Maxovi se do rukou dostane prototyp mobilního telefonu, na který mu chodí podivné SMS předpovídající budoucnost. Dokonce mu přikazují, co má dělat. Další zpráva ho směruje do pražského kasina, kde vyhrává velké sumy. Tam si ho všimne šéf ochranky, který chce přijít na to, kdo jeho šéfovi krade peníze. Případ je ale složitější, než se zpočátku zdá, a všichni chtějí najít autora záhadných zpráv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Shit

všechny recenze uživatele

Ze zprvu docela dobře vypadajícího sci-fi thrilleru se stala ohraná a až skoro stupidní kravina, přitom já pokud je příběh zábavnej, tak snesu hodně a vadí mi máloco, ale tohle ke konci už překročilo i tu mojí míru a navíc to už ani nebylo moc zábavný a ten slušnej dojem, kterej si film dokázal vydobýt ze začátku při zasílání sms s budoucností, nakonec zničil hodně stupidní druhou půlkou a debilní pointou ()

Tommassi3

všechny recenze uživatele

"A k čemu potřebujete pás ??" - "Je to v předpisech !!" - "Když se připoutáte, budou nás z něčeho podezřívat a zastaví nás !!" - "Vítejte v Moskvě !!" ;) Poměrně dost výživné i překvapivě vtipné scifi (bl)béčko šikovného Grega Marckse, který se s tím řádně nablblým Eldersovým scénářem serval se ctí, byť bych třeba rozhodně většinu těch kameramanských a střihačských nefunkčních kejklí oželel.. ()

ywo666

všechny recenze uživatele

Slábe 4*, veľmi slabé, ale mohli byť silné 4* avšak film s podobnou tématikou som videl vcelku nedávno, takže ma to vykrádanie dosť sklamalo. Inak film nebol zlý, v podstate mu nič nejak výrazme nechýbalo okrem originality. Akurát Burns na mňa pôsobil možno trochu nepresvedčivo. Nechcem prezradiť ďalej aby som nespoiloval. Môžem vám akurát sľúbiť svižný akčný thriler s zaujímavým začiatkom, lacnou pointou a tipickým americkým gýčom na konci. Ale keď nad tým rozmýšlam boli tam aj dobré nápady. Proste slabé 4. ()

Nogard

všechny recenze uživatele

Slušně řemeslně udělaný sci-fi špionsko konspirační thriller, který se hodí na domácí shlédnutí, do kina na něco takového chodit osobně považuji za zbytečnost. Je škoda, že ten konec je tak pitomě přehnaný a nelogický. Každopádně je to příjemná nenáročná zábava pro ty, kteří mají tento typ filmů rádi. U mne je tam jedna hvězdička navíc za Prahu, nemůžu si pomoct :-) ()

GodComplex

všechny recenze uživatele

Takhle by vypadalo "Oko Dravce" kdyby se povedlo. Neni to sice dokonale, ale minimalne o tridu lepsi, nez prave bezmocne Eagle Eye. Ano, Shane West je v hlavni roli ponekud trapny, ale jeho zoufalost ani zdaleka nedosahuje na tragickeho Shiu. Stejne tak koncept, drive, zabavnost, vsechno o level vys nez v EE. Zdejsi girl byla navic znacne atraktivni a prestoze me v drtive vetsine filmu sex sceny neskutecne otravuji, tak tady byla hodne good. Echelon mel ke vsemu sve nezamenitelne charisma a byl mnohem sympatictejsi nez AI v Eagle Eye. Co me ale dostalo zdaleka nejvic byl uplny zacatek, typicky hi-tech popisek "Washington, D.C." a nasledne zabery - metro Namesti Miru. Nj, nizsi rozpocet se muze projevit i tak, ze sceny z Washingtonu si zajedou natocit do Prazskeho podzemi. 6/10 ()

• Jednou z chýb vo filme je aj scéna, v ktorej Edward Burns cúva s autom Renault Kangoo, pričom sa pozerá dozadu cez plece. V nasledujúcom prestrihu však môžme vidieť, že auto má zamaľované zadné okná. (genetique)
  • Po záběru na auto jedoucí přes Čechův most, kde vede rozhovor hlavní postava a agent, je možné si všimnout, že se prostředí za okýnky v pozadí mění. Rozhovor je zakončen pod Jiráskovým mostem u Rašínova nábřeží, takže dvojice skončila na opačné straně, než jakým směrem původně jela. (7ynek)
  • Film se mimo jiné natáčel i v Praze. (ČSFD)