Reklama

Reklama

Ozzákova škola kalení

(seriál)
všechny plakáty

Čtyřdílný spin-off k seriálu Comeback, k němuž bývá volně přiřazován i novoroční projev Dejdarova rockera Ozzáka, se objevil v silvestrovském vysílání Novy 2008 a následně se zabydlel na internetu. Ozzák a jeho mladý spolupracovník Lexa v krátkých epizodách zasvěcují národ do tajů zodpovědného chlastání. Dozvíme se tak, proč je nutné vlastnit Picí průkaz (tak zvaný Pičák), jak postavit Pivuláka, jak se tancuje pogo a velmi neochotně je nadhozena i otázka střízlivění. (Hwaelos)

(více)

Recenze (56)

Alojs 

všechny recenze uživatele

Krátké, ale vtipné. Ač jsem nováckého Silvestra neviděl, věřím, že už mnoho lepšího nepřinesl. Dejdar se pro roli Ozzáka skutečně narodil. ()

freyinec 

všechny recenze uživatele

Vcelku slabé, nebo určitě slabší než sem čekal, v seriálu si to Dejdar dává víc...tady je to tak trošku vaření z vody... ()

LuNaj 

všechny recenze uživatele

Tohle se fakt nepovedlo. Co to je zač? A za co tak vysoké hodnocení? To snad to hodnocení udělujete ožralí???? ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 2/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 1/10 ... Celkový dojem: 2/10. ()

lilylove 

všechny recenze uživatele

Comback jeden čas byl můj nejoblíbenější seriál a ráda se na něj kouknu znovu protože se mi snad nikdy neokouká a vždy se u toho bavím ale tohle byl spíš průměr.Podle mě hodně dobré na silvestra já se ale u toho zasmála jen párkrát takže dávám 3*. ()

Andy.222 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s tím, že Pičák je nejlepší část. Taky by mě zajímalo, kde se dá pořídit :D A uvažuji, že vlajku "Pivo vítězí" dám otci k narozkám... ()

MAKITA 

všechny recenze uživatele

Dejdarovi snad žádná role nesedla líp než Mr. Ozák a Lexa je fakt stylovej, prostě na pobavení fakt super ()

Reklama

Reklama