Reklama

Reklama

Kannagi

(seriál)
  • Japonsko かんなぎ (více)
Japonsko, (2008–2009), 5 h 22 min (Minutáž: 23 min)

Epizody(14)

Obsahy(1)

Džin Mikurija se rozhodl, že na výstavu vyřeže dřevěnou sochu, a jako materiál si zvolil dřevo nedávno pokáceného posvátného stromu. Svému výtvoru dá podobu mladé dívky a ta, světe div se, obživne. Tvrdí, že se jmenuje Nagi a že je bohyně. Na Džinovi nyní je, aby se o ni postaral a pomohl jí s vymýcením nečistých stvoření. (yenn)

(více)

Recenze (6)

Palisander 

všechny recenze uživatele

Zábavná oddychvka bez nejakej veľkej filozofie alebo boja za záchranu sveta. Postavy sú sympatické, správajú sa kupodivu normálne, dajú sa rozoznať nielen podľa farby vlasov, ale aj podľa štýlu reči a, čo je veľké plus, každá postava má aj nejaké chyby a chybičky, čo sa v záplave superobetavcov a superneviniatok zasa až tak často nevidí. Pekne vymyslený opening a príjemná pieseň v endingu. Takže ak potrebujete na chvíľu vypnúť, nech sa páči. // PS: Jediné sklamanie je akútny nedostatok v názve spomenutých shrine maidens. Ale to rozchodím :-). // PS2: Dvere č.301 ;-). ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Středoškolské rabukome s netradiční protagonistkou. Co tak k němu asi Subjektiv může napsat, aniž by se opakoval a nelhal? Zřejmě nic. Bude se tedy opakovat. Humor standardní, romantika standardní... Jen ta Nagi, to je opravdu bohyně mezi dospívajícími ženami. Silné **. ()

Reklama

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Měl jsem rozepsaný komentář, v které se velice často objevovala slova jako průměrné, ucházející apod. No a než jsem ho odeslal, tak jsem si přečetl, co tady píší ostatní a celý ho smazal. Zkrátka Subjektiv a spol. už řekli vše co se říct dalo. Průměrná/ standardní záležitost s jednou nadprůměrnou bohyní (Nagi), která z toho ale u mě víc jak 5,5/10 prostě stejně nevykouzlí. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavé anime, které mě překvapilo. Zpočátku jsem čekal nějakou nadpřirozenou blbost, ale po chvilce sledování to zase nebylo až tak hrozný, později se to přeměnilo na hodně slušnou školní komedii a v závěru se člověk dočkal (i když neuspokojivého) osvětlení a rozřešení vztahů. Překvapilo mě to hlavně v tom ohledu, že moje rozpoležení se přesně odráželo v příběhu - zmatenost, pohodovost, uvědomění atp. Ale jak už jsem napsal, tak ten konec byl neuspokojivý, kdy chybí stále spousta informací a není dořešeno několik věcí. Navíc onen speciál také nic dalšího neřeší, ale poukazuje pouze na problematiku rozšířených obsahů obecně, které kazí dojem z celého anime. Obecně bych by to bral jako škodu, kdy příběh měl zase potencionál být něčím lepším, ale nebyl tu plně využit. Animace i hudba jsou slušné. ()

daGGos 

všechny recenze uživatele

Typický zástupce žánru "ubytoval jsem si doma ne tak úplně normální dívčinu". V tomto případě se jedná o bohyni ... ehm taky vás ta originalita shodila ze židle?. Charaktery jsou naprosto standardní (slušňáček, kamarádka z dětství, Otaku,...), ale snad až na jedinou výjimku nejsou nijak zvlášť otravné. Co se týče děje, tak ačkoli se zpočátku může zdá, že by tu mohlo být i něco nad rámec obvyklé rabukome, jedná se jen o pouhé náznaky a zbytek seriálu hraje výhradně na komediální a romantickou strunu, ponechávajíc tak fantasy složku daleko za sebou. Naštěstí ale humor víceméně funguje, takže to člověka nemusí zase tolik mrzet. Samotný středobod celého anime - Nagi, pak patří v rámci žánru k jedněm z nejcharismatičtějších hrdinek a právě ona je ten hlavní faktor, který tahá tohle anime z průměru. *** ()

Galerie (70)

Reklama

Reklama