Reklama

Reklama

Tim and Eric Awesome Show, Great Job!

(seriál)
všechny plakáty
Komedie / Hudební
USA, 2007, 11 min

Hrají:

John C. Reilly, A.D. Miles, Zach Galifianakis, Kara R. Stribling, David Cross, Steve Pemberton, Will Forte, Dale Waddington, Betsy Baker, Mark Holton, Derek Waters, Tim Heidecker, Eric Wareheim (více)
(další profese)

Recenze (6)

Splasher 

všechny recenze uživatele

Odpad by byl asi příhodnější. Ale pokud Erica s Timem hodím do kategorie antiherců a zaměřím se spíš na rady Dr. Brula nebo mimozemšťana Davida Liebe Harta s jeho Salame, tak to zas tak zlé není. Kór když dojde i na album Casey Tatuma v podání Joshe Grobana. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejšílenějších skečově laděnejch show na planetě. Sází se hlavně na absurdismus a na to že většina těch věcí vlastně ani neni vtipná, ale ten zástup divnejch lidí a mistrně použitejch zvukovejch efektů dělaj opravdu hodně. Spousta věcí se stala running jokem napříč všema epizodama a jakmile se naladíte na tu divnou notu, tak budete nejen srát smíchy (nezapomeňte si vzít svoje D-Pants), ale zjistíte že se k různejm skečům rádi vracíte. ()

onebraincell 

všechny recenze uživatele

Tim Heidecker a Eric Wareheim zostali oddaní svojej role surealistického antihumoru. Ich absurdné skeče neodmietne žiadny milovník produkcie Adult Swim-u. Seriál skvelo dopĺňajú viaceré veľké herecké mená a ponúka každému divákovi vybrať si niečo z tohto typu alternatívnych zábavných relácií. ()

Reklama

Reklama