Reklama

Reklama

On si namlouvá

  • USA Number, Please?

Recenze (5)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku je intenzita gagov nenápadná a v podstate aj nudná a okukaná. V druhej polovičke sa to ale rozbehne vďaka krádeži kabelky. Ani scény s telefónnymi búdkami ( kde sú tie staré časy ) nie sú na zahodenie, ale nie sú až takou špirálou zábavy, ako scény z Long Beach. ()

PetraMishka 

všechny recenze uživatele

Harold potká v zábavním parku svou bývalou přítelkyni s novým přítelem a snaží se ji získat zpět. Nejdříve tím, že by získal svolení k letu v balónu, což se mu zrovna nedaří, protože jsou všechny kabinky neustále obsazené. Když se pak dostane do hledáčku policie, protože má u sebe její ukradenou kabelku, nastane pravá honička plná skvělých nápadů a gagů. ()

Reklama

Iggy 

všechny recenze uživatele

Harold se potlouká po zábavním parku, aby zapomněl na svou ztracenou lásku. Brzy ji ale potká i s jejím novým objevem, který je vskutku fešák :), a hned se začne snažit získat ji zpět. Nejdřív jí pomáhá chytit zaběhlého psíka, ovšem kolotoč je nad jeho síly. Pak se rozhodne vzít ji na let v balónu, ale musí dostat svolení její matky. Aby předběhl svého soka, použije telefon, který je jasně rychlejší než cesta autem. Následuje asi desetiminutová scéna, v níž se Harold marně snaží dostat do telefonní budky případně se dovolat na správné číslo. V závěru se pak snaží uprchnout před podezíravými policisty a núspěšně se snaží zbavit kradené kabelky své milé, ke které přišel samozřejmě omylem. Kupodivu bez happyendu. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Máme tu odkaz na generála Pershinga. Nejde tu o pýtanie si čísla na ženu, názov je spravený podľa kľúčových scén s telefónnymi búdkami. Harold Lloyd sa snaží, ale nemá takú charizmu ako Chaplin či Keaton. Tieto vtipy pôsobia obohrane. Scény s kradnutou peňaženkou našťastie dojem vylepšujú a oplatí sa k nim vracať ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama