Reklama

Reklama

Ve spacím voze

  • USA Now or Never

Obsahy(1)

Mladý muž jede na schůzku s přítelkyní z dětství. Potkává ji na nádraží v doprovodu malé holčičky. Přítelkyně ho požádá, aby si vzal Mary do svého vagónu a postaral se o ni, že mu později vše vysvětlí. Mladík má rázem na krku malé dítě a tisíc starostí, a navíc je bez jízdenky. (wero1000)

Recenze (3)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Ten obsah tady je napsanej úplně špatně. ___ No a jinak tohle je docela zábavná groteska. Některý scénky fakt stojí za to (např. ta zběsilá jízda autem nebo jízda na podvozku vlaku nebo třeba pobíhání po střeše) ale jako celek to zase tak moc zábavné není. Určitě by neškodila kratší délka. ()

Iggy 

všechny recenze uživatele

Harold jede vlakem a má na starost malou holčičku, svěřenkyni své nastávající, která pracuje jako chůva. Celá zápletka je trochu komplikovaná, nicméně Harold s děvčátkem prožije všechno možné, co lze při takové cestě vlakem zažít – ukládání se ke spánku, ranní hygienu i roli černého pasažéra včetně honiček uličkami a jízdy na střeše vlaku. ()

Reklama

pepo 

všechny recenze uživatele

Divoké tempo, roztomilé dievčatko a jeden potenciálny trapas za druhým. Dobré to bolo, no je mi už definitívne jasné, že Keaton s Chaplinom boli vyššia liga 8/10 ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama