Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický pořad České televize moderovaný od roku 2006 Norou Fridrichovou nám shrne uplynulý týden a seznámí nás s těmi nejdůležitějšími a nejzajímavějšími událostmi, které se v daný časový úsek odehrály. Především se pořad zabývá politickou scénou ať už celosvětovou či domácí, ekonomice a věnuje se aktuálním kauzám a případům ze širokého spektra událostí z celého světa. (Stocki)

(více)

Recenze (131)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Vynikající publicistický pořad, který si nehraje na akční šokující žurnalistiku, ale velmi trefně glosuje hlavní události toho kterého týdne. Divák si samozřejmě užije i politickou či společenskou satiru - osobně nezapomenu na Pavla Béma hovořícího na téma klíčové dírky o rozměrech jiného pražského tunelu, kdy se pod jeho slovy "...ale je to hudba budoucnosti" ozvala ryčná Bregovičova Crna mačka:))) Přidejte si ještě v každém dílu bezchybnou krasavici Noru Fridrichovou, a bude vám jasné, k čemu že jsou i-vysilani a online archív ČT dobré. ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Ona známá šibeniční kolovrátková melodie z legendární kriminálky "Hříšní lidé města pražskeho, je asi tak nejlepší na tomhletom jinak zcela ubohém, propagandisticko-ideologicko-manipulativním a prolhaném xidovském škwáru. Člověk si tak akorát může představit některé zlodějské politiky a na ně napojené různé strktury ze kterých si v týhle srajdě tropí legraci, jak sedí v teplákách někde na Mírově a čučí skrz mříže a zpytují svědomí a jewrejka Fridrichová jim dělá bachařku, bohužel v kchazarské gottlině, kde ruka ruku myje, jen pouhý sen.:-) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Protože je její šéf zároveň čestným poradcem českého prezidenta Miloše Zemana, Hrad vyslal do Pekingu průzkumníky, aby na místě ohledali terén." Nora Fridrichová je pro mě zlatíčko - tedy blýská se a nemá mozek. Nicméně fráze papouškuje skvěle, určitě umí i aportovat a na její "nestrannost" se lze spolehnout. Dříve mne tento pořad dokázal zaujmout alespoň nějakou tou nepolitickou reportáží, ale od jisté doby se při zjevení zrzavé příšery začínám osypávat a prchám. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Sumarizace toho, co nám týden pod patronací hříšných lidí státu českého zase vzal.. Asi se shodneme, že námi zvolenému souboru hlavních protagonistů tohoto pořadu by spíše slušelo 168 hodin nucených prací, řekněme týdně. Bez náhrad, se zavřeným bufetem a s možností slevy na tramvajenku, pokud by v těch sedmi dnech zvládli nějaký přesčas.. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Pripúšťam, mnoho odhalení. Trefných, tnúcich do živého. Ukazujúcich špinu politiky. Čo vadí je až zarážajúco monotónna šablóna reportáží (šotov). Poviem príklad: redaktor/ka, sa niečo niekoho pýta a ten niekto neodpovedá alebo kričí, že koho doňho. Ja viem, takto napriamo to ukazuje aroganciu mocných, politikov a spupných podnikateľov. Ale: nedalo by sa aspoň občas trošku nejako inak? Pretože, ak 168 hodín sledujete častejšie, tak presne viete čo bude nasledovať a moment prekvapenia sa vytráca. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Aneb vhodně použitá (a šikovná) Fridrichová uvádí kvalitní reportáže a navrch přihodí malostranské korekce. PS: i zaskakující Zuzana Tvarůžková jest výbornou, je dobré vědět, že se v čt nachází i jiné alternativy. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Takové střepiny ve slušňáckém obalu ČT. I když by to mělo být mnohem kvalitnější, tak Střepiny jsem viděl vícekrát. Čím to je? ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála opravdu povedených publicistických pořadů v českých zemích a to nejlepší, co nám za ty strašlivý peníze z poplatků a daní předvádí naše, tedy Česká, televize. Zajímalo by mě, proč se velká část peněz, vybraných výhradně od české, tedy bílé, většiny vydává na výrobu debilních pořadů o cigošské, tedy černé, menšině? Případně lze použít i hetero a homo nebo jak chcete. Ale to sem nepatří. 168 hodin nastavuje zrcadlo dnešní papalášské době a všem těm ksindlům, kteří obelhali primitivní spoluovčany a ti je za to zvolili ke korýtkům a prebendám. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Povedené shrnutí událostí posledního týdne s přehledem kočíruje Nora Fridrichová, která se po opuštění role moderátorky proměňuje ve vztahovačně zabržděnou nepříjemnou rachejtli. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Pořad, který věcně, vtipně, pozorně a s nadhledem sumarizuje uplynulý týden. Nevynechám jediný díl. A Zdeněk Liška (buď mu země lehká) našel pro svou hudbu výtečné uplatnění. Hříšní lidé státu českého v Malostranských korekcích nemají chybu:-) EDIT 02/2023: Nechávám původní komentář, ale doplňuji aktuální hodnocení: pořad u mě hodně ztrácí poslední dobou, a to zejména svým neobjektivním zaměřením u některých témat. Až příliš je vidět, jak tvůrci fandí určitému názoru a přizpůsobují tomu své reportáže. Nemohu si pomoci, kvalita šla dolů.... ()

Disk 

všechny recenze uživatele

Tak na tento "publicistický" koukám hlavně kvůli Noře Friedrichové a jejímu potměšilému výrazu. Jinak vlastně není o co stát. "168" se snaží nahradit legendární pořady Milana Šímy a Miloše Čermáka "Naostro" a "Bez obalu", bohužel je tam hodně vidět křeč a rádobyvtipné momenty. Ale pořád je to lepší než konkurenční "Střepiny", které neustále hrajou na city. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrý formát veřejnoprávní televize a současně spolehlivý indikátor debilů, neboli lidí, kteří mají s Fridrichovou problém. Absolutně si nedovedu představit, že by něco tak odvážného běželo na českých přizdisráčských komerčních televizích. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Vtipná, jízlivá a ironická Nora Fridrichová a do všech a všeho vrtající Korecký = parádní publicistický pořad. ()

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Kladná hodnocení tohoto pořadu z doby kdy vznikl, nebo ještě deset let poté, plně chápu. To co se z něj stalo dnes je poněkud jiná káva... ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Fridrichová se mi zhnusila u Krause. Je to vztahovačná, hádavá kráva, byť pohledná a snad i vzdělaná. Tohle má vliv na mé vypínání pořadu. Já jí zkrátka stále vidím jak kráká a štěká... sorry. ()

Reklama

Reklama