Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mezilidské vztahy jsou nejčastějším tématem autorských inscenací režiséra Vojtěcha Štursy. Hlavní hrdina hry Sólo pro mou ženu řeší své rodinné problémy anonymními telefonáty s vlastní manželkou. Po prozrazení zjistí, že oba trápí stejná obava - zda-li už nejsou staří. Aby si dokázali opak, vyzvou svou dceru s manželem k taneční soutěži v rokenrolu. Trénují tvrdě, ale čas se zastavit nedá. Úsměvná komedie s nádechem smutku byla v brněnském televizním studiu natočena v roce 1990. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Průměrná televizní hra o tom, jak se manželská dvojice pokouší vyrovnat s manželským stereotypem a stárnutím. Díky hereckému obsazení sice jen jednorázová, ale koukatelná záležitost. Celkový dojem: 50 %. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Trošku přitažené za vlasy, ale pořád koukatelné a vcelku i zábavné. Stáří holt nezastavíš....Zdeně Herfortové to sekne a když se ohákne na diskotéku je z ní solidní koc. ()

sator 

všechny recenze uživatele

Tohle není mužský chování, víc by to sedělo na ženy.Jinak děs...Zdena Herfortová obzvláště... Přidal jsem scénáristu a autory hudby. ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Mrkvička má krizi středního věku, Kodet mu radí, že si má najít novou ženskou a poslouchat dunění tamtamů (WTF???). Jenže Mrkvičkovi se pořád líbí jen ta jeho manželka (WTF podruhý). Tak jí začne volat jako tajemnej ctitel se sluchátkem zabaleným do igelitu a ona nejen, že ho po hlase nepozná, ale ještě se s ním vykecává (WTF potřetí). A to je teprve začátek. Je to šílený. Jedna hvězda za Kodeta ("Manželství to není žádná hra, to je boj o život.") a jedna za nácvik taneční choreografie v sušárně. :-) ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Film s pomalym rozjezdem, obsahuje par dobrejch foru, a ucinkuji v nem moje oblibena Zdena a mlada Vilma. Je predvidatelnej, a trosku umelohmotnej. Jako oddychovka vyhovujici. :-) 3+ ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Takový zvláštní porevoluční snímek o manželích, kteří spolu žijí asi tak 25 let a už je to spolu nebaví. Manžel (Mrkvička) se začne své manželce dvořit po telefonu jako jinej muž a tím si ji nakonec získá. Najednou začnou chodit na diskotéky, tancují, chlastají... Dívá se na to hezky, člověk se pobaví, ale celej ten příběh je fakt divnej. Stejně tak je krásná podívaná na tu matku Herfortovou, když jí tehdy bylo 45 let. Dokonce je tady ještě hezčí než tehdy mladičká 27letá Vilma Cibulková. [85. hodnocení, 9. komentář, 53%] ()

hermiona 

všechny recenze uživatele

Místy trochu nuda, chtělo by to trochu rychlejší spád, hlavně v první polovině. U tohto hereckého obsazení jsem zvyklá na živelnější herectví, tady jsou navzdory tomu rokenrolu postavy jaksi líné. Z dnešní doby trochu zvláštní pohled na to, že 45-letá žena si říká, jak je stará, když teď takové ženy mají kolikrát ještě dost malé děti. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Banalita sice se skvělým Mrkvičkou a pár větami pana Kodeta, ale jinak to opravdu nestojí za moc. Ale na jedno podívání to jde. ()

Reklama

Reklama