Reklama

Reklama

Politické harašení aneb S politiky stále netančíme

(pořad)

Obsahy(1)

Zuzana Bubílková a Miroslav Šimek zábavnou formou glosují politické dění bez rozdílu politických stran. Diváci mají možnost setkat se s oblíbenou tetičkou ze Slovenska, poslechnout si odpovědi na otázky pro Rádio Bubu, případně imitované rozhovory se známými politiky. Jedná se o představení, které se zabývá politickou satirou, průřezem politických stran a vrací tak z pohledu občana politikům jejich často sobecké a nelogické chování. (Pumiiix)

(více)

Recenze (97)

Boss321 

všechny recenze uživatele

Dokud byli na ČT1 určitě to byla větší zábava, ale já prostě Šimka žeru a nedám na něj dopustit, takže opravdu nemohu pod čtyři hvězdičky....tohle je zkrátka moje srdeční záležitost!!! ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Se Šimkem to bylo prostě nejlepší... potom... už "to" nemá ani cenu započítávat do hodnocení. Tohle mě prostě vždycky pobavilo a nedám na tento pořad dopustit. Jeden nejlepších v Česku - aspoň pro mě :-) ()

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Pro tenhle druh humoru už nemám sebemenší pochopení, je to podbízení se masovému vkusu v tom nejhorším slova smyslu. Celkový dojem: 5 % ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Novácký dojezd původního S politiky netančím. Relativní výhodou přechodu na Novu jsou dnešní dostupné reprízy, protože Nova si vcelku brzo začala považovat vlastního archivu. Jinak byla samozřejmě kvalita pořadu proměnlivá, Bubu už nebyla tak devadesátkově sexy s přibývajícími roky a Šimek brzo ztratil svůj dřívější esprit. Ale jako historické okénko je to pořád důležité. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Starý, vypelichaný, račkujúci Miloslav Šimek by mi nijak zvlášť nevadil. Ten bol celkom v pohode. No jeho šeredná kolegyňa Zuza Bubílková bola na mňa moc. Túto odpornú karikatúru ženy s nepríjemne škrekľavým hlasom som nemohol vystáť. Keď začala zo seba sypať trapné hlášky v skomolenej čecho-slovenčine, tak sa mi vo vačku nožík otváral. Neznášal som to jej hlúpe hihňanie a nechutné grimasy. Všetko to kazila. Jednu hviezdičku tejto relácii dávam len preto, lebo politickú satiru považujem za dôležitú súčasť humoru v demokratickej spoločnosti. * ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Jednoduché, přiblblé, bez vtipu, podané tak aby nejširší masy pochopily pointu politických vtipů... A jelikož je to politika a té by národ nemusel rozumnět, jsou vtipy opravdu jednoduché a podávané s vysvětlením.. . Pro mne je toto dno TV zábavy a smutný konec Miloslava Šimka, který v pochopitelné snaze jet dál a dělat nějakou svoji šou, zvolil formát, který jej pohřbil. O jeho kolegyni Bubílkové se raději nebudu zmiňovat. Škoda, že nezůstala doma někde na salaši... Její přemakepovaný zjev a ječivý hlas hned tak někde divák neuvidí. Naštěstí pro lid se některé díly v TV recyklují stále dokola a tak i když už nám vládnou jiní knedlíci má národ možnost tyto nevtipné rádobyvtipy sledovat znova a znova. Hvězda z úcty k panu Šimkovi, ale svrběl mne na klávesnici ODPAD ! * ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Pan Šimek udělal s průměrného námětu na pořad něco neskutečně krásného. Zuzana Bubílková slušně Šimkovi sekundovala, ale na jeho výkony to nemělo. Tenhle pořad jsem měl moc rád. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Kdo rád sleduje dění na politické scéně si musí mnout ruce, protože jde o velice vtipný pořad o politicích. Já osobně bych chtěl poctít památku našeho významného divadelního umělce pana Šimka. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Poněkud slabší než předchozí S politiky netančím, ale to bylo dáno nejen přechodem z České televize na Novu, ale i pomalu se horšícím zdravotním stavem největšího „esa“ Miloslava Šimka. Já měl tohoto herce a baviče strašně rád a oceňuji, že si dokázal najít smysl pro humor a politickou satyru i v době, kdy na tom byl opravdu zle. Bohužel kvalita jednotlivých dílů tím trpěla, ale to nebyl jeho problém. Bubílkové postupně narostl solidní „rypák“ a začala být spíš trapná, než abych se u toho pochcal smíchy…. Pořád ale průměrný pořad… ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Hodně propagovaný pořad ve své době. Po smrti pana Šimka se veškerá kvalita někam ztratila. Zuzana se sice snažila, ale sama na to bohužel nestačila. ()

Reklama

Reklama