Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Léa miluje svého muže. Jeho drsnou povahu a drobné hrubosti mu byla schopna odpouštět do té doby, než otěhotněla, a přesto na ni Bruno vztáhl ruku. Útulek jí poskytne šéf hotelu, ve kterém Léa pracuje jako šéfkuchařka a kde si jí váží. Bruno se ji snaží získat zpět, avšak při své neomalenosti situaci ještě zhoršuje. Do hotelu přijíždí dávná přítelkyně, která Bruna obviňuje z vraždy své setry. Zoufalá Léa přijímá pomoc od starostlivého pianisty, který sám vychovává dvě malé dcerky. Ale, jak už to bývá v románech Patricie Macdonaldové, všechno je jinak, než se na první pohled jeví... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

dogma97 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno je to blbina, ale chvilkama jsem se docela bavil - např. když komisař Potier prohlásil o psychopatickém žárlivci a notorickém násilníkovi Brunovi (solidní výkon Philippe Base) "vypadá jako hrubec, ale dušičku má křehkou", to můj hurónský smích burácel celým obývákem. Náhle objevované příbuzenské vazby (otec komisař - syn podezřelý z vraždy) degradují už tak chabý film na úroveň bulharské telenovely. ()

Reklama

dereksmart 

všechny recenze uživatele

Docela vážně u takových filmů přemýšlím, proč se vlatně neživit psaním scénářů, protože vymyslet takovou slátaninu jako "já jsem ze sociálky, víme o vás všechno, proto mě musíte taky zabít" a ještě za to dostat zaplaceno je fakt nářez... poučení je nedávat si večer kafe když v televizi dávají houby a máte zrovna pokažený přehrávač..... ()

klima777 

všechny recenze uživatele

Pár působivých momentů by se našlo (prozpěvující holčičky atd.). Film vyznívá velice rozporuplně, ale vyloženě špatný není. Je nedobrý a hlavně zcela "vymknutý z kloubů". ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Příjemná detektivka s thrillerovými prvky. Slušně napsaná i zahraná psychologicky laděná detektivka s nádechem thrilleru. Odhalení, pravda, nepřekvapí, ulítaně upocený konec spíš zklame, než co jiného, zato však přitažlivý Philippe Bas v roli cholerického žárlivce se sportovní postavou potěší oko i duši. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama