Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(26)

Patnáctiletá dvojčata, Cally a Lance, najdou jednoho dne zničehonic komiks, který je kupodivu upozorňuje na všelijaké věci týkající se jejich budoucnosti a věcí, které teprve mají zažít. Je to pro ně hra, která zpočátku vypadá nevinně a zábavně, ale jak pokračuje, stává se čím dál tím nebezpečnější. Předpovědi jsou stále zlověstnější a temnější, komiks pomalu dvojčata dočista pohltí a ovládne. Nakonec je odnese do děsivého, zneklidňujícího a mimořádně nebezpečného světa, odkud kdoví, je-li vůbec cesta zpátky... (TV Megamax)

(více)

Recenze (4)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Dva 15-ti letí sourozenci Cally Stone - Paula Brancati a Lance Stone - Alex House najdou komix, který předpovídá budoucnost a navíc v něm vystupují jim podobné postavy, které se snaží dostat ven z komixu na svět, aby mohli páchat zlo a byli volní. Lance si najde holku, Cally si najde kluka a všichni se společně snaží překonávat nástrahy a zlo způsobené komixem , kterého se nemohou jen tak lehce zbavit. Jedná se o zajímavě natočený seriál prokládaný komixem určený pro teenagery. ()

Tred2 

všechny recenze uživatele

Dnes bych k tomuto seriálu určitě přistupoval jinak. Ale v době kdy to jelo na Jetixu (nebo jak se tehdy kanál jmenoval), to byla jedna z nej záležitostí. Seriál jinak nepřináší nic extra, ale jako jednohubka může pobavit. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama