Reklama

Reklama

Koření

(pořad)
Publicistický
Česko, 2005, 40 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Všechny vůně světa. Planeta je místo, kde se dějí věci, o kterých se Vám ani nezdá. Pojďte se dívat... (oficiální text distributora)

Recenze (111)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Ze začátku bejvávalo dobrý ale poslední dobou se mi zdá že to jde čím dál tím víc do komerce (selebrity ap.) a to já nemusím, raději tedy upřednostňuji pondělní "Víkend" s alespoň občas zajímavými tématy a nebo rovnou program ČT 2. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Zajímavý poučný pořad ze světa. Směska nejrůznějších témat podaných jak to umí jen "nováci". Škoda že to dávají v tak nevhodný čas. Jinak já mám radši "Objektiv". ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Koření je asi nejlepší publicistický pořad vysílaný na Nově ohledně zajímavostí ze světa. Takže můžu doporučit. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Osobně mám sice raději Objektiv, protože se mi zdá lépe propracovaný, ale ani zde není nouze o zajímavé reportáže. Ze začátku jsem tento pořad zbytečně přehlížel, ale už nějakou dobu jsem tomu přišel na chuť. Přijde mi ale, že by tyto „exkurze“ po světě mohly být lépe vyvážené. Není ovšem od věci, se občas podívat i na různá místa, kde mají opravdu netradiční věci, abstraktní i náboženské díla (sochy). Pokud má člověk rád cestování, nebo se alespoň zajímá, jak to vypadá v jiných zemích a světadílech, určitě neprohloupí, když se na Koření podívá. ()

duklak2

všechny recenze uživatele

Prý se tu mísí všechny vůně světa. Dovolím si nesouhlasit. Pořad se nám snaží ukazovat také nejzapadlejší místa na světě. A to je možná chybou. To může zajímat jen pár důchodců. Já chci vidět nejzajímavější části naší planety. Chci vidět, jak žijí lidé v nejvyspělejších státech na světě. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Nemastné, neslané a bez chuti. Povětšinou jsou reportáže typu "Někde je nej toto" "Někdo dělá ultra blbost, pojdmě se na to podívat" , takže pokud opravdu musíte sedět u obrazovky tak jí nechte vypnutou a dejte si šlofíka. ()

Reklama

Reklama