Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když byli malí, byla pro něj sestra nejdůležitější ženou v životě, jenže pak se rodiče rozvedli a matka ji sebou odvezla do zámoří. Po deseti letech se vrací. Má před operací a protože riziko je padesátiprocentní, chce se ještě setkat s bratrem, slavným fotografem. Jenže problém je v tom, že on není slavný a skoro ani fotograf, jak to má vysvětlit své malé sestřičce? Navíc se rozhodne, že by měla poznat pravou lásku a tak jí dohazuje každého, kdo se mu zamane, jen toho pravého nějak přehlíží. (ČSFD)

(více)

Recenze (4)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Prvních sedm dílů je naprosto v pořádku, je to dost sranda a nedochází k ředění dramatické ani komediální části, sledujete to a těšíte se na další díl. Jenže, pak začne původní myšlenka a její zpracování povážlivě řídnout a nějak jsem s tím ztratil kontakt, ke konci se to trochu zlepší, ale mohu říci, že kdyby nebyla v hlavní roli okouzlující Inoue Mao, tak bych to asi ani nedodíval. Nicméně pořád je to seriálek který ještě patří do skupinky těch lepších a aspoň trošku nadprůměrných. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

I když ve výsledku seriál hodnotím stejně jako Vavča, pohled na to, které díly byly "v pořádku" a které naopak ne, se u mě liší. Naopak bych řekla, že největším utrpením byly první tři díly. Počátečním dojmem se to rovnalo dojmu, jaký na mě minulý rok udělal seriál Shibatora. Skoro jsem během těch prvních tří dílů ztratila vůli sledovat to dál. Na vině byla nezajímavá atmosféra, která nedokázala vtáhnout do děje, málo uvěřitelné vztahy mezi postavami, a konečně i samotné postavy, které vám nedaly šanci si je zamilovat. Šokem pro mě byla zpočátku hlavně role Inoue Mao, kvůli které jsem se mimochodem na seriál rozhodla podívat. Oproti tomu, jak jsem si oblíbila její postavu v Hana Yori Dango (a tak vlastně i samotnou Inoue Mao jako herečku), byl tohle naprostý opak. V roli Fukunagy Mio se mi absolutně nelíbila, protože tahle postava byla zkrátka už od počátku hrozně otravná. Chování Fukunagy Mio mi přišlo přehnané a kazilo mi dojem ze seriálu snad ještě víc než ostatní "nezáživné" postavy. Samozřejmě, sama Inoue Mao za to nejspíš nemůže, jen její postava nebyla vykreslena zrovna nejlíp a seriál dělala ještě méně snesitelným. Naštěstí, to nejhorší po třech dílech přešlo. Ve čtvrtém dílu jsem konečně zahlédla "záblesk" něčeho zajímavého, a pátý díl se vyšplhal dokonce do slabšího nadprůměru - konečně se tam objevila nějaká ta zábava (teprve u pátého dílu jsem se poprvé zasmála), krapet romance, a postavy jako by konečně začaly objevovat své "charaktery" a přestaly působit jen jako hloupé figurky, na které je otrava se dívat. Ráda bych řekla, že pak už to bylo jen lepší a lepší, ale bohužel - pátý díl vidím jako vrchol, pak to zase upadlo, sice už ne na úroveň prvních tří dílů, ale zkrátka se to jen táhlo v průměrné rovině, nic víc, nic míň. Snad jen poslední díl byl ještě o kapku lepší. Tím to skončilo a seriál se u mě zařadil mezi průměrná japonská doramata, na které se už nejspíš nebudu chtít znovu podívat. Je to škoda, ale jak to tak bývá, nedá se čekat, že všechny japonské hrané seriály budou skvělé, přestože u nich tuto tendenci sleduji... Na druhou stranu, kdyby skutečně všechny japonské seriály byly tak dobré, pak by to mohl být docela problém (rozuměj: závislost). Už tak jsem na japonských seriálech závislá až až, takže First Kiss pro mě ve výsledku bylo docela příjemnou ledovou sprchou a mé šílenství, které zavládlo po seriálech typu Hana Yori Dango nebo Hanazakari no Kimitachi he je zase na nějakou dobu zklidněno. :) ~(2,9)~ ()

Pirkaf 

všechny recenze uživatele

Nudááááááá... tenhle seriál nezáchránila od dropnutí ani skutečnost, že v něm hraje Inoue Mao.. ;-) ()

Sykon 

všechny recenze uživatele

Ani nevím kdy přesně se mé odhodlání dát tomu dvě * změnilo na tři. Ale je to těsný výsledek a v rámci mě známé japonské produkce jeden ze slabších kousků... ()

Reklama

Reklama