Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický pořad České televize moderovaný od roku 2006 Norou Fridrichovou nám shrne uplynulý týden a seznámí nás s těmi nejdůležitějšími a nejzajímavějšími událostmi, které se v daný časový úsek odehrály. Především se pořad zabývá politickou scénou ať už celosvětovou či domácí, ekonomice a věnuje se aktuálním kauzám a případům ze širokého spektra událostí z celého světa. (Stocki)

(více)

Recenze (131)

FireTight 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála publicistických pořadů, na které se vydržím dívat tak nějak pravidelně. Kvalitní reportáže na aktuální témata, kde se redaktoři nesnaží hrát hlavně na city, ale spíše na to jdou tím.. jak bych to řekl... novinářským standardem. Když se k tomu přidají závěrečné glosy Miroslava Koreckého, u kterých člověk nikdy neví, jestli se má smát nebo spíš brečet a na než se já osobně vždycky těším nejvíc, budou to hezké čtyři hvězdičky. ()

KASUGI odpad!

všechny recenze uživatele

Co ta Fridrichová používá za ústní vodu? Vždyť ji musí z držky táhnout jako praseti, z toho, jaké sračky jí padají z huby. Krom tradiční islámofilní reportáže o tom, kterak česká modelka konvertovala k islámu, který je prý hrozně fajn, tu uploadovali ještě další hovna. Norský Barnevernet vlastně nekrade děti, páč všecko jsou jen mýty a fámy. Ještě tu svatozář nad hlavy jim tam mohli dokreslit. Školská inkluze je úžasná věc a nikoho to neomezí, no a nakonec si ještě minimálně jednou musíme kopnout do Zemana. Kdo tomu pořadu šéfuje? Vezměme už konečně vidle a vyházejme ty kurvy zkurvené z oken! ()

Reklama

jizvoun 

všechny recenze uživatele

Dám jednu jen proto, že v počátcích měl pořad hodně co nabídnout, jednalo se dle mého o kvalitní žurnalistiku. Poslední dobou se ale, stejně jako ostatní pořady čt, utápí hodně hluboko v pomyslném televizním septiku a to hlavně díky zcela zjevnému jednostrannému subjektivnímu pohledu na věc, kterou se snaží prezentovat jako jedinou pravdu. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Pripúšťam, mnoho odhalení. Trefných, tnúcich do živého. Ukazujúcich špinu politiky. Čo vadí je až zarážajúco monotónna šablóna reportáží (šotov). Poviem príklad: redaktor/ka, sa niečo niekoho pýta a ten niekto neodpovedá alebo kričí, že koho doňho. Ja viem, takto napriamo to ukazuje aroganciu mocných, politikov a spupných podnikateľov. Ale: nedalo by sa aspoň občas trošku nejako inak? Pretože, ak 168 hodín sledujete častejšie, tak presne viete čo bude nasledovať a moment prekvapenia sa vytráca. ()

Brtniik 

všechny recenze uživatele

Ne, že bych se na tento pořad vždy týden třásl, ale občas naň mrknu, zvláště dělo-li se něco obdivuNEhodného, leč poslední dobou se mi z něj chce zvracet. Pominu-li rozporuplnou moderátorku (prý měla problém s Dopravním podnikem, ve „Hvězdy tančí“ se rovněž nikterak neblýskla a v rozhovorech působila jako dryáčnice), celý duch pořadu či spíš sestřihu je, jak to říci, tak nějak „pošklebovací“ až nactiutrhační. Co teprve, když, mužným hlasem, promluví pan Korecký – to je totální humor, kdyby to nebylo k pláči. A že by něco pořádně vyinvestigovali, to ani náhodou. Zneužívají materiálu natočeného před ostrým snímáním reportáže, co považuji za velmi neprofesionální jednání. Nedívím se, že kde kdo s nimi raději nemluví. Za komančů by si to nedovolili a raději táhli v jednom šiku... Nedivil bych se kdyby byl zde zdroj fejků pro „Chvilkaře“. ____ Myslím, že tímto otřesným pořadem TV dociluje povinné vyváženosti. Ovšem je to stejně příšerné jako politická a jakákoli jiná korektnost. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Krom klasických dílů je každoročně vysílán i Silvestrovský speciál. (fabecc1222)

Reklama

Reklama