nature's Calling (více)

Umírající stará dáma v domově pro seniory požádá dva nejlepší kamarády z dětství Zacha a Bena (Oliver James a Kristopher Turner), aby našli její sedm let nezvěstnou vnučku Heather, která bývala Benovou školní láskou. Stopa vede do divokých hvozdů, odkud se nikdo živý nevrátil, a navíc je jim kdosi v patách.  Umírající stará dáma v domově pro seniory požádá dva nejlepší kamarády z dětství Zacha a Bena (Oliver James a Kristopher Turner), aby našli její sedm let nezvěstnou vnučku Heather. Podle fotografie se však ukáže, že ztracená dívka, která odešla do lesů, aby chránila životní prostředí, je Benovou školní láskou. A když se ke dvojici přidá její britský bratranec Nigel (Rik Young), dobrodružství může začít. Stopa vede do divokých hvozdů, odkud se nikdo živý nevrátil, a navíc je jim kdosi v patách. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (79)

PetrGadi 

všechny recenze uživatele

Nevím, do jaké míry měly být postavy idioti a kde začíná idiocie scénáristy. V raftu je díra, takže do něj teče voda??? Raft se blíží k vodopádu, takže je nutné přestat pádlovat a začít vylévat vodu? Možná měla být ve filmu původně pramice:o)) Já vím, je to pitomý sequel, který je určený pro dvd, ale i tak. A "zápletka"? Lepší bych vymyslel během 5 minut. ()

icone odpad!

všechny recenze uživatele

Hodina a pol času svojho života, ktorú už nikdy nevrátim späť. Až príliš podobné Nekecaj a pádluj jednotke. Otrepané, otrepané, otrepané. Veľmi nepodarená komédia, ktorá ma pobavila možno raz. Už keď som uvidela tie šialené veveričky, vedela som, že to bude hrozné fiasko. Ale ku koncu filmu, to už prekonalo všetky hranice. Z tohto filmu mi bolo trápne aj za režiséra. ()

Reklama

HappyDeath 

všechny recenze uživatele

Tak myslím si, že ty 2* za snahu jsou tak akorát.... Nevím, proč se o jmenuje stejně jako jednička, ikdyž to s ní vůbec nesouvisí. Snad tak akorát že sou v lese no :-D Jinak ale trapárna s nevydařenýma jokama. Už od začátku jsem si říkal,že to může zachránit jen kvalitní scénář a jako obvikle jsem se najivně mýlil. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Další z průměrných komedií, která má světlé i temnější okamžiky, ale která je snadno a bez problémů koukatelná, aniž by jakkoliv nudila. Stejně jako u pokračování filmu Road Trip, i tady s povděkem kvituji, že se jedná o samostatný příběh, který s tím předchozím má společného snad jen tu výpravu na divokou řeku a pobyt v tajuplném lese. Takže pokud jste neviděli první díl, tak se vůbec nic neděje. Já musím říci, že jsem si tohle velice volné pokračování užil dokonce více než právě ten původní film, u kterého jsem se příliš nebavil a na který mám v hlavě jen jakési mlhavé vzpomínky. Oproti tomu tenhle film mě zaujal už na samém začátku a až do konce jsem se vůbec nenudil a parádně si to užíval, takže tvůrci v tomto případě vzali vše za správný konec a já musím konstatovat, že tohle je jeden z mála případů, kdy se mi druhý díl líbil více než díl první. Asi to je tím, že co se týče děje, tak zde není nic složitého, navíc je to příjemná a místy vtipná oddychovka a čas s filmem strávený utekl příjemně rychle. Co se týče hereckých výkonů, tak ani tam nemám co vytknout, všichni tři mladíci i ty dvě mladé ekologické aktivistky (jejichž jména jsou "Dcera Země" a "Bouře") byli velice sympatičtí a i díky nim to bylo příjemné pokoukání. Prvnímu dílu jsem dal dvě hvězdy, druhý díl si ode mne vysloužil tři hvězdy. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Mou sestru ?? Tihle dva ?? Nikdy ji nenajdou.. Nenašli by ani svý péra, i kdyby začli u koulí.." ;) Jako komedie, natož dobrodružná podívaná, tenhle sequel příliš nefunguje, když pominu to utahování si z Ala Gora a ekoagitace samotné, ale jako vcelku pitomoučká crazy romantika s odkazy na první film už rozhodně ano, navíc se i díky přijatelné stopáži a svižnému tempu příběhu, byť vyprázdněnému jako vydlabaná dýně o Halloweenu s dost jalovým obsazením, jedná o příjemnou nenáročnou oddechovou záležitost na jedno použití.. Nicméně od Elloryho Elkayema bych po skvostném Pavoučím teroru rozhodně čekal mnohem víc.. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (6)

  • V jedné chvíli, kdy hrdinové sjíždí řeku na raftu, míjejí zátočiny, kde jsou o skály opřené tři kmeny stromů. Poté bojují s peřeji, avšak o několik okamžiků později opět projíždějí okolo snadno identifikovatelného místa s trojicí kmenů. (Skarface)
  • Když parta nakládá zavazadla do člunu, bere s sebou mimo jiné i dva soudky piva. V dalších záběrech na peřejích je v lodi ale už jen jeden. (Grid)
  • Poté, co do raftu posádce začně téct voda, vyhodí hrdinové mimo jiné také sud piva. Ten se však nepotopí a zůstane na hladině. (Skarface)

Reklama

Reklama